Sayfa 706/1023 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Mevduatlara el konulacak söylentisine zerre kadar inanmıyorum. Bir şeye el koymak için ortada bir şey kalmış olması lazım !.:.
    umutabi adresini verde damada ileteyim, sende bişeyler var bence el konulacak

şaka bi yana hergün böyle %4 yaparsa bu ülke bitmiş demektir.

2. Atilla Yeşilada'ya iyi giydirilmiş ama belki bize farklı bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir,
    şifreli olabilir, ne kastettiğim anlaşılmıştır umarım.

Bu arada kendisi önceden de BES konusunda aynı şeyleri yazardı, sıkı liberaldir.

Gelirin paylaşımı ve sosyal devlet gibi dertleri yoktur, beşeri hayatta sol/sol-liberal, ekonomik düşüncede sağ/ liberal-sağcıdır.
    homo sum humani nihil a me alienum puto

3. Ahanda Bloomberg e Reis in has adamlarından Prof Murat Ferman ı çıkarttılar...
    OVP i yalama/parlatma görevi bugün onunmuş...
    Mıy mıy sesiyle bakalım neler diyecek?
    İzleyelim...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Bu ülkede istendiği kadar şirketler döviz borcunu HEDGE etmiştir densin eğer adamın döviz girdisi yoksa bu büyük bir yalandır. Hedge edip maliyetine katlanacağına gider Tl borçlanırdı aynı kapıya çıkardı. Türkiyede şirketlerin çoğu ucuz diye Dolar kredisi kullanmış ve bunu hedge falan etmemiştir. Doların yükselişi bu şirketlere fena koyacaktır ve bir çoğu topu dikecektir. İnanmayan beklesin patır düşen çürük elmaları izlesin.

5. Patronum ve degerli CFO om bu usd krediler Euro krediler gün gelir bizi tırmalar ne olur çekmeyelim bakın bankadan 5 yıl vadeli TL kredi %12,50 veriyorlar dedigimde bana eneyimiyiz %3-4 doviz kredisi dururken TL kredi kullanıcaz.
    Göya X bankasının en tepe yöneticisi onlara korkmayın TL ile işiniz olmasın sizin finans personeliniz abartıyor bazı şeyleri hayal dünyası geniş bir arkadaş demiş benim için.
    Hey gidi günler :D 170.000.000 kredi %70 doviz tırmalayın durun şimdi

İpler LONDRA da koptu....Adam paranın başına ben geçecem deyince iş bitmişti......

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ahanda Bloomberg e Reis in has adamlarından Prof Murat Ferman ı çıkarttılar...
    OVP i yalama/parlatma görevi bugün onunmuş...
    Mıy mıy sesiyle bakalım neler diyecek?
    İzleyelim...

saygılar/başarılar
    Bu herif çıktımı susmak bilmiyor her seyrettiğimde BARIŞ herife ` yeter sus birazda başkası konuşacak` der diye beklerim.

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu ülkede istendiği kadar şirketler döviz borcunu HEDGE etmiştir densin eğer adamın döviz girdisi yoksa bu büyük bir yalandır. Hedge edip maliyetine katlanacağına gider Tl borçlanırdı aynı kapıya çıkardı. Türkiyede şirketlerin çoğu ucuz diye Dolar kredisi kullanmış ve bunu hedge falan etmemiştir. Doların yükselişi bu şirketlere fena koyacaktır ve bir çoğu topu dikecektir. İnanmayan beklesin patır düşen çürük elmaları izlesin.
    umutabi abd dolar bastığı dönem 10 yıl önceydi, bunlar bi kredileri kaç yıllık aldı? zaten dolar atağa geçtiğinde dolar kredisinin ne kadar riskli olduğu anlaşıldı.. inanırmısın ben bu ülkede hiçbirşeye inanmıyorum, sabancı holding 100milyar dolar borç yapmış..

bence hortum var , geçmişte bankalar hortumlandı şimdi de şirketler.. bu şirketleri yöneten insanlar bu kadar aptal olamazlar , imkansız birşey,

şirketlere HIRSIZ VARRR DİYE BAĞIRASIM VAR

Sayfa 706/1023 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •