Sayfa 896/1023 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,161 - 7,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Ne olursa olsun isterse dolar 8 tl olsun diyenler vatan hainidir
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Andavallar Eczacıbaşı ilacın kurucısu ve eski sahibi Eczacıbaşı`nı hala ilaç üretiyor da ülkeye fayada sağlıyor zannediyor..
    Oysaki adamlar çoktan KANYON avm sini yapıp betona girdiler en sonda KARTALDA ki arazileri için tam hatırlamıyorum galiba MESA ile Beton inşaası için anlaştılar. Kısacası BETON ekonomisi ,16 yıldır yapılan bu, ÜRETİM yok o nedenle bu kafayla devam ederler DOLAR çıksın bize ne derlerse BİDON kafalar çocukları hasta olduğunda ilaç bile bulamayacak, çünkü elin yabancısı sana acıyıp ilaç bile üretmeyecek. Her neyse BETER olmadan YETER olmaz acıma acınacak olursun.

Türkiye`de 6 yılda 13 ilaç şirketi yabancıya satıldı
    Türk ilaç sektörü de diğer alanlarda olduğu gibi son yıllarda yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu.
    (iyi mok oldu aferim ne güzel yapmışınız )
    Eczacıbaşı İlaç ise, 2007`de hisselerinin yüzde 75`ini Çek Cumhuriyeti menşeli Zentiva`ya sattı.
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/t...tildi-20443878
    Klozet falan yapıyor hala sanırım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Gözünüzü seveyim yapmayın 16 yıldır bu adamlar başımızda 16 yıl 500 milyar dış borç ne var yok satılmış el elde baş başta kalmışsız paralar beton ve ayakkabı kutularına aktarılmış siz neden bahsediyorsunuz ? Bu arada unutmayın bu ülkenin hadsiz insanlar güruhu ECEVİT `e rahmet okuyacaklarına onu TÜPGAZ, SANA YAĞI kuyruklarıyla yadediyorlar.
    Abicigim ben mücadele olacaksa nasıl olması gerektiğini anlatıyorum mevcut konjonktürde dediğim şekilde yapılırsa Ecevit in yaşadiklarini aynen yaşarız .
    Ambargo,hiper enflasyon , kuyruklar vs.
    Allah rahmet eylesin Ecevit o zaman yapması gerekeni yaptı ve hep minnetle anarim.

Kısaca ya dediğim şekilde mücadele edelim ya da oturup en az zararla anlaşalım .

Abdülselam Özatak
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

4. http://www.hisse.net/topluluk/showth...92#post2365492

en altta kırmızı bold karakterle yazan..

Not: Forumumuzda dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yav bu kafa reise mualiflik yapacağım diye darbe ve iç savaş için gönderilmiş özel bir ajanı dahi serbest bırakılsın durumuna gelmişler. Ben bu kafaya karşıyım arkadaş.
    Senin beynini yıkamışlar...
    İflah olmazsın sen artık...
    Sana tavsiyem en kısa sürede AKP üye olman
    Cebinde/kafanda rahat eder...

sana saygıda yok
    başarılar da
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

6. Erdoğan'ın "Kurtuluş Savaşımızdaki Kuva-yi Milliye güçleri gibi bir oluşumdur" dediği ÖSO militanları, 1000$ karşılığı maaşlarını TL olarak aldıkları için doların yükselişinden RAHATSIZ OLDUKLARINI bildirdiler.
    ÖSO çeteleri için, ek bütçe hazırlanacak!
    https://twitter.com/teo_dorakis/stat...05589372428288
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Saygı konusunda tabi ki haklısın, tercihinden dolayı sana asla saygısızlık edemem. Etmedim de. Maalesef bu saygı mevzusu bizim insanımızın suçluluk psikolojisini gizleme yolu olarak kullanılıyor oldu. Birisini eleştirecek bir şey söylemeye kalkınca bu neden saygısızlık olsun ki? Sen yazında ilk emri oku olan dinin kitabını okumayanı eleştirince saygısızlık olmuyor da ben senin anlayarak iki kez okuduğunu söylediğin kitabı aslında anlamadan okuduğunu söyleyince mi saygısızlık oluyor? Sen inanan adamı şu ya da bu nedenle eleştirme hakkını kendinde göreceksin ama başkası sana bir şey söyleyince aman bana hiç bir şey söyleme yani bana saygı duy. Komiksin. Zaten dediğim şey farklı. Bari bunu doğru anla. İnanmayan birisinin Kur'an'ı "anlayarak" okuduğunu kabul etmek mümkün değil. Birisinin kitabını okuyorsun ama O'nun varlığını kabul etmiyorum diyorsun. Bu, benim senin yazdıklarını okuduktan sonra senin varlığına inanmıyorum demekle aynı şey. O'nun yazdıklarını okuyorsun sonra O yok diyorsun sonra da ben anlayarak okudum diyorsun. Birisi sen anlamamışsın diyince de sus ve bana saygı duy. Olur susayım ve sana saygı duyayım. Selametle.
    öncelikle tanımadığınız birine "sen" diye hitap etmemeniz gerekir. bunun dinle imanla ilgisi yoktur, bir nezaket kuralıdır. ikincisi ben istediğim gibi istediğim kişiyi eleştirebilirim. medeni bir ortamda bunu herkes yapabilir. ancak mantık denen evrensel bir kural vardır: kendimizle çelişmememiz gerekir. eğer çelişirsek saçmalamış oluruz. eğer bir inanan ilk emri "oku" olan dininin kitabını okumuyorsa bu bir çelişkidir. bu tartışmaya devam etmek istemiyorum, zaten burası da yeri değil.
    yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Yav bu kafa reise mualiflik yapacağım diye darbe ve iç savaş için gönderilmiş özel bir ajanı dahi serbest bırakılsın durumuna gelmişler. Ben bu kafaya karşıyım arkadaş.
    Bu Maharaj gibi tipler olduğu sürece kendisi istemediği sürece yıllarca gitmez başımızdan Reis...

Bu Maharaj gibi güya ünü mezunlarına anlatamıyorsak derdimizi, gariban vatandaşlara nasıl anlatacağız derdimizi...

Offfffff of çok zor işimiz çok zor...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 896/1023 İlkİlk ... 396796846886894895896897898906946996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •