Altaylı yı haftada 3-4 kez okurum. Orda bi kaç daha yazar okuyup, bazen altlarına yorum yazarım.
Yalak yorumlar yayınlanıyor ama benim gibi eleştiri yazanların çoğu onaydan geçmiyor. 50 yorum yazdıysam 3 tanesi onaydan geçmiştir. Yinede dayanamayıp yazıyorum ama sivri kısımları keserek. Ne kadar yumuşatırsam yumuşatayım yinede sivri oluyor. yayınlanmıyor.
Netçede turgay ciner isimli yahudinin gazete ve TV si. New yorklu siyonist yahudi bloombergle ortaklar.
Turgay ciner'in(park holdin) Kısa sürede bu ülkede zenginleşmesinin sebebide bu. siyonist desteği. Bu ülkenin tapusu ellerinde.
Altaylının yazısına dayanamayıp bi yorum ekledim. Onaylanmayacak, o sebeple burayada asayım. Konusu ABD ilemi dost olacağız, Çin ve Rusya ilemi.?
"İllede birileri ile ortaklık kuracaksak, bu orangutan kuşağından olursa, geleceği kurtarmış oluruz.
Şimdi yanlış anlamasın kimse konu evrim. Hakeret filan algılamayın.
BAtı hindistan ile mezopotamya arası, ağırlıklı olarak orangutan kuşağıdır. Dostluk ve bağ kurulacaksa burası ile kurulmalıdır.
Batı, şempanze kuşağıydı. Şempanzeden dost olmaz, en vahşi hominid türüdür. Rusya ve çin ise makak kuşağıdır. Şempanzeden daha iyidir ama orangutanın yerini tutmaz. tarihe bakarsanız makak kuşağından gelen Moğollarla Türklerin nasıl dünyaya kan kusturduğunu görürsünüz. Şempanze kuşağıda tüm dünyaya, makak kuşağından çok daha acı tecrübeler yaşatmışlar.
Orangutan kuşağının yerini ne makak tutar, ne şempanze.
Tarihin GERÇEKLErine bakarsanız. Bugünki medeniyet ve felsefe(dinler) nin tamamen orangutan kuşağının eseri olduğunu görürsünüz."
Sonunda yazıyı renklendirmenin yolunu buldum. Yönetimin yazı renklendirme kısmının hatalı çalıştığından haberi varmı bilmiyorum.
Yer İmleri