Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8182 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by BOSPOROS Yazýyý Oku
    Erdogan und Iran stehen kurz vor der Staatspleite und somit in Ecke getieben, sie müssen deshalb sehr schnell handeln, vor allem der Sultan. Sie können auch gemeinsame Sache machen.

Die kommenden Tage werden sehr spannungsvoll werden. Die Tage sind jetzt gezählt man sieht es auch in Ramstein. Boeing 747 ,dieser Flugzeugtyp war dort noch nie zu sehen , aber eine Galaxy war dort gang und gebe. Gestern ca. 21,00 Uhr flog eine B747 ca. 5 min in einer Warteschleife. Ich wohne ca. 80 km Luftlinie von Ramstein weg.
    Das sind die besten objektive Vorboten die man
    Arkadaþ mesaj atmýþ.!!
    bunu yazan almansa rammstein i yanlýþ yazmýþ, google translateden ingilizceye çevirdim tam çeviremedi, rammstein üssüne bi boeing 747 gelmiþ, ama neden gelmiþ ne oluyor herþeyi en son bizmi öðrenecez yav, þunu çevirseniz de öðrensek noluyor? þifreli gibi hiç biþi anlamýyoruz...

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alýntý Originally Posted by bitpire Yazýyý Oku
    bunu yazan almansa rammstein i yanlýþ yazmýþ, google translateden ingilizceye çevirdim tam çeviremedi, rammstein üssüne bi boeing 747 gelmiþ, ama neden gelmiþ ne oluyor herþeyi en son bizmi öðrenecez yav, þunu çevirseniz de öðrensek noluyor? þifreli gibi hiç biþi anlamýyoruz...
    Ramstein yanlýþ deðil. Ramstein Almanyada bulunan abd/nato hava üssü bizim incirlik gibi. Hala yerine oturmadýysa ben çevirmeye çalýþayým size.
    Ytd

3.  Alýntý Originally Posted by doctor Yazýyý Oku
    Ramstein yanlýþ deðil. Ramstein Almanyada bulunan abd/nato hava üssü bizim incirlik gibi. Hala yerine oturmadýysa ben çevirmeye çalýþayým size.
    valla süper olur ben almanca yok bilmek. nayn..

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    1,551
    valla süper olur ben almanca yok bilmek. nayn..
    bende de leþ iyiydi ama yüzyýldýr kullanmýyorum.

Erdoðan ve Ýran çok pis köþeye sýkýþmýþlar ve her an iflas bayraðý açabilirler. Acilen tekil veya ortak birþey yapmalarý lazým, özelliklede Sultan.

Ýleriki günler çok kritik. Günleriniz sayýlý ve bu Ramstein hava üssünde çýplak gözle görülebiliyor. Bir boeing 747 orda hiç görülmemiþ idi, bu yalnýzca galaksi savaþlarýnda görülebilecek bir ortak sahne(common scene)
    Dün gece 21 gibi 747'nin biri 5dakika boyunca bekleme pozisyonunda turladý. Ben ramstein air base'e yaklaþýk 80km uzakta oturuyorum. Bu bilgiler bulabileceðin en iyi tüyolardýr.

erdogan und Iran stehen kurz vor der Staatspleite und somit in Ecke getieben, sie müssen deshalb sehr schnell handeln, vor allem der Sultan. Sie können auch gemeinsame Sache machen.

Die kommenden Tage werden sehr spannungsvoll werden. Die Tage sind jetzt gezählt man sieht es auch in Ramstein. Boeing 747 ,dieser Flugzeugtyp war dort noch nie zu sehen , aber eine Galaxy war dort gang und gebe. Gestern ca. 21,00 Uhr flog eine B747 ca. 5 min in einer Warteschleife. Ich wohne ca. 80 km Luftlinie von Ramstein weg.
    Das sind die besten objektive Vorboten die man
    Ytd

5.  Alýntý Originally Posted by doctor Yazýyý Oku
    bende de leþ iyiydi ama yüzyýldýr kullanmýyorum.

Erdoðan ve Ýran çok pis köþeye sýkýþmýþlar ve her an iflas bayraðý açabilirler. Acilen tekil veya ortak birþey yapmalarý lazým, özelliklede Sultan.

