Sayfa 754/1023 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Başgan ! uğraşma bankalar salak değil sana öyle kolayına işlem yaptırmazlar böyle durumlarda büyük makas açarlar ki sakata gelmesinler diye. Bunu ben 2001 krizinde yaşamıştım o zaman döviz bürosunda yapmaya çalışmıştım yedirmediler. O nedenle artık kafam rahat ne kenef yerlerse yesinler benim Dolar hep dolar r elimi sürmeden mışıl mışıl uyuyor bulunduğu sıcak ortamda.
    ben neredeyse tüm krizleri yaşadım biliyorum ama ekranda dolar 6.07 iken ben 5.84 den doalr satacak kadarda salak değilim
    bir halt olacağı yok.

2. Duvar kaplamaları ithalatına 2021 yılı Ağustos ayına kadar geçerli olmak üzere kg başına 3.75 dolarlık ek mali yükümlülük getirilmesi hükme bağlandı.

https://www.dunya.com/ekonomi/duvar-...-haberi-424870

Ne diyim.

Halk ne istediyse suan onu yaşıyoruz..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yazık oldu cennet ülkemize gerçekten yazık.
    Yüz binlerce iflas milyonlarce işsizlikle sonuçlanacak.
    henüz daha %95 in durumdan haberi yok,biz bize konuşuyoruz

6.07 satış 5.89 alış yeniden yukarı yaptı
    bir halt olacağı yok.

Satmayın boşuna. Görünen o ki 7 ler ve devamı yolda.
    Girilemiyor zaten finans sitelerine, mobil bankacılığa.
    Batırdılar ülkeyi.
    Olsun reisimiz var, Allah'ımız var.
    Yol yaptı o bize, havaalanı yaptı. Cennet yaptı ülkeyi. Dolar 10 olsa ne olacak.
    Ekonomide kayış koptu bizde de koptu kayışlar.
    Allahım bana ak çomar aklı ver. Tek mutlu yaşayan onlar.
    Nerdesiniz ak çomarlar ? Korkaklar, fareler nerdesiniz ? Çıkın deliğinizden. Koydunuz ya seçimlerde. Hadi gelin. Baktım demin 280 küsur kişi okuyor burayı. Her iki kişiden biri ak çomar olduğuna göre yaklaşık 140 fareden biri çıkaramıyor mu sesini ?

7.  Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    vay arkadaş bu kadar yapamazlar diyordum, akla izana sığmaz diyordum, olabilir mi böyle bir şey?? ben hala ihtimal veremiyorum...?
    Eğer yüklü bir faiz artışı etki etmez ise veya geçen hafta da belirttiğim gibi politikacılar ideolojik düşünceleri nedeniyle yüklü bir faiz arttırımı yerine direk sermaye kısıtlamalarına geçmeyi daha uygun bulurlarsa yapacak bir şey yok.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    6.07 satış 5.89 alış yeniden yukarı yaptı
    Başkanım teb de 4 kuruş var 5.93 alış 5.97 satis
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Sayfa 754/1023 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •