Sayfa 845/1023 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Toprağa gümdük gömesine ama hala anlamayan bu ... lara ne diyeceğiz ? O yüzden diyorum ya `BETER olmadan YETER olmaz`, acıma yetime gelir ..yar g...ne...

Buyukyali projesi daire almak mantikli bir yatirim mi?
    Ada Sayim07 Ağustos 2018 | 00:23
    FacebookTwitterLinkedIn
    Merhaba, zeytinburnu Buyukyali projesinden 2+1 deniz ve sehir manzarali bir daire almak istiyoruz. Sizce bu projeden bu fiyata bir daire almak mantikli bir yatirimi? Biz kendimiz oturmak istiyoruz. Bilgiler: - Net metrekare balkon dahil: 80 - brut metrekare: 112 - fiyat: 2.200.000 tl - pesinat 30% - iki ara odeme - 36 ay firma bunyesinde vade (%0 faiz).

Cevap: Tebernüş Kireçci
    Merhaba. Aynı evi teslim aldığınızda aylık 8 bin 800 TL ve üzeri bedel ile kiraya verebilir misiniz? Verebilirseniz kira çarpanı açısından fiyatının mantıklı olduğu anlamına gelir.
    hop büyükyalıya laf yok,ozak benim kağıdım bu sarsıntıdan çıkarsa tabi

2.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    betonculardan haber Yok mu??
    Bak dostum ne diyorlar 20 yıl teğet geçermiş.

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...yil-kriz-olmaz

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Teslayı itüye bağışladıydı.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Var bugün benim 700 binlik arsama 400 bin teklif geldi.
    Adama 450 olsun bari dedim adam 400 binde diretti olmadı iş.
    Sıkıntı büyük emlak sektöründe. Şimdiden durum böyle.
    Zaten mesele burada yatıyor FİYAT, sizin 700 bin lira dediğiniz o fiyatı kim belirlemişti ? işletme fakültesinde muhasebeye giriş ilk ders hoca dediki, diyelim eviniz var ve 1 milyon istiyorsunuz ama en fazla 500 bin veren var o halde o evin fiyatı 500 bin dir. Saygılar

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çünkü içerideki dövizin içerideki likiditeye hiçbir faydası yok. Sağ cepten alıp sola koymak gibi. O nedenle dış kaynak öne çıkıyor. Dış borç verenler de bunu bildikleri için faizi istedikleri seviyeye çekebiliyorlar. Burada kabahatli kim? Tabii ki kısmen merkez bankası. Zira TL faizlerini yurt içinde baskılayarak içeriye TL'ye çevrilebiliecek döviz girişini kısıtlıyor. Yapacak bir şey yok. Buradan kaşıkla tasarruf ettiğini diğer taraftan kepçeyle fazlasıyla vermiş oluyor.
    Allah akıl fikir versin.
    Iyide neden yerli yatirimcilarin eurobond almalari yasaklanmiyor?

Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    önemli bir soru: dış borcun bir taksidi ödenemezse bunun sonuçları neler olur?
    Ne demek ödeyememek. Fakir halkından fedakarlık bekleyen Karun kadar zengin padişah ilk taksiti ödese, kalan taksitleri oğlu, kızı, damadı, tayfası, yandaşı sırayla ödese gösterseler vatan sevgilerini sonra fakir halkının yastık altındaki üç beş kuruşuna göz dikse sorun çözülüyor.

7. Yalnız adamlar tarih yazdı.Uzaydan görülebilen USD/TRY grafiğinde 99-2001 krizleri böcek gibi kaldı.
    Gelecek nesiller atalarını saygıyla !!! yad edecekler.

https://i.hizliresim.com/WDoLv8.jpg

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bak dostum ne diyorlar 20 yıl teğet geçermiş.

https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...yil-kriz-olmaz
    Sakıp Sabancı Fırıldagıda aynı şarkıyı söylüyordu..!
    2000 yılında sonrası malum..!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 845/1023 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •