Sayfa 529/1252 İlkİlk ... 294294795195275285295305315395796291029 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    OVP açıklanacakmış...

Al bak .!!!
    Daha imzası kurumadı.!!!
    Fresh..!!!!
    Boş hepsi.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. bunlar faiz artışı filan yapmaz kendimizi kandırıyoruz.dün 5.30 pahalı dedim almadım dolar bugün 5.40 pahalı diyorum,hayır düzeltme filan da yapmıyor dolar ilginç olan o,herhalde 6-7 aralığına gelecek dolar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    bu akşam sizce merkezden şok ve çok sert bir faiz artırımı gelir mi sizce?
    Bence gelmez, OVP den de birşey çıkmaz aynı 100 gün açıklamaları gibi harcamaları artırıcı uygulamalar açıklanır, dolar fiyatları umurlarında değil...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    bunlar faiz artışı filan yapmaz kendimizi kandırıyoruz.dün 5.30 pahalı dedim almadım dolar bugün 5.40 pahalı diyorum,hayır düzeltme filan da yapmıyor dolar ilginç olan o,herhalde 6-7 aralığına gelecek dolar.
    kur riski yok açıklaması her şeyi anlatıyor

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kur riski yok açıklaması her şeyi anlatıyor
    Havanda su dövüyorlar.!!
    Korkudan mezarlıkta islık çalıyorlar.!!
    Gazel okuyorlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Havanda su dövüyorlar.!!
    Korkudan mezarlıkta islık çalıyorlar.!!
    Gazel okuyorlar.!!
    Cra$h*

*Tebessüm edelim diye.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7. yarın açıklanıyormuş yeni ekonomi modeli...nasıl bir şey acaba...

8.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    aynen öyle dostum...90'lı yıllarda %100-120 faiz vardı, reel sektör gene iş yapıyordu gene iş yapıyordu...ha o zamanlar konut fiyatları bugünkü gibi yüksek değildi o ayrı...
    evet yuksek faiz donemlerindede gayet iyi is yapıyorlardı sonucta sabancıları koclar ulkerler vs 1 gunde zenginlesmediler ..faiz yuksek diye ben gebze dilovası veya izmit organize sanayi bolgesinde kepenk kapatan fabrika bilmem arada uretime ara verirler oda bakım calısması icin ..sonucta oralardaki fabrikaların cogu bisstte islem goren sirketler ..bir sekilde faiz maliyetinide uretim maliyetine koyarak malını satıyorlar ...kendi uretene sıkıntı yok ithal edip uretene sıkıntı kurdan dolayı ....aynen 30 sene evvel ergenlikten cıkmaya basladıgımda hatırlarım 750-1000 tl ye 3+1 evler alınırdı hemde istanbulun sahil kesiminde ...o zaman tl kıymetli degerli idi ...zaten faiz artarsa reel sektor uretim yapamaz diyenlerin cogu gercek uretim yapan degil gizli insaatcılar ..tabi faiz artarsa 150 000 e mal edip milyona satmaya calıstıkları evleri satamayacaklar

Sayfa 529/1252 İlkİlk ... 294294795195275285295305315395796291029 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •