Sayfa 2346/2404 İlkİlk ... 134618462246229623362344234523462347234823562396 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 18,761 - 18,768 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    hahahahaaaa

daha önce de gene sana hitaben:Üstat diye bir şey yok ..kazanan var kaybeden var ..kimi zaman kazanırsın kimi zaman kaybedersin ..sadece borsada değil hayat da öyle..demiştim

Bu grafiklere herkes bakıyor herkes biliyor ama hep vurguladığım gibi;önemli olan bilmek değil önemli olan yapabilmek.

Sevgiler
    Yooo ben mert45 den daha üstadım

Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    grafikler bana rahip bugün serbest bırakılabilir diyor
    bakalım ne olacak
    bugün rahibin itiraz sonucu açıklanacak
    Grafikten rahibin bırakılacağını bilirsen hakikaten bu yazıyı cerceveletir asarım abi

Alıntı Originally Posted by harputlu23 Yazıyı Oku
    grafikler bana rahip bugün serbest bırakılabilir diyor
    bakalım ne olacak
    bugün rahibin itiraz sonucu açıklanacak

4.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    hahahahaaaa

daha önce de gene sana hitaben:Üstat diye bir şey yok ..kazanan var kaybeden var ..kimi zaman kazanırsın kimi zaman kaybedersin ..sadece borsada değil hayat da öyle..demiştim

Bu grafiklere herkes bakıyor herkes biliyor ama hep vurguladığım gibi;önemli olan bilmek değil önemli olan yapabilmek.

Sevgiler
    Defalarca bu grafiği paylaştım ..adım gibi buraya geleceğini biliyordum ..amacım burdan girmekti ve devamlı şort oynadım ..ama ben bunu Eylül başlarında bekliyordum ..son bir yukarı bekliyordum onun için 2 gün önce Long oldum ...ama zamanlamada yanıldım ..bu bölgeyi bildiğim halde kaybettim.

Ve bu nedenle gene defalarca belirttiğim gibi pozisyonlarını real time online yazmayan kimseye inanmayın,grafiği herkes çizer yorumu herkes yapar ama poziyon yazmak elini taşın altına koymaktır ve çok büyük cesaret ister...ben şahsen real time online pozisyon yazmayana inanmıyorum ve zerre kadar da saygı duymuyorum.

Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Defalarca bu grafiği paylaştım ..adım gibi buraya geleceğini biliyordum ..amacım burdan girmekti ve devamlı şort oynadım ..ama ben bunu Eylül başlarında bekliyordum ..son bir yukarı bekliyordum onun için 2 gün önce Long oldum ...ama zamanlamada yanıldım ..bu bölgeyi bildiğim halde kaybettim.

Ve bu nedenle gene defalarca belirttiğim gibi pozisyonlarını real time online yazmayan kimseye inanmayın,graiği herkes çizer yorumu herkes yapar ama poziyon yazmak elini taşın altına koymaktır ve çok büyük cesaret ister...ben şahsen real time online pozisyon yazmayana inanmıyorum ve zerre kadar da saygı duymuyorum.

Trigger olarak kullandığın birşey var mı hocam?

7443 smi kullanıyorum ben, çoğunlukla işe yarıyor.

En azından nerede gireceğine nerede çıkacağına karar veriyorsun. Karsa kar zararsa zarar..

6.  Alıntı Originally Posted by Se_M Yazıyı Oku
    abi özür ağzımız alışmış ondan. köküne kadar haklısın yoksa.
    Gözlerinden öperim
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by CahilCuhela Yazıyı Oku
    Yooo ben mert45 den daha üstadım
    Sen başkasın zaten
    Hayat hoş gerisi boş

mert mangalı yak
    etleri hazırla bayramın 2. günü istanbuldayım
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Sayfa 2346/2404 İlkİlk ... 134618462246229623362344234523462347234823562396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •