-
74 kuruşu da yaktı. Eskiden olsa son kuruşuma kadar girerdim ama moralim çok bozuk. bunun akıbeti de TSKB gibi olacak sanırım. O da 67 kuruşa indi bugün.
Yiğit Bulut bugünkü köşe yazısında şöyle demiş:
"Sonuç: TL enstrümanlar tarihi alım fırsatı veriyor ! Şimdi dövizden TL'ye dönüp Türk sermaye piyasalarına ve TL enstrümanlara sahip çıkma günü. Bu adımı atanların 12-48 ay içinde nasıl bir kazanç elde edeceğini hep birlikte göreceğiz..."
4 yıl... Ekranı kapatıp hisseleri unutmak en mantıklısı herhalde. Yoksa her gün bakıp biraz daha almanın ve ortalama düşürmenin benim açımdan bir anlamı kalmadı.
-
13.08.18 toplam: 212.160.829,95
Sent from my iPhone using Tapatalk
imza yok.
-

Originally Posted by
esramarka
74 kuruşu da yaktı. Eskiden olsa son kuruşuma kadar girerdim ama moralim çok bozuk. bunun akıbeti de TSKB gibi olacak sanırım. O da 67 kuruşa indi bugün.
Yiğit Bulut bugünkü köşe yazısında şöyle demiş:
"Sonuç: TL enstrümanlar tarihi alım fırsatı veriyor ! Şimdi dövizden TL'ye dönüp Türk sermaye piyasalarına ve TL enstrümanlara sahip çıkma günü. Bu adımı atanların 12-48 ay içinde nasıl bir kazanç elde edeceğini hep birlikte göreceğiz..."
4 yıl... Ekranı kapatıp hisseleri unutmak en mantıklısı herhalde. Yoksa her gün bakıp biraz daha almanın ve ortalama düşürmenin benim açımdan bir anlamı kalmadı.
.75 den alınırmış .77 oldu
-

Originally Posted by
Serkan74
.75 den alınırmış .77 oldu
Önümüz bayram, 10 gün tatil, tatil öncesi çıkış olabilir, inşallah gel gel hareketi değildir ama işin doğrusu ben hisse fiyatından ziyade karı ile ilgileniyorum ki o da çok kötü durumda.
-
güncel veri: 215,346,875.07 // 1.340896
dün 3 milyon artış olmuş bugünde 3 milyon artış olsa 6 aylık karı yakalarız tekrar.
-
Portfoy yonetimi 20 kusur milyon lirayi voipte batirmasa cok daha iyi olacakti ama umarim hakim ortaklar bu konuda bir seyler yaparlar.
Tabii isbankasi da burada danisikli dovus seklinde is yapmiyorsa.
Kesinlikle bir realiteye dayanmayan sahsi fikrimdir.
imza yok.
-

Originally Posted by
Gkhn
Portfoy yonetimi 20 kusur milyon lirayi voipte batirmasa cok daha iyi olacakti ama umarim hakim ortaklar bu konuda bir seyler yaparlar.
Tabii isbankasi da burada danisikli dovus seklinde is yapmiyorsa.
Kesinlikle bir realiteye dayanmayan sahsi fikrimdir.
Danışıklı dövüş derken kastınızı anlamadım sn gkhn
-
Bizimkilerin 107 den aldıkları sonrada zararına sattıkları tüpraş şu an 127 tl nokta.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri