Sayfa 918/1023 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Arkadaşlar durum ortalıkta reis rest çekmiş,amerika rest çekmiş bugün dolar şu olmuş bu olmuş ne önemi var.Cuma günü bitcoin gibi değilmiydi on dakikada 20 kuruş yukarı 20 kuruş aşağı geliyordu.Pazartesi de benzeri olacağı kesin.Doların uzun vadeli yönü belli,diyelim brunson ve diğer gavurları saldık,e iran ambargosu ne olacak,amerikanın kürdistan kurma amacı ve buna karşı bizim tavrımız ne olacak.Biz amerika ile artık düşmanız bu kabulle olguları görmek lazım.O yüzden bu deveulasyonu kabullenip yolumuza devam edeceğiz.Trade edeceğim diye ve en uygun yerden alacağım diye uğraşıp gereksiz strese gerek yok benim aklımca.O yüzden bende stres yok.Pazartesi yeni hafta yeni umutlar ayağına gram altın düşük açsa memnun olurum ama kaçtan açarsa açsın ben 9.01 de gramı alırım.Haftasonu bu kadar açık makasla dolar alıp satmak ne bileyim bence çok da manalı değil.Çünkü bu sorunların çözüleceği yok ,anlık kararınızın doğru ya da yanlış olma olasılığı aynı yani tamamen şans.Sadece dolar veya türevi altın almak doğru mu değil mi ona karar vermek lazım,gerisi ayrıntı ve çok önemli değil.

Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Aranızdan herhangi bir bankadan döviz çekmek isteyen ancak çekemeyen var mı arkadaşlar?
    Bunu henüz bilemiyorum ki. Kara Cuma herkes panikti. Pazartesi belli olacak durum. Bakalım BDDK ne demiş bankalara bakalım banka ne diyecek insanlara.

3. Bir sorum olacak

telefondan foruma mesaj yazdığınızda mesajınız sonunda mutlaka telefonun bilgileri görünüyor mu? (marka bilgileri)

''SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.'' bunun gibi yani

Bir yatırım enstrumanında asıl zor olan trendi belirlemek.Trend belli oldu mu yukarı trendde nerden alırsan al kar,düşen trendde de nerden alırsan al zarar kaçınılmaz.E artık bu zamanda doların,euronun,gram altının trendini tartışan pek yok benim gördüğüm.O açıdan mesele yok yani.)))))))))

Misal emlak düşen trendde şu an göreceli olarak en ucuz en kelepir evi alsan da bir müddet sonra zarar edersin.İsteyen denesin )))))))

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bir sorum olacak

telefondan foruma mesaj yazdığınızda mesajınız sonunda mutlaka telefonun bilgileri görünüyor mu? (marka bilgileri)
    Mutlaka çıkmıyor. Ayarlar kısmından ayarlayabiliyorsunuz. Bilmeyenlerin ya da hava atmak isteyenlerin görünüyor. Ben ayarlardan kaldırdım mesela. Mütevazılık işte

7.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Mutlaka çıkmıyor. Ayarlar kısmından ayarlayabiliyorsunuz. Bilmeyenlerin ya da hava atmak isteyenlerin görünüyor. Ben ayarlardan kaldırdım mesela. Mütevazılık işte
    teşekkür ederim

Allahtan telefonla falan mesaj yollayamıyorum,yoksa benim tuşlu telefonla rezil olup gitmiştim desenize ))))))))))

Sayfa 918/1023 İlkİlk ... 4188188689089169179189199209289681018 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •