Sayfa 793/1252 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,337 - 6,344 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ferit Yazıyı Oku
    yani diyorsun ki atin intikami kötü olacak...
    Ben yüzde 30-40 bekliyorum.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Nasıl yani? dolar 20 tl olunca türkiye ye uçak ile gelemeyecek mi yurtdışında dolar Euro maaşla çalışan?

Akrabanız yurtdışında çalışıyor...
    Dolar 20 tl olsun, Türkiye zimbabbe olur. Ama o boyutlara gelmeden, düzeldi ortam.

4.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Arkadaşlardan ricam ;tahvil konusunda biraz açıklama yapabilirmi ?
    Bugun alırsak 2 yıl hiç bozamıyormuyuz? Bozarsak kesinti varmı ?
    Tesekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İstediğin zaman bozabilirsin ama faizlerin yükseldiği dönemlerde hele şu ortamda uzun vadeli tahvil-bonolara yatırım riskli vade sonunu beklersen anaparan+faiz aynen alırsın bir kaybın olmaz ama bugün aldın ve önümüzdeki günlerde faizler yükseldi bu durumda vade bitiminden önce bozarsan ciddi zarar yazar.Şuan gidip 100 bin tl alım yapsan faizler yükselişte olduğu için anında belki 7-8 bin tl eksiye geçer anaparan.Faiz oranları mevduattan iyi olan vadesine 1-2 ay kalmış bono-tahvillere bir şey diyemem ama bana sorarsan kısada olsa almam tl yatırım düşünüyorsan en mantıklısı günlük gitmek.

5.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Dolar 20 tl olsun, Türkiye zimbabbe olur.
    valla biz venezuella yi örnek alıyoruz...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

6.  Alıntı Originally Posted by syesilyurt Yazıyı Oku
    Bankalar Para Transferlerini yavaşlattılar.
    Döviz Alış ve Satışlarda inanılmaz fark koydular. Her türlü kredi faizlerini inanılmaz ölçüde arttırdılar. Vb.
    Tipik kurnaz tüccar hikayesine döndürdüler güzelim ülkeyi.
    Öncelikle bu kurnaz tüccarlara önlem almak gerekiyor...
    Saygılarımla...
    siyasi kriz bitmeden artış bekleyecektir ama sonrasında 500bp artış tahmin ediyorum

Doları 10 yıl yabancılar baskılayıp endexi 6800 den 120.000 bine götürürken adamlar çok iyiydi...Şimdi tü kaka oldular....Neyse hayırlısı diyelim....Yabancı alıcı bulduğu tahtada basıyor ...Bakalım mallarının ne kadarını satabilecekler!!!!
    Faizler %50 olmadan TL cinin işi zor...Fırsatcılar hemen ellerinde etiket her gün fiyat değiştiriyorlar!!!! Buna BIM A101 gibi sözde ucuzcularda dahil.....

8.  Alıntı Originally Posted by TINGIL Yazıyı Oku
    Likit fonlar bugün eksi mi yazdı yanlış mı görüyorum tefas da hepsi nerdeyse eksi yazmış görünüyo para piyasası fonu eksi getirebilir mi bunlar ana para koruma garantili fon değilmi
    Fon kompozisyonuna bakmak lazım
    Tahvillerin fiyatı faiz arttığında düşer

Sayfa 793/1252 İlkİlk ... 293693743783791792793794795803843893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •