Sayfa 841/1023 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Reel sektörün net olarak bitmesinden bahsediyorum. Son cümleyi bırakın öncesi için ne diyorsunuz.
    Olmaz olmaz denilen her şeyi yaptılar bu durumda niye olmasın ki ! Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Dolarlarınıza sahip çıkın Bloomberg ht filan izlemeyin atv den bile daha fazla zararlı cızzz....

2. Rte nin dolari 8 10 bandina cikaracagini soyledim ama bu kdr hizli inanilir sey degill
    Bu adam kontrolünü yitirmis

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Malumun ilanı, bizim şirketlerin üçte biri batar bu gidişle.İnşaatçıların hepsi batar ,bu kurlarla ,bu faizle ne o evler yapılır ne de satılır geçmiş olsun.Pazartesi borsa takasından gelecek dün sattığım hisselerin parası ile üçe beşe bakmadan sabah dokuzda gram altına gireceğim de plan şaştı.Benim aklıma göre 220 den almak zorunda kalırım diye korkarken şimdi 240 250 allah ne verdiyse bize bir şekil yapacak gram gibi geliyor.Neyse farketmez bu kafalarla 2019 artık değişik bir yıl olur, dolar on üstü gramda 300 üstü falan artık mantıksız değil.Gidişat belli oldu rüzgara karşı işenmez.Bu işin sonu hem bizde hem dünyada karakolda biter.
    Altın alacağım derken fizikimi ? Değilse ha Ali Veli ha Veli Ali...

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Rte nin dolari 8 10 bandina cikaracagini soyledim ama bu kdr hizli inanilir sey degill
    Bu adam kontrolünü yitirmis
    Umarım Japon bacılar bu gece Doları oralara iteklemez...

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Vallahi de öyle , birde KENEF borsasında Aselsan bir günde %17 yaptı diye hava atanlar vardı ilahi sürahi.
    Bundan sonra Doların tek rakibi Ferrari diyecez !...

https://www.youtube.com/watch?v=UJOlj86jZBA
    Hey allahım petkimde değilim ben başka şeyler anlattım o mesajımda.Üstelik emlak borsa ve dolar konusunda düşüncelerimi belirttiğim yüzlerce mesajım var.Çoğunu da okudunuz hala nasıl böyle saptırma mesaj atıyorsunuz anlamak mümkün değil.Herhalde emlak alınmaz kriz geliyor, diye sizle başabaş hatta emlak topiğinde sizden çok mesaj atan bir insanım,paramı gram altına gömdüm diyorum.Sizin değişik bir ruh haliniz ve tarzınız var cidden anlamak mümkün değil.Borsa bağımlılık diyorum oyundur diyorum kumardır diyorum ama ben seviyorum kurtulamıyorum diyorum, ne desem boş ben ne anlatsam siz istediğinizi anlıyor istediğinizi yazıyorsunuz.Kaldı ki bu kadar sözünüze rağmen siz de bağımlı olduğunuzu itiraf ettiniz girip arada oynuyormuşsunuz yadınız ya ))))))

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Iteklesin su veren itfayenin hortumunu.
    24 haziran icin o kdr anlattik olacaklari
    Bankadan dolar alamadim bugun 80 kurus makas vardi
    Tarih unutmayacak bunlari

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu gece disco ve yemek günü zira onlarda piyasa kapalı tatil abd kapanır piyasalar pazar gecesine kadar kapanır

8. önemli bir soru: dış borcun bir taksidi ödenemezse bunun sonuçları neler olur?
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 841/1023 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •