gösterge tahvil 28 olmuş cds ler 500 civarı geziniyor şurda oranlar hala 20 nin altında,tl tam anlamıyla bir çöplük parası 1 dolar ne bozdum ne bozarım 2-3 yıl daha sat tuşuna basarsam namerdim mevduatçıya para vermemek için her yolu deniyorlar,piyasadan swift yoluyla tl çekerek ne zamana kadar dolara suni baskı yapacaklar merak ediyorum,uzun vade hedefim 10-11 li rakamlar ve günümüz türkiyesinde boka batmış ekonomisinde kesinlikle olacak,tamamen tl de kalmayın bir milyon defa pişman olduk oldunuz uygun seviyelerden parça parça giriş yapın derim kimsenin mevduatçıyı,tl yi korduğu yok varsa yoksa hamaset atar,dolar alanlar hain oluyormuş satanlar kahraman ee bu kahramanlar o doları aldıklarında vatan haini miydi,bankaların makas aralığı öylesine yüksek ki ödleri kopuyor makas daralırsa dolara alım gelir diye teb fx 1,5 kuruş oynarken şu an 10 kuruş makas var,bu kafalara 1 dolar bile bozmam,daha öncede dedim güven ve algı sıfır bu ülkede,türk lirasında terste kalacağıma dolarda terste kalırım.
Yer İmleri