Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6822 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bana kalırsa.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Hepsi çok doğru söylüyoda olay çok karışık.
    Neresini anlatacaksın nasıl anlatacaksın bilemiyorsun.

    3 grup kavgalı gibi görünüyor.
    1.fetullah, 2.akp ve 3.eğitimli sol grup chp halkTV tele1 filan.

    Aslında üçüde 100 yıldır abd nin yetiştirdiği, beslediği ve kendilerine hizmet etsin diye devlette ve siyasette örgütlendirdiği gruplar.
    Mesela fetullah. emirleri direk CIA dan alır, bunu çevresindeki bi kaç kişi bilir ama fetullaha hizmet eden ve ortak çalışan 100binlerce kişi bilmez. Dine hizmet ediyorlar sanırlar ama aslında direk CIA ya hizmet ediyorlardır. chp'si akp'si, mhp'si, dp'si hepsi aynı. Sadece tepedekiler bilir fikirler nerden çıkıyor, aşağısı bilmez. Bu ülkeye hizmet ediyoruz sanırlar.

    Aralarında paylaşım kavgası çıkıyor bazen. Netçede bunlar aç gözlü bencil egoist insanlar. Cahillerde.
    Altını bulunca, sen çok aldın, bana kötü yeri geldi gibi kavgaya girip babalarına karşı gelebiliyorlar.

    TV ve gazetelerde 1000 yorumcu yazar varsa, 990 tanesi abd ye hizmet ediyor.

    Kalan 10 taneyi nasıl bulacaksın.? Zaten barındırmıyorlar, anında karalama kampanyası ile yok ediyorlar. Mesela Ahmet Necdet Sezer, karambolda cumhurbaşkanı oldu. Temiz, dürüst, iyi bir insandı. Siyasette bulamazsın, temizini dürüstünü. Hemen gazete ve TV lerde karalama kampanyası başlattılar. Şu an adı anılıyormu.? Ama hırsızlar her ölüm yıldönümlerinde mezarları başında anılıyorlar, TV lerde çelenk koyanları görüyorsun, koca anıt mezar yapmışlar. Hepsi kahraman olmuş...

    Laflarına bakarak bulamazsın. Yaptıklarına bakman lazım.

    Çıkardıkları kanunlara bakman lazım. Kimlerle yemek yiyor ona bakman lazım. Hangi okullarda kimin parası ile okumuş ona bakman lazım. İş ortaklarına bakman lazım. Hammaddeyi, ara malı kimden alıyor, genel müdürleri kim onlara bakman lazım. Tiplerine kafa yapılarına bakman lazım. Yahudilerin bir kısmı kendi aralarında evlenip melezleşmemeye çalışmışlar. Bu grubu tiplerinden hemen anlıyorsun. Birbirlerinin kopyası gibiler. TV de ekonomist mahfi eğilmez. Onun kafa yapısını al, su katılmamış yahudi tipi odur. Benzerlerinin hepsi yahudi. Adı Ahmet de olsa yahudi, Jons da olsa yahudi, Hans da olsa, Abdulcaffar da olsa yahudi. Pek çok ülkede o ülke vatandaşı gibi yaşıyorlar. 3000 yılda pek çok ülkeye yayılıp azınlığı oluşturmuşlar. Çoğunluk isimlerini kimliklerini gizlemiş. bir kısmı gizlememiş. Bugün abd, ingiltere, fransa direk kontrollerinde. 2. dünya savaşında kendilerine yenilen almanya, japonya, güney kore ve eski sömürgeleri güney asya(singapur, hindistan, taiwan, afganistan vb.) etkileri altında... Osmanlaıdan alıp verdikleri topraklarda kral yaptıkları aileler ise direk emirleri altında. Arap görünürler ama mesela suudi kral yahudidir. Tipine bakarak direk yahudi diyebilirsin.

    Laflarına bakarsan, her halukarda abd nin yetiştirdiği gruplardan birinin kucağına oturursun. Kurtuluşun yok.
    Bu ülke öyle ellerine geçmişki, detayı bilseniz hayret edersiniz.

    Anlamanın çok kolay bir yolu var.

    Bugün, bu ülkedeki dev holdinglere bakın. Sahipleri kimler. Size dış güç yok diyen TV ve gazetelere bakın, sahipleri kimler.?(son 5 yıl hariç)

    Anlamak bu kadar basit. Onların kim olduğunu bilirseniz, zaten olay çözülüyor. Başka bişey anlatmaya gerek kalmıyor.

    Sonraki soru.
    Bu iş buraya nasıl geldi.?

    O zamanda 1500 yılına kadar inmeniz gerekiyor. Hatta 3000 yıl geri, hz. Yusuf(yuya) a kadar gitmeniz gerekiyor. o zaman olayların tarihi gelişiminide görüyorsunuz.
    Tabi internet yalan haber dolu. Yalanı ayırd edebilecek tecrübe ve bol bilgiye sahip olmanız gerekir.

    İşin doğasını anlamak isterseniz, yani bu insanlar neden böyle kötüler.

    O zaman evrimi incelemeniz gerekiyor. İnsanların evrildikleri hayvanları incelerseniz, insanların neden kötü olduklarını, bazı insanlarında neden daha kötü olduklarını anlıyorsunuz.

    Yani çok şey bilmek gerekiyor, doğruyu bulabilmek için.
    Yoksa koyunuz demektir, çoban nederse doğru ya(meee) diyoruz demektir.

    Son cümle: İnsanların ne söylediklerine bakmayın. Doğru görünen şeyleri söylemeseler taraftar toplayamazlar. Ne yaptıklarına bakın. Hele hele siyasetçi yada medya çalışanı ise(gazete tv).
    Gerisi boş.
    Son düzenleme : alicemal; 12-08-2018 saat: 10:41.
    Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •