Sayfa 797/964 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bence mahkeme karar düzeltmede çağrı yok dese bile spk bu 250 mlyn un dışarı çıkarılması nedeniyle ceza kesti ama sen nasıl kardeşini ibra edersin demeli blokeyi kaldırmamalı kardeş kardeşi nasıl ibra eder. Atıyorum bir hakim kardeşi suç işlemiş olsa onun davasına kardeşi bakabilir mi? Birinci derece akraba sonuçta.

2.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Bence mahkeme karar düzeltmede çağrı yok dese bile spk bu 250 mlyn un dışarı çıkarılması nedeniyle ceza kesti ama sen nasıl kardeşini ibra edersin demeli blokeyi kaldırmamalı kardeş kardeşi nasıl ibra eder. Atıyorum bir hakim kardeşi suç işlemiş olsa onun davasına kardeşi bakabilir mi? Birinci derece akraba sonuçta.
    Bu konudada yoğunlaşılabilir. Çok mantıklı geldi. Bloke bir şekilde kaldırılmamalı gibi. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    Birileri de çıkmış yeni yönetimin SS.ile ilgisi olmadığını anlatmaya çalışıyor ısrarla....
    İyi de kardeşim bize ne.....
    ZT. nin ne faydası oldu bize bugüne kadar..
    Bak mübarek kurban bayramı geldi yatırımcılar kan ağlıyor..
    Bedduayı da beddua edeni de hiç sevmem
    Ama insanlar çaresizlikten hergün ZT.ye beddua ediyor
    Farkında değiller ama
    Edilen bedduaların birisi bile tutsa çok sıkıntı çekerler
     Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    Sn.fabrika,
    Bizler şirketin çıkarları için zamanında yüzlerce dilekçe gönderip SPK yı şikayet ettik
    Ama şirket bizim için ne yaptı söylermisiniz.
    Biz açtığımız fesih davasını bile çektik
    Yeterki şirketin, yeni yönetimin önü açılsın dedik.
    Bizden 2 ay süre istemişlerdi ama bir yılı geçti
    Şirkete verilen kredi fazlasıyla dolmadı mı sizce de...
    Şu an biz yatırımcıların lehine de olsa ben bu saatten sonra şirket için kılımı bile kıpırdatmam açıkçası....
     Alıntı Originally Posted by cebeci Yazıyı Oku
    Biz her yöntemi denedik ama olmadı.
    Bundan sonra tek çare FESİH DAVASI.
    Bizim yıllardır çektiğimiz çilenin karşılığını hiçbir para karşılayamaz.
    Kot dışı olurmuş, batarmış kimin umurunda..
    Bunlar mı korkutacak bizi.
    AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK
    Sayın cebeci sapla saman birbirine karışmış durumda.
    Eski yönetimden birileri 250 milyon almış. Tamam. Bu iddia doğruda olabilir yanlış ta sonuçta mahkeme karar verecek.
    Beni zerre ilgilendirmiyor. Kimbilir nerede bu paralar. Geri geleceğine inanmıyorum.

Gelelim yeni yönetime. Kardeşini ibra etti. Sonuçta kardeş. Bununda pek bir önemi yok bana göre. Savcı derse sen para götürdün,
    Gitsin yatsın içerde, bana ne. Yapılan en önemli şey denetçi kuruluştan olumlu raporu almak. Yoksa bu kağıt şu an kotdışıydı.
    Sayın freecele sorabilirsiniz, mevzuata hakimdir kendisi.

4. Yatırımcı olarak bizleri düşünmüyorlar. Tamam. Ama kağıdın kotdışı olmasını da istemiyorlar. Muhtemelen mal satacaklar. Tamam.
    Ama bu fiyattan 400 milyon mal satılamaz. Atak yapacak 80 kuruş mu olur, 1mi olur ben bilemem. Ama 2 olmayacağını tahmin ederim. Pd veya dd bunun mümkün olmadığını söyler bana göre. Bırakalım bloke açılsın ne yapacaklar görelim. Dava da açılsın, bir yandan katılan arkadaşlar buna önem versin. Sıkıntı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Zt nin cagriyi yapmamasiyla Spk nin blokeyi acmamasini karsilastirmaniz cok yanlis olmus. Birisi sonunda kazanilan bir dava artik is bitmis, spk ise yurutmesi durdurulmus bir kararin yaptirimini uyguluyor. Zt hem cagriyi yapip hem mahkemeyi mi beklemeliydi Eger oyle yapsaydi simdi spkya acacagi tazminat spk yi batirirdi heralde.

Bakin sayin fabrikanin soyledigi gibi hurriyet ornegine bakin. Spk bazen yairimciyi koruyabiliyor( bir zahmet gorevi bu zaten ). Ama cogunlukla yeni magdurlar olusturuyor. Su an borsamizin ne kadar guvenilir oldugu belli zaten sorumlusu kimler???????
    Güzel bir yorum olmuş teşekkürler. Fikirleri yarıştıralım.laf sokmaya, küfür etmeye gerek yok.

6.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    Bence mahkeme karar düzeltmede çağrı yok dese bile spk bu 250 mlyn un dışarı çıkarılması nedeniyle ceza kesti ama sen nasıl kardeşini ibra edersin demeli blokeyi kaldırmamalı kardeş kardeşi nasıl ibra eder. Atıyorum bir hakim kardeşi suç işlemiş olsa onun davasına kardeşi bakabilir mi? Birinci derece akraba sonuçta.
    Buda ilginç bir yorum. Kardeş kardeşi ibra etti. Çünkü kızkardeş hakim ortak idi. O ne derse o oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam... Bakin madem zt blokelerinin acilmamasindan sikayetci... O zaman mahkemeye verecek...

Bize ne zt nin blokesinden...demek ki zt de halinden memnun...

Onun icin kendi kendimize gol atmaya gerek var mi??

Ve emin olun spk nin ne kadar kusuruda olsa spk olmasaydi su an bye demistik.

Yigidi oldurelim hakkini da verelim...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Muhtemelen vermiştir hocam. Diğer köyden alıntıladığım spk cevabını hatırlayalım. Yapıştıracağım tekrar.

8.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Spk ya sorduğumuz soru
    Sayın yetkili Borsada işlem gören kervan hisse senedinin çağrı işlemi henüz gerçekleşmemiştir. 5 yıldır spk kararına güvenerek yatırım yaptık. Fakat 5 senedir bu olmadı. Dün spk bülteninde Demirören gazetecilik ve dohol şirketinin çağrı muafiyeti kabul edildi... Bu farklı uygulama neden. Bizlerin suçu spk ya mı güvenmek..bu konu bizler tarafından gerekli kurumlara şikayeti yapılacaktır. Fakat spk güvenilirliği tartışmaya açılacaktır..
    Gelen cevap....
    Ne alaka ise
    Tarafınızca Kurulumuza iletilen dilekçede yer alan hususlar kapsamında, zorunlu pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğüne ilişkin Kurulumuz kararı Ankara 9. İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmiş olup, karar düzeltme aşamasındadır. Zorunlu pay alım teklifi yükümlülüğüne bağlı olarak getirilmiş olan satış kısıtlaması ve kesilmiş olan idari para cezaları ise ayrı kararlar olup, bu kararların iptaline ilişkin yargılama devam etmektedir.

Bilgi edinilmesi rica olunur.

Diğer köyde bir yatırımcı spk ya soru sormuş. Aldığı cevap yukarıda. Alıntı yaptım.
    Buyurun burada.

Sayfa 797/964 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •