Sayfa 425/1013 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

doların gücü son yılların önemli bir realitesi. bu konu bizim ülkemizde en çok betoncuları vurdu, zira doların 2.60-2.80 aralığına dönmesini çok istiyorlardı, ama olmadı. ancak ihalelerin dolarla yapıldığı, köprü geçişlerinin dolara endekslendiği, hatta daha yakın bir zamana kadar recep beyin bile hesabında 200 k civarı para bulundurması bir şeyler anlatıyor olmalı size.

ülkede israf ve rasyonel aklı dışlayan politikalar nedeniyle dolar gerçekten işlerin görüldüğü para birimi olurken TL ise ücretlilerin birikimlerinin enflasyon ile ezildiği ve betoncu ve diğer rantçılara aktarılmasının bir aracı olmuş durumda. bu durumun farkına varan sokaktaki halk ise şu anda mevcut zihniyetin manipüle edemediği dolara yönelmiş durumda, yandaşlardaki hazımsızlığın nedeni de bu.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    doların gücü son yılların önemli bir realitesi. bu konu bizim ülkemizde en çok betoncuları vurdu, zira doların 2.60-2.80 aralığına dönmesini çok istiyorlardı, ama olmadı. ancak ihalelerin dolarla yapıldığı, köprü geçişlerinin dolara endekslendiği, hatta daha yakın bir zamana kadar recep beyin bile hesabında 200 k civarı para bulundurması bir şeyler anlatıyor olmalı size.

ülkede israf ve rasyonel aklı dışlayan politikalar nedeniyle dolar gerçekten işlerin görüldüğü para birimi olurken TL ise ücretlilerin birikimlerinin enflasyon ile ezildiği ve betoncu ve diğer rantçılara aktarılmasının bir aracı olmuş durumda. bu durumun farkına varan sokaktaki halk ise şu anda mevcut zihniyetin manipüle edemediği dolara yönelmiş durumda, yandaşlardaki hazımsızlığın nedeni de bu.
    TL nin durumunu mükemmel özetlemişsin. resmen bir sömürü aracı oldu artık. Bu olayın hızlandığı an Kasım 2016 dır, bende zaten duruma uyanıp kademe kademe full dolara döndüm. artık mevcut yönetimin sözünün geçmediği bir para birimi taşıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    .....
    ama ben fakir degilim

amerika bana paradan baska bir sey veremiyor sorun burada. Ben abd de para harcayacak yer bulamiyorum. Hersey olaganustu kalitesiz burada en cokta insanlar....
    Birader ABD bu kadar kötü ise bırak gel diyoruz.
    Bu yaştan sonra iş bulamam diyorsun.

ABD'de maaşlar iyiymiş diyorlar.
    Ben fakir değilim benim için para öncelikli değil diyorsun...
    Yanlış hatırlamıyorsam 20 yıldan uzun süredir orda olduğunu söylemiştin.
    Anlattığın gibi iyi bir işin varsa 20 yılda 200-250 bin atmış olman lazım kenara.
    Bu para da TR'de insana uzun süre yeter. Borsa mevduat vs değerlendirdin mi senden iyisi olmaz

Boşuna kendine işkence etme oralarda...
    Sana da yazık bize de😂😂😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Ahmetg ye neden haksızlık ediyorsunuz. abd homojen bir yer mi.her yeri manhattan mı?

İstanbulda bile deniz görmeyen insanların olduğu içinde ineklerin koyunların, balicilerin, gündüz gaspcıların gezdiği semtler var.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Birader ABD bu kadar kötü ise bırak gel diyoruz.
    Bu yaştan sonra iş bulamam diyorsun.

ABD'de maaşlar iyiymiş diyorlar.
    Ben fakir değilim benim için para öncelikli değil diyorsun...
    Yanlış hatırlamıyorsam 20 yıldan uzun süredir orda olduğunu söylemiştin.
    Anlattığın gibi iyi bir işin varsa 20 yılda 200-250 bin atmış olman lazım kenara.
    Bu para da TR'de insana uzun süre yeter. Borsa mevduat vs değerlendirdin mi senden iyisi olmaz

Boşuna kendine işkence etme oralarda...
    Sana da yazık bize de😂😂😂

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    o para kime ne kadar yeter?

herkesin saglik sorunlari es durumlari farkli

kisilerle ugrasmayi birak konseptlere odaklan.

Ahmetg Guest
    Kopruden zarara ugrayan devlet simdide hastanelerle ayni durumda

http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz...Hastanesi.html

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Türkçe konuşanlardan uzak durmakta fayda var..!
    hahahahaha

ayni amerikadaki turkce konusanlar gibi

nedense guldum gulumsedim. Hangi Turkle konussan ya kazik atmaya calisiyor ya hava atiyor ya maasini soruyor ya borc istiyor yada sorunlarini icini bosaltiyor

ne dertli millet bu Turk milleti kardesim

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    TL nin durumunu mükemmel özetlemişsin. resmen bir sömürü aracı oldu artık. Bu olayın hızlandığı an Kasım 2016 dır, bende zaten duruma uyanıp kademe kademe full dolara döndüm. artık mevcut yönetimin sözünün geçmediği bir para birimi taşıyorum.
    sen dolara donuyorsunda biz neye donecez?

Dolardaki deger kaybi muthis

ABD disina cikan butun Amerikalilar sikayetci

Sayfa 425/1013 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •