Artan

12,10 10 18:10
15.402,50 10 18:10
81,95 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by umutabi Yazýyý Oku
    Altýncýlar kusura bakmasýn DOLAR bazýnda zararda ama PUL para ile kýyaslama yaptýðýmýzda ne alýrsan al yine kardasýn durumunda oluyor. Tl de kalmada ne alýrsan al hatta Bulgar Levasý bile alsan yine karda olacaktýn.
    Öyle demeyin, tam altýn al-sat yapmanýn zamaný. Bir dolarcý olarak son kalan TL ile target fx üzerinden bir aydýr gram altýn al-sat yapýyorum, yok böyle bir kar. Son yaptýðým iþlemde 230'dan aldýklarýmý 266'dan sattým; 228'den tekrar alýp, sabah 240'dan sattým. Bu iþlemi dolar ile kesinlikle yapamam, çünkü dolarý bozmaya elim varmaz. Ferhan Þensoy'un "çok tuhaf soruþturma" oyununda geçen diyalogdaki gibi "dolar bu ne zaman bozsan yazýk!"

Alýntý Originally Posted by enfarktus Yazýyý Oku
    Öyle demeyin, tam altýn al-sat yapmanýn zamaný. Bir dolarcý olarak son kalan TL ile target fx üzerinden bir aydýr gram altýn al-sat yapýyorum, yok böyle bir kar. Son yaptýðým iþlemde 230'dan aldýklarýmý 266'dan sattým; 228'den tekrar alýp, sabah 240'dan sattým. Bu iþlemi dolar ile kesinlikle yapamam, çünkü dolarý bozmaya elim varmaz. Ferhan Þensoy'un "çok tuhaf soruþturma" oyununda geçen diyalogdaki gibi "dolar bu ne zaman bozsan yazýk!"
    Vay ben de bu altýnlarý bana 2.63 den kim kakaladý diye merak ediyordum )))))) Þimdi anlaþýldý mesele.Þaka bir yana 1.84 de seçimden hemen sonra baþladýðým gram altýn maceram,1.94,2.03 ve 2.63 alýmlara devam ediyor.Bozmaya niyetim yok,gelecek yýlda altýna devam,seviye farketmez valla,ben hep alacaðým bu ara )))))

3.  Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Vay ben de bu altýnlarý bana 2.63 den kim kakaladý diye merak ediyordum )))))) Þimdi anlaþýldý mesele.Þaka bir yana 1.84 de seçimden hemen sonra baþladýðým gram altýn maceram,1.94,2.03 ve 2.63 alýmlara devam ediyor.Bozmaya niyetim yok,gelecek yýlda altýna devam,seviye farketmez valla,ben hep alacaðým bu ara )))))
    Sayýn Hakem, aