bunlar faiz artışı filan yapmaz kendimizi kandırıyoruz.dün 5.30 pahalı dedim almadım dolar bugün 5.40 pahalı diyorum,hayır düzeltme filan da yapmıyor dolar ilginç olan o,herhalde 6-7 aralığına gelecek dolar.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
yarın açıklanıyormuş yeni ekonomi modeli...nasıl bir şey acaba...
evet yuksek faiz donemlerindede gayet iyi is yapıyorlardı sonucta sabancıları koclar ulkerler vs 1 gunde zenginlesmediler ..faiz yuksek diye ben gebze dilovası veya izmit organize sanayi bolgesinde kepenk kapatan fabrika bilmem arada uretime ara verirler oda bakım calısması icin ..sonucta oralardaki fabrikaların cogu bisstte islem goren sirketler ..bir sekilde faiz maliyetinide uretim maliyetine koyarak malını satıyorlar ...kendi uretene sıkıntı yok ithal edip uretene sıkıntı kurdan dolayı ....aynen 30 sene evvel ergenlikten cıkmaya basladıgımda hatırlarım 750-1000 tl ye 3+1 evler alınırdı hemde istanbulun sahil kesiminde ...o zaman tl kıymetli degerli idi ...zaten faiz artarsa reel sektor uretim yapamaz diyenlerin cogu gercek uretim yapan degil gizli insaatcılar ..tabi faiz artarsa 150 000 e mal edip milyona satmaya calıstıkları evleri satamayacaklar
Yer İmleri