Sayfa 925/1023 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Herşeye rağmen elbette tabiki....amma ve lakin ben de inşaata ve betona karşıyım savunma pozisyonuna oturtmayiniz lütfen beni avukatım felan da yok sonra kalırım öyle sayın hakem[emoji51] herşeyin hayırlısı inşaat gürültüsü bitince sessizlik olur ve insanlar daha rahat düşünür belki...

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yerli diyorsunuz milli diyorsunuz,yerli ve milli kanal yapacağız diyen iktidarı beğenmiyorsunuz oldu mu şimdi sn alexogoldo.Nedir karşı çıkma nedeniniz,siz osmangazi köprüsüne ,üçüncü köprüye,her ile havaalanına da karşı çıkarsınız şimdi.:((((

Himm o zaman attığım her mesajdan sevap aldigim manasını mi cikartmaliyim...yoksa bir kota felan var mı[emoji848][emoji848]

tabi canımmm.. vbulletin ( bu forumun scripti olur ) bunu yazanda türk 5 yaşında başlamış kodlamaya.

hatta forumun hostingi varyaa. enaz veya en fazla nickin kadar türk.. her girişte foruma mesaj atmana bile gerek yok direk topluyorsun pointleri.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    venüsün dönüş hızından bile daha fazla ses çıkacak sen nediyorsun abi.

nasa şaşıracak... noluyo böyle yaa diyecek. hani bunların barası yoktu. şak bi kanal daha. ooo diyecekk nasa. bunlar çıldırmış şaşıp kalacak.
    Gezegeni kastettiyseniz Venüs gezegeni en yavaş dönen gezegendir..bir de çıt bile çıkarmaz dönerken [emoji23]

4.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Eviandan olmasın efenim [emoji51]

ben de istemez miyim yardım paketlerinde litrelik evian da olsun. ama yok. hükümeti bu konuda ben de eleştiriyorum.. merak etme.

Gezegeni kastettiyseniz Venüs gezegeni en yavaş dönen gezegendir..bir de çıt bile çıkarmaz dönerken [emoji23]

yok o senin insan olma eksikliğinden kaynaklanıyor. duyamıyorsun kulağın yetmiyordur.

yoksa nasanın yayınladığı bilmem kaç milyon kere indirgenmiş sesi dinlendiğimden sallamıyorum yani. youtubede var haa..

senin argeci dinlemiştir kesin

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yerli diyorsunuz milli diyorsunuz,yerli ve milli kanal yapacağız diyen iktidarı beğenmiyorsunuz oldu mu şimdi sn alexogoldo.Nedir karşı çıkma nedeniniz,siz osmangazi köprüsüne ,üçüncü köprüye,her ile havaalanına da karşı çıkarsınız şimdi.:((((
    Kopruyu felan boşverelim de eğer param olsaydı o kanal İstanbul'u yapardım bakın dikkatinizi çekiyorum altını ciziyorum .... Sıfır borçla ama yapardım ikinci bir boğaz geçişinin avantajlarini burda saymaya gerek yok elbette guzergahdaki yeşili ve doğayı koruyarak yapardım

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    ben de istemez miyim yardım paketlerinde litrelik evian da olsun. ama yok. hükümeti bu konuda ben de eleştiriyorum.. merak etme.
    Benjaminleri yastık altına atıp hükümetin yardım paketlerini elestiriyorsunuz evian yok diye cık cık ... çok ayıp efenim [emoji51]

8.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Kopruyu felan boşverelim de eğer param olsaydı o kanal İstanbul'u yapardım bakın dikkatinizi çekiyorum altını ciziyorum .... Sıfır borçla ama yapardım ikinci bir boğaz geçişinin avantajlarini burda saymaya gerek yok elbette guzergahdaki yeşili ve doğayı koruyarak yapardım

alex tam da sana ısınıyordum.

Sayfa 925/1023 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •