-
arkadaşlar bugün VAKFN hisse 1.710 -- 1.770 arasında haraket etti. bende tavan dan 2.060 2.050 2.040 1.990 buralara alış girdim 1 er adet. hepsini almış işlem gerçekleşmiş. ama bugün hisse o fiyatlara hiç gelmediki nasıl alım yapmış ? borsadan çok iyi anlamıyorum neden böyle olmuş ?
-

Originally Posted by
muzo
arkadaşlar bugün VAKFN hisse 1.710 -- 1.770 arasında haraket etti. bende tavan dan 2.060 2.050 2.040 1.990 buralara alış girdim 1 er adet. hepsini almış işlem gerçekleşmiş. ama bugün hisse o fiyatlara hiç gelmediki nasıl alım yapmış ? borsadan çok iyi anlamıyorum neden böyle olmuş ?
O nasıl olmuş oyle
-
[/IMG]
http://i.hizliresim.com/gqjbvb.png
bilmiyorum ama kesin şekilde almış yatırım hesabımdaki paradan toplamda 20 TL lik
-

Originally Posted by
muzo
Alış girersen yukarı fiyatlardan girdiğin andaki fiyattan alıryani hisse 1.70- 1.71 iken sen 1.75 ten alış girersen 1.71 den alır. Eğer aynı fiyatlarda iken 1.68 den emir girersen hisse 1.68 görüp sıra sana gelirse alırsın. Aynı şekilde satış verirsen 1.75 e hisse o fiyata gelirse sıra sana gelirse satış gerçekleşir
Birde emirlerinin kactan
gerçekleştiğini sorgula
Sent from my SM-G935F using hisse.net mobile app
-

Originally Posted by
muzo
sen hemen bırak borsayı :-(
satış girseydin o fiyatlara satılmazdı
ama alış girdiğin zaman o anda hangi fiyattan satıcı varsa hemen o fiyattan alış gerçekleşir
ekranda görünen senin verdiğin fiyat limiti ama gerçekleşen fiyat farklı, emiriin içine girersen görürsün
-

Originally Posted by
muzo
Burdaki değerler yanlıştır
Senin gerçekleşen emirlerin hisse o andaki aktif satış fiyatından gerceklesmistir
-
afas onu biliyorum serbest fiyattan alış girmedim limitli fiyattan alış girdim. resmini yükledim yukarda. aldığı fiyatlar 2.060 tavan dan yani. ama kağıt bugün o rakamları hiç görmedi..
-

Originally Posted by
muzo
afas onu biliyorum serbest fiyattan alış girmedim limitli fiyattan alış girdim. resmini yükledim yukarda. aldığı fiyatlar 2.060 tavan dan yani. ama kağıt bugün o rakamları hiç görmedi..
Dostum sayfayı çok fazla meşgul etmiyelim noktayı koyalım
Oradaki veriler yanlış muhtemelen
Borsa verilerine aykırı 😃
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri