Sayfa 796/964 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,361 - 6,368 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Iduzum abilerine benden selam soyle . Anladin sen onu tamam mi kocum.[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Gel bakalim iduz seninle hesaplasalim. Bak ben abilerine guvenme bunlar otellerde grup adina gibi gorusup kendileri icin pazarlik yapiyorlar dedigimde sen bana s....git ben abilerime guveniyorum demedin mi? Ben sana ev kadini ve babasiyla pazarlik masasi fotolarini bile gonderdim. Yine sen inanmadin bana gittin abilerine inandin. Noldu simdi? Ama ben sana guveniyorum . Yine dava acacakmissin. Millet sana guvenmese pesinden gelmezdi. Helal olsun. Dedigim yere geldin. Hatandan dondun. Simdide tilki ariyomus seni .hayirdir. tilkiyle ablasi yeni patronu birbirine dusurup grubun hakkini almaya calisiyosun bravo sana. Gittigin yol cok dogru. Yesinler birbirlerini. Ev kadiniyim anlamiyom diyerek sizi kandirdi davayi cektirdi size ama bu kez iyi yakaladin ev hanimini. Ev kadini abini nasil ikna ettiyse artik iyice kendine baglamis. Ama tum oyunlari bozdun helal olsun sana. Ev hanimiyla tilkiyi birbirine dusurecen ya la. Ne adamsin helal olsun. Abilerine selam soyle davaya katilsinlar. Gerci onda dana derisi var .en son dakka davaya girer . Ah iduz ah. Abilerim abilerim. Abin optu seni ama sen bu kez yaman ciktin. Abilerine tekrar selam. Yalcinla yolunuz acik olsun. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

3. Iduzum en son volbora kaymissin. Ceza almissin. Bi duzgun olamadin gitti. Gerci bende kendimi zor tutuyorum. Ama iduzum yeni kullanici adi aldim geldim. Yazmasam olmazdi. Neler yapiyosun helal olsun sana. Bi kullanici adi al gelde iki muhabbet edek iduzum

4.  Alıntı Originally Posted by omerasaf Yazıyı Oku
    Spk suclu ama patronlar sucsuz. Gozaltina dusme sebebi patronlar mi spk mi?

Danıştaya göre şşrketin uğradığı bütün zararın nedeni SPK nın çağrı konusunda verdiği kararlarmış. Eğer spk bu kararları vermeseydiniz bütün bu saraydan kız kaöırma olayları olmazmış demeye mi çalışmış acaba Danıştay üyeleri siz çok yaşayın! !

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yani kısaca istiyorlar ki???

davalar bitmeden SPK blokelerimizi çözsün... eeee sonra ya sen bu arada satarsan... danıştay da çağrı var derse (zor ama)

bunun için de yatırımcılar spk'ya karşı yönlendiriliyor. Bakın KAP açıklamasına SPK bizim blokeleri çözmüyor...

eee kardeşim sen de yıllarca mahkemeleri kaybetmene rağmen çağrıyı yapmadın davaları bekledin...

şimdi SPK bekleyince mi suç oldu... daha dava bitmemiş gün ola harman ola
    Zt nin cagriyi yapmamasiyla Spk nin blokeyi acmamasini karsilastirmaniz cok yanlis olmus. Birisi sonunda kazanilan bir dava artik is bitmis, spk ise yurutmesi durdurulmus bir kararin yaptirimini uyguluyor. Zt hem cagriyi yapip hem mahkemeyi mi beklemeliydi Eger oyle yapsaydi simdi spkya acacagi tazminat spk yi batirirdi heralde.

Bakin sayin fabrikanin soyledigi gibi hurriyet ornegine bakin. Spk bazen yairimciyi koruyabiliyor( bir zahmet gorevi bu zaten ). Ama cogunlukla yeni magdurlar olusturuyor. Su an borsamizin ne kadar guvenilir oldugu belli zaten sorumlusu kimler???????

6. Yani sirketten mal kacirmayi 250 m filan bir zahmet suc duyurularini filan bir zahmet yapmis tebrikler

7. Hocam... Bakin madem zt blokelerinin acilmamasindan sikayetci... O zaman mahkemeye verecek...

Bize ne zt nin blokesinden...demek ki zt de halinden memnun...

Onun icin kendi kendimize gol atmaya gerek var mi??

Ve emin olun spk nin ne kadar kusuruda olsa spk olmasaydi su an bye demistik.

Yigidi oldurelim hakkini da verelim...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam... Bakin madem zt blokelerinin acilmamasindan sikayetci... O zaman mahkemeye verecek...

Bize ne zt nin blokesinden...demek ki zt de halinden memnun...

Onun icin kendi kendimize gol atmaya gerek var mi??

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gerek yok sayın frecell1998. Spk bu lotların blokesini kaldırınca belkide daha rahat at koşturacacaklar. Yoksa bunların derdi ky değil gibi. Allah ne verdiyse öncedende yazdığınız gibi kime nereden 8sterse hisselerini yedirecek gibi bir iżlenim oluştu bende. Başlarda bende blokeleri çözülsün diyordum ama şimdi vazgeçtim bu düşüncemden. Ytd

Sayfa 796/964 İlkİlk ... 296696746786794795796797798806846896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •