Sayfa 893/1252 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 7,137 - 7,144 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Ekonomist2 Yazıyı Oku
    400 değil beyefendi 360(3/5 çoğunluk) seçimlerin yenilenmesi için yeterlidir.

Ayrıca Cumhurbaşkanının her şartta seçimleri yenileme yetkisi olduğunu unutmayalım istediği anda seçimleri yenileme yetkisine sahip oldu son anayasa değişikliğinden sonra.
    Anladığım kadarıyla yerel seçimlerin erkene alınması anayasada öngörülmediğinden böyle bir uygulama için anayasa değişikliği gerekiyor.

Anayasa değişikliği ise referandumlu 3/5, referandumsuz 2/3 çoğunluk gerektiriyor. Sizin 3/5'lük varsayımınız referandum gerektiriyor.

Bu ekonomik kriz ortamında yerel seçimleri erkene alıp almama konusunu referanduma götürecek iktidarın bu halk alnını karışlar, sandıkta rezil rüsva eder. Bu nedenle bu işin tatlı çözümü için 400 vekile ihtiyaç duyuluyor.

Benim ulaştığım bilglerden çıkardığım sonuçlar bunlar, farklı bilgi ve bulgusu olanlar paylaşabilir tabi, konu tartışmaya açık...
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2. Takasbank para piyasasinda islem hacmi 1 milyar 288 milyon tl oldu

7 gün min17.00 max20.00 ort18.04
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. arkadaşlar bayramdan sonra anadolubank'ta mevduatım çözülüyor,banka degiştirmek istiyorum...faiz degişiklilerini hemen mevduata yansıtan banka hangileri...
    psikolojinizin kaldıramayacağı pozisyonlar açmayın...en güzel pozisyon gece yatakta rahatça uyuduğununuz pozisyondur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
    USD mevduat açısından ICBC'de bir başka durum dikkatimi çekti
    Dolar alış-satış makası 6 kuruş. şu kriz ortamında baya iyi. Çoğu banka 11-12 kuruş açık tutuyor güniçi.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

5.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    USD mevduat açısından ICBC'de bir başka durum dikkatimi çekti
    Dolar alış-satış makası 6 kuruş. şu kriz ortamında baya iyi. Çoğu banka 11-12 kuruş açık tutuyor güniçi.
    Yabancı sermayenin yurt içine giriş çıkış yaptığı noktalardaki muhabir bankalar örneğin HSBC (yabancı para çıkışı) veya ICBC (uzakdoğu para girişi) makaslar diğer noktalara göre daha dar olabilir diye düşünüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Yabancı sermayenin yurt içine giriş çıkış yaptığı noktalardaki muhabir bankalar örneğin HSBC (yabancı para çıkışı) veya ICBC (uzakdoğu para girişi) makaslar diğer noktalara göre daha dar olabilir diye düşünüyorum.
    ICBC günlük vadeli mevduatı olsaydı (döviz,tl)

eminim ki onlar da bahçe makası kullanırlardı 11-12 gibi
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

7. Bugün Yeniçağ gazetesindeki bir köşe yazısında Avrupa sermayeli bir bankaya çakmışlar.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/tu...ka-48553yy.htm

Aklıma yoncalı geldi. Bilgisi olan var mı?

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    ICBC günlük vadeli mevduatı olsaydı (döviz,tl)

eminim ki onlar da bahçe makası kullanırlardı 11-12 gibi
    Dijital ortamda EFT çok bir meblağ tutmuyor. Ayrıca muafiyet almak ta mümkün, sadece günlük hesap sunmamasından dolayı olduğunu düşünmüyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 893/1252 İlkİlk ... 393793843883891892893894895903943993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •