Sayfa 846/1252 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. gösterge tahvil 28 olmuş cds ler 500 civarı geziniyor şurda oranlar hala 20 nin altında,tl tam anlamıyla bir çöplük parası 1 dolar ne bozdum ne bozarım 2-3 yıl daha sat tuşuna basarsam namerdim mevduatçıya para vermemek için her yolu deniyorlar,piyasadan swift yoluyla tl çekerek ne zamana kadar dolara suni baskı yapacaklar merak ediyorum,uzun vade hedefim 10-11 li rakamlar ve günümüz türkiyesinde boka batmış ekonomisinde kesinlikle olacak,tamamen tl de kalmayın bir milyon defa pişman olduk oldunuz uygun seviyelerden parça parça giriş yapın derim kimsenin mevduatçıyı,tl yi korduğu yok varsa yoksa hamaset atar,dolar alanlar hain oluyormuş satanlar kahraman ee bu kahramanlar o doları aldıklarında vatan haini miydi,bankaların makas aralığı öylesine yüksek ki ödleri kopuyor makas daralırsa dolara alım gelir diye teb fx 1,5 kuruş oynarken şu an 10 kuruş makas var,bu kafalara 1 dolar bile bozmam,daha öncede dedim güven ve algı sıfır bu ülkede,türk lirasında terste kalacağıma dolarda terste kalırım.

2. dolar 7.20 leri bir kere gördü ne yapar eder o seviyeleri yine görür şu an yaşanan düzeltme ve swift yoluyla yapılan müdahalenin etkisi,bu düşüşe karşılık bistin uçması lazımken 88 bin desteğini de aşağı kırdı,bunların acısı fena çıkacak abd yaptırım uygulamaya devam edeceğim diyor neyimize güveniyoruz bilmiyorum dolar 8 olunca bir dolar bozma seferberliği daha mı ilan edilecek.

3.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    bu fiba da cakal olmus iyice ...hem gunluk hesapta en dusuk oranlarda su an ...hem prestige hesap icin miktarı 250 k dan 500 k ya yukseltmis ...gerci oda dusuk 18.75 ..cakallar
    O, 2015'den beri öyledir. Öylede kalmaya ısrar ediyor, EKİM 2015'den itibaren onunla çalışmıyorum...

4. Arkadaş buraları destek yaparsa ,

kanal tanımlanmış olur,

düşen direnci yukarı kırarsa

yukarıdaki kanalın tepesini hedefe koyar,

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

5. Arkadaşlar bu aktifbanka niye guven yok Arada adi geciyor sanki herkes biraz mesafeli gibi..ben 2 yildir 300k param orada baska bankalara denemek icin 15 gunde paranin tamamini eft yapiyorum hicbir sıkıntı Yok..masrafta almiyorlar..Benim bilmediğim bisey varsa paylasin lutfen

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gösterge tahvil ; TRT120820T12

son işlem YB %24.65
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by hello Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bu aktifbanka niye guven yok Arada adi geciyor sanki herkes biraz mesafeli gibi..ben 2 yildir 300k param orada baska bankalara denemek icin 15 gunde paranin tamamini eft yapiyorum hicbir sıkıntı Yok..masrafta almiyorlar..Benim bilmediğim bisey varsa paylasin lutfen

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çünkü bir banka değil. Bankacılık lisansı yok, bir yatırım kuruluşu. Bankalara göre çok farklı kanunlara tabii. (mevduat garantisi, türk ticaret kanunu, bankacılık kanunu v.b)
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

8. Tahvil faizleri cortlamış bugün

Sayfa 846/1252 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •