Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by doctor Yazýyý Oku
    Yazdýðýmý okudunuz mu? Alternatifini kurmadan kurdurmadan yazýyor orda.
    Sayýn doctor
    Yazýnýzý okudum.iþleyen fabrikayý satýp alternatif dediðiniz fabrika kurmak ne kadar zor takdir edersiniz.ayný düþncede olduðumuzu biliyorum.ufak nüans farklýlýklarý olsada.
    Sonuca bakýnca gazete ve kitap kaðýdýnda yüzde yüz dýþa baðýmlý hale geldik...

Kaðýt ne ya ! 1400 yýl önce kaðýt mý vardý, kemiðe, deriye, taþa yazýyorlardý yine öyle yapsýnlar, diþ macunu yerine misvak kullanýyorlar ya onun gibisinden, zaten kitap okuyan filanda kalmadý yandaþ basýna gazete için kaðýt vermek de kýt olan Dolarý boþa heba etmek oluyor. Sonra gelip umutabi niye tek cent bozmuyor da yastýk altýnda tutuyor diye výdý výdý ediyorlar. Beter olacaklar ki yeter olsun, Dolarda olmak demek huzur demek, soygundan kurtulmak demek , beton ekonomisine para kaptýrmamak demek.

Duhul
    Mar 2017
    Ýkamet
    Dublin/Manchester/Sofia/Galway
    Gönderi
    1,551
     Alýntý Originally Posted by Pik Yazýyý Oku
    Sayýn doctor
    Yazýnýzý okudum.iþleyen fabrikayý satýp alternatif dediðiniz fabrika kurmak ne kadar zor takdir edersiniz.ayný düþncede olduðumuzu biliyorum.ufak nüans farklýlýklarý olsada.
    Sonuca bakýnca gazete ve kitap kaðýdýnda yüzde yüz dýþa baðýmlý hale geldik...
    sekayý kapatmak %100 doðru hamle. %1 hata payý bile yok. 19 yaþýnda çocuklarý iþe alýp 2500usd maaþ veriyolardý milleti soyuyorlardý. Alternatifini kurdurmak zor deðil, o zaman hükümet kötü niyetle kurdurmamýþtýr bilemem ama bugün olsa yandaþlarýna kurdururlardý anýnda iþçilerin maaþlarýný normale çekerek...
    Dýþa baðýmlý hale gelmek sýkýntý deðil. Bugün ucuz fiyatlý tüm tarým ürünlerinde dýþa baðýmlý hale gel ama sen pahalý tarým ürünlerini yetiþtirip ihraç ederek hollandayý geç sesini çýkaranýn gýrtlaðýný önce ben sýkarým.
    Dýþa baðýmlý gelme konusunda sýkýntý olan konu herþeyin plansýzca olmasý ve hiçbirþeyin üretilmemesi...
    Ytd

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •