Sayfa 296/1024 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ebuzerrr Yazıyı Oku
    Ayıp ayıp.....

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ayvalıktan zam haberlerini bildirmeye devam 1.75 lik 1,5 lt lik su 3 tl olmuş sanırım dolap parası dahil
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Türkiye'nin dolar krizi Japonyalı ev kadınlarını nasıl vurdu?
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...l-vurdu/209362

Bu Japon geri zekalıları gibi bizde de enflasyon altı Tl faizler varken ( ki halen var) benzeri kendini akıllı sanan enayiler çıkardı, yok Ukrayna da yok Brezilyada şu kadar faiz var orayamı gitsek derlerdi. Neyse finans piyasaları kerizlere acımaz hele ki kendini akıllı sanan gerzeklere asla acımaz, beter olsunlar bir daha burunlarını bilmedikleri moka sokmasınlar. Herkese iyi bayramlar, bu mutlu geçen günlerin kıymetini iyi bilin ,hele Dolarda olmayan yatırımcılar daha iyi bilsin bayram sonrası o `eller havaya` başka yerlerde olacak gibi görünüyor. Dost acı söyler düşman goygoy yapar, hele o düşman şeytan ise size yalanları doğruymuş gibi yutturmaya kalkar ...
    hoş geldin 2 yavşağın lafına bakıp yazmamak neyin nesi oluyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    umutabi 7-15-30 seklinde sayacağız.vade 3 sene
    Benim hedef fiyatım falan yok benimki `saldım çayıra mevlam kayıra` taki BETER olup YETER diyene kadar. Bayramı iyi değerlendirsin bu` eller havaya` cılar döndüklerinde uzuuuun bir süre ` ellerim böyle boş boş mu kalacaktı `diye nakarat söylecekler demiş olayımda içimde kalmasın.

4. dün baktığım gezegen falı
    ve........çıkan sonuç aşağıda
    Dolar çökecek (2-3 ay)
    Borsa çökecek (2-3 ay)
    Altın sert çıkacak (1 ay)
    Sonra altında çökecek ( )
    Gümüş sabit ve yatay (13 yıl)
    Düşmek ile çökmek arasındakii fark
    %50 civarı bir çekilme dolar için 4,70-4,80 dip gibi
    bu ıvır zıvır sanal paralar tekrar canlanacak, çıldıracak ve tekrar ölecek tam zamanı şu diyemiyorum nasıl alındığını dahi bilmiyorum
    Gezegen falından çıkan saçma sapan sonuçlar bunlar okuyun geçin dikkate almayın

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hoş geldin 2 yavşağın lafına bakıp yazmamak neyin nesi oluyor
    Saygılar sevgiler, hak eden herkesin bayramı kutlu olsun.

Dayan merkez bankası dayan Eylül toplantısına kadar dayan, aman sakın faiz falanda arttırma hedef fiyata az kaldı hele Dolarda 7 taban olsun sonra güleriz hep beraber `eller havaya `...
    crash mı?
    Kaos mu???

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

bu abu arada ay sonuna kalmadan benzine bir zam gelme ihtimali yükseliyor
    bir halt olacağı yok.

benim hedef fiyatım falan yok benimki `saldım çayıra mevlam kayıra` taki beter olup yeter diyene kadar. Bayramı iyi değerlendirsin bu` eller havaya` cılar döndüklerinde uzuuuun bir süre ` ellerim böyle boş boş mu kalacaktı `diye nakarat söylecekler demiş olayımda içimde kalmasın.
    yeter = 30tl

Sayfa 296/1024 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •