Pazarlama giderlerinde reklama 5.5 trilyon harcamista mista mis.ulan sen 20 yıldır yatırımcının gün yüzü gösterme reklama bu kadar parayı bas..yersen..TV de gören var mı. Nereye gömmüşler parayı.
Diğer gider diye bir kalem varki ne yediği belirsiz 2.7 trilyon alın size 8 trilyonluk gömü.
masallah personel gideri pazarlarken 5 trilyon personel gideri, hemen yönetimde de 3.5 trilyon gider toplam 8,5 trilyon personel gideri. Yersen .
Danismanlik ve istişare 1.3 trilyon..iyi danışmis. 1.3 trilyon para ver danış bilanço bu mu. Ulan hem para ver hemide zarar yaz. Merak ettim ne danismislar. Hi adamlar bilançosu nasıl sifirlariz içine nasıl ederizi mi danismislar. Pınar kendi marka değerini kendi yok ediyor.
Değmez bu tür ufak ayak oyunlarina.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Yer İmleri