Ýleriki günler çok kritik. Günleriniz sayýlý ve bu Ramstein hava üssünde çýplak gözle görülebiliyor. Bir boeing 747 orda hiç görülmemiþ idi, bu yalnýzca galaksi savaþlarýnda görülebilecek bir ortak sahne(common scene)
    Dün gece 21 gibi 747'nin biri 5dakika boyunca bekleme pozisyonunda turladý. Ben ramstein air base'e yaklaþýk 80km uzakta oturuyorum. Bu bilgiler bulabileceðin en iyi tüyolardýr.
    teþekkürler sn doctor bu boeing 747 ne oluyor ben onu anlamadým

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Gönderi
    1,551
    O kadarýný bende anlamadým ama zaten galaksi savaþlarý kýsmý ve hitap tarzý abartý geldi. Belki benim Almancam yetmemiþtir tam anlamaya mesajý koyan arkadaþ yardýmcý olursa bende hem anlamýþ hemde öðrenmiþ olurum ve fakat anladýðým kadarýyla Boeing 747 için fikrimi de söyleyeyim.
    Ramstein anladýðým kadarýyla askeri üs yani orda 747'nin ne iþi var dünya savaþý mý çýkýyor. Sivil uçaðýn ramsteinde ne iþi var ve kimleri taþýyor manasýnda yazmýþ olabilir.

Veya hepsi hikayedir 747 baþka bir yere gidiyordur hava koþullarýndan askeri üsse mecburi iniþ yapmýþtýr bilemiyorum çünkü %100 anladým diyemem.
    Ytd

7.  Alýntý Originally Posted by doctor Yazýyý Oku
    O kadarýný bende anlamadým ama zaten galaksi savaþlarý kýsmý ve hitap tarzý abartý geldi. Belki benim Almancam yetmemiþtir tam anlamaya mesajý koyan arkadaþ yardýmcý olursa bende hem anlamýþ hemde öðrenmiþ olurum ve fakat anladýðým kadarýyla Boeing 747 için fikrimi de söyleyeyim.
    Ramstein anladýðým kadarýyla askeri üs yani orda 747'nin ne iþi var dünya savaþý mý çýkýyor. Sivil uçaðýn ramsteinde ne iþi var ve kimleri taþýyor manasýnda yazmýþ olabilir.

Veya hepsi hikayedir 747 baþka bir yere gidiyordur hava koþullarýndan askeri üsse mecburi iniþ yapmýþtýr bilemiyorum çünkü %100 anladým diyemem.
    acaba rahip o uçakta mý diyecem ama amerikalýlar rasyonel adamdýr, koca uçaðý kaldýrmazlar, küçük bi uçak gönderirler. ne hesapçýdýr o iblisleri bilirim.

1988 yýlýnda Almanya'nýn Rammstein kasabasýnda gösteri uçaklarý manevralar sýrasýnda göstericilerin üzerine düþtü. Uçaklarýn içinden dökülen kerosin patlama sonrasý neredeyse tüm göstericileri diri diri yaktý. 71 kiþi hayatýný kaybetti.

Almanya tarihinde çok önemli bir kazadýr. Bu kazaya atfen Rammstein grubu kurulmuþtur. Ýlk þarkýlarý Rammstein Rammstein þarkýsýdýr.
    Bu yazýda gösteri uçaðý yerine çok daha büyük bir 747'nin göstericilerin üzerine düþüp çok sayýda kiþiyi diri diri yakacaðý ima ediliyor.

Rammstein'ýn meþhur þarkýsý için:

En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •