Sayfa 863/1023 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,897 - 6,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Cool76 Yazıyı Oku
    Size bu konuda katılmıyorum....

Farklı düşünüyorlar ve kesinlikle aptal değiller......Kontrolsüz hiçbir alan kalmamalı.....İstanbul sermayesi hala rükû da, secdede değil......Sermaye değişimi başlamıştı TR de şimdi bir sonraki fasla geçildi......Betonculara da ayrıca ganimet olur....

Milyonlara gelince ben pek ortalıkta Yeter sesi çıkar mı sanmam.DNA sında yok Kral çıplak diyebilmek bizim toplumun....Olsa olsa sessiz sessiz seçimlerde çakar geçer.

5.9 dan bugün doları bilerek ve isteyerek yükselten iradeyi görünce ben başka düşünemiyorum.....
    Peki bank run diye bir şey olacağını düşünmezler mi ? 3 maymun gibi davranılsada risk risk dir .

2. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bankalar sistemi kapattı! İnternet bankacılığı durdu
    Döviz piyasasında sert hareketler yaşanırken bazı bankalar internet üzerinden işlemlerini durdurdu.
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...i-durdu/208913
    İnternet bankacılığı ve telefon bankacılığından döviz alım satımı yasaklanacak haberleri var .

Yarın bankalar toplanacakmış bu konuda bddk başkanlığında

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İnternet bankacılığı ve telefon bankacılığından döviz alım satımı yasaklanacak haberleri var .

İnsanların akıllarında soru işaretleri yaratmasınlar sonra bir bakarlar herkes umutabi gibi düşünüp kapılarına yığılmış..

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Peki bank run diye bir şey olacağını düşünmezler mi ? 3 maymun gibi davranılsada risk risk dir .
    Üstadım, siz normal olanı düşünüyorsunuz onlar ise kontrolsüz güç güç değildir diye bakıyor.....Heryer herşey kontrol altına alınmalı...Nasılsa ya da nasıl olacaksa......

Ümitsiz miyim ? Hiç bir zaman....Yanlışı olanı görmeden doğruyu bulamayacağız.....
    Dibi de bulacağız ve maalesef acı olacak.

Noktadan sonra ise yeni cümle kuracağız.....O zaman çocuklarımız için hersey daha güzel olacak.....

1-Bilinçli spekülasyon ...Ateşe benzin dökme
    2-Elden bir şey gelmiyor bari işi ideolojik bir boyuta taşıyalım saflar sıkılaşsın yaklaşımı....

Hangisinin olduğunu ilerleyen zamanda göreceğiz...........

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    1-Bilinçli spekülasyon ...Ateşe benzin dökme
    2-Elden bir şey gelmiyor bari işi ideolojik bir boyuta taşıyalım saflar sıkılaşsın yaklaşımı....

Hangisinin olduğunu ilerleyen zamanda göreceğiz...........
    Umarım öyledir, bankaların Cumartesi toplanması pek sık olan bir şey değil .

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bundan sonra rakam tahmin edip rakam telafuz edemiyorum zira ucu açık bir alan oluştu dolar için hem ekonomik hem siyasal hemde insan psikolosi açısından. Ama şunu diyebilirim bu dolar 2018 içinde her hangi bir günde 10 lirayı görebilir. Şaşırtıcı olur mu bizler için elbette hayır.
    https://twitter.com/yardimci1903/sta...311729664?s=20

Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku

Ohhhh süper olur.
    Ulan ülkeye bak cbsinden çaycısına herkesin mi almayı düşündüğü karar yanlış olur?
    -Böyle karar alacağına gizliden anlaş makası açık tut kimse cesaret edemesin. Volatil piyasa dersin kimsenin gıkı çıkmaz.
    Çok isteyen gider az risk istiyorsa forexte 2 kaldıraçlı işlem yapar.
    -Ama kalkıp işlemleri yasaklarsan insanları hesaplarında bulunan parayı çekmeye yönlendirirsin.
    Zaten tuttuğun cash 1/10 bile değil müşterilerin 2/10'u gelse battın gitti.
    Gerisi zaten domino taşı, yeterki adı büyük bir banka para ödeyemesin...
    Ytd

Sayfa 863/1023 İlkİlk ... 363763813853861862863864865873913963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •