Sayfa 914/1023 İlkİlk ... 4148148649049129139149159169249641014 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Eve zor attım kendimi, Alaçatı çarşı mahşeri kalabalık. Dostum döviz bürosu sahibi Oğuz bey özel ilgilendi. Ona sordum ne iş bu diye. Oda forex piyasasında bugün sert düşüş yaşandı öğlene kadar ondan dedi. Birde liramız kalmadı bütün almancılar deli gibi Euro bozduruyor onların eurolarını 6.70 ile 6.80 arası alıyorum dedi. Nakit kalmayınca alamıyoruz tabi dedi. Yani adam tl sıkıntısı çekiyormuş bir nevi. Şaka gibi ama o kalabalığı görünce hafta sonu gafil yakalanmış olabilir.

Adam ticaret yağıyor sonuç olarak. Gurbetçiden al 6.70 sat 7 veya 7.10 na.
    Ben forexte bugün düşüş yönlü böyle bir hareketin olmadığı kanaatindeyim. Yine de ne desek boş. Pazartesi ola hayır ola.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    May 2017
    İkamet
    London Ankara
    Gönderi
    2,262
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Merkezdeyim hala kum gibi kalabalık kusura bakmasın arkadaş. Dolar yok euro pazarlıkla 7 liradan alınıyor.
    Dolar yok euro satıyorlarsa ustelik yaklaşık %0.05 indirimli budurumda parite dolar lehine enaz %0.05 belki %1 yukselmiş demektir
    baska acıklamasını bulamadım

3.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    Sorun 5-10 kuruş değil ki sevgili MAHARAJ..
    Benim kafamda sadece pazartesi haber vermek dahi bu dövizi cekebilecekmiyiz.. deli sorular .
    O kadar endişe edilecek boyuta girmez olay inşallah. Yarın bakalım neler olacak. Papaz pilavı yarında yiyemezse akşam Asya piyasasında sarsıntı olabilir. Pazartesi çok volatil olabilir ki bence olacaktır. Yukarı veya aşağı çok sert hareketler olacaktır.

4. yav yok mu bi babayiğit foreskçi börekçi şu anda dolar kuru kaç yuro kuru kaç. dolar başlığında millet dolar kaç lira bilen yok blumberkte 6.43 o son piyasa verisi

https://www.godmode-trader.de/devise...ra-kurs,134009

Fx kapanış fiyatı yazılı.!!!

Grafiğin altında
    Tarih 10-08-18
    7,28398
    TRY
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben forexte bugün düşüş yönlü böyle bir hareketin olmadığı kanaatindeyim. Yine de ne desek boş. Pazartesi ola hayır ola.
    Buradan bakabilirsin dostum. Sen bizden iyi bilirsin bu işleri.
    Belki bilmediğimiz gelişmeler vardır bilemiyorum.

https://www.foreks.com/doviz

7.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bazı insanlara bir şeyleri değil hiç bir şeyi anlatamazsınız
    ergün diler i takip eden birisini burada lütfen tartışmayın

sayın shorts size söyledim
    yok yahu tartışma değil.. ifşaydı

Sayfa 914/1023 İlkİlk ... 4148148649049129139149159169249641014 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız