Sayfa 869/1023 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,945 - 6,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani aslında yüzde 52 nin reisin taraftarı olması çok iyi.Muhalif yüzde 48 in çoğu zaten genelde maddi durumu görece daha iyi kesim.Ayrıca eğitim seviyesi yükseldikçe AKP taraftarlığı azalıyor.Bunları neden yazdım,çarşı karışınca iktidar yanlıları alçak amerika dış güçler ayağına dayanalım arkadaşlar bunları yeneriz diyecekler,muhalifler de ülkeden kapağı dışarı atma hevesinde olacaklar,eğitimli kesimde sokağa çıkma ve aşırı tepkisel hareketler de çok olmaz neticede aslında acı çeken ama sesini çıkarmayan bir toplum olacağız.Sosyolojik açıdan iktidarın bunu başarabilmesi çok ilginç.Yani ekonomik olarak başaşağı giden ama tepki vermeyen bir toplum.Ben son seçimde şeker fabrikalarının satıldığı illerde akp tulum çıkarınca hayretler içinde kalmıştım.O illerin birinde çalıştım,şeker fabrikaları en önemli iki üç girdiden biriydi ve nerdeyse oranın ekonomisinin üçte biri fabrikaya bağlıydı.Satıldı fabrika ,millet o darbeye rağmen yaşasın akp dedi o ilde.Cidden çok ilginç.
    Boşunamı her yazıma ekleyip duruyorum, BETER olmadan YETER olmaz. Saygılar

2.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    https://twitter.com/GizliArsivTR/sta...58829865201664

Bu hesabın dedikleri doğru olabilir mi?

265 bin takipçili.
    Ne demiş bu dostum, bonzai kafasıyla yazmış sanki anlamadım bir şey sen nasıl anladıysan.

3. Bosporosun verdiği aşağıdaki linkte dolar gün içerisinde çıktığı en yüksek oran 6,9640 gözüküyor ki buna yakın rakamları ben de takip ederken gördüm

https://www.godmode-trader.de/devise...ra-kurs,138182

investingde ise 6,7596
    https://tr.investing.com/currencies/usd-try

bu fark nerden kaynaklanıyor acaba?

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yani aslında yüzde 52 nin reisin taraftarı olması çok iyi.Muhalif yüzde 48 in çoğu zaten genelde maddi durumu görece daha iyi kesim.Ayrıca eğitim seviyesi yükseldikçe AKP taraftarlığı azalıyor.Bunları neden yazdım,çarşı karışınca iktidar yanlıları alçak amerika dış güçler ayağına dayanalım arkadaşlar bunları yeneriz diyecekler,muhalifler de ülkeden kapağı dışarı atma hevesinde olacaklar,eğitimli kesimde sokağa çıkma ve aşırı tepkisel hareketler de çok olmaz neticede aslında acı çeken ama sesini çıkarmayan bir toplum olacağız.Sosyolojik açıdan iktidarın bunu başarabilmesi çok ilginç.Yani ekonomik olarak başaşağı giden ama tepki vermeyen bir toplum.Ben son seçimde şeker fabrikalarının satıldığı illerde akp tulum çıkarınca hayretler içinde kalmıştım.O illerin birinde çalıştım,şeker fabrikaları en önemli iki üç girdiden biriydi ve nerdeyse oranın ekonomisinin üçte biri fabrikaya bağlıydı.Satıldı fabrika ,millet o darbeye rağmen yaşasın akp dedi o ilde.Cidden çok ilginç.
    bu örneğinin benzeri imar bankası olayında yaşandı, Kİ BU OLAYIN DÜNYA DA EŞİ BENZERİ YOKTUR .. bildiğim bir konu, şuan imar bankasında tasarrufları gasp edilen insanların %60-70 arası akp sempatizanıdır..

hakları gasp edildiğin de ses çıkarmadılar, gasp edilen haklar 5 yıl sonra "aihm" zoruyla en az 2/3 kısmı gasp edilip ödenmeye başladığında "akp ye dua ettiler"

ben eleştirel biri olarak aralarında "dayak" yememe defalarca ramak kaldı..

ben anlamıyorum arkadaş , nasıl bir beyin yıkamaya maruz kaldık..

5. Dolar bilinçli olarak artırılıyor Amerika'nın elinde patlayacak onu diyor [emoji51][emoji51]
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ne demiş bu dostum, bonzai kafasıyla yazmış sanki anlamadım bir şey sen nasıl anladıysan.
    Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Üretmeden tüketmeye alışırsan bir gün tükettiğinin bedelini ödemek zorunda kalırsın.
    Ben ürettiğimden az tükettim.!!
    Fazla tükedenler batırdı Ülkeyi.!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA TÜSİAD ve müsiadı yerle bir etti.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Üretmeden tüketmeye alışırsan bir gün tükettiğinin bedelini ödemek zorunda kalırsın.
    Ben ürettiğimden az tükettim.!!
    Fazla tükedenler batırdı Ülkeyi.!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA TÜSİAD ve müsiadı yerle bir etti.!!
    ürettiğinden az tüketen birde "tl mevduatta" olanlar var,, benim kırmızı çizgim , bu tasarruflara el konulması... dolara bundan sonra 5tl deseler bile kabul edilebilir.. ama tl mevduatçıya verilecek zarar kabul edilemez..

ben bu ülkeyi asla ve asla rte nin , hatta akp nin yönettiğine inanmadım ve inanmıyorum.. akıl almaz bir aşağılık zihniyet var,, ülkeyi onlar yönetiyor, ister global sistemin ajanları deyin, ister içimizdeki düşmanlar deyin,

ama ülkeyi yöneten onlar.

8.  Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    https://twitter.com/GizliArsivTR/sta...58829865201664

Bu hesabın dedikleri doğru olabilir mi?

265 bin takipçili.
    Amerika bu gün Çinde üretir, yarın Meksikada üretebilir veya tamamen robotlarla da üretim yapabilir.
    https://www.micron.com/about/our-com...wards/timeline

Sayfa 869/1023 İlkİlk ... 369769819859867868869870871879919969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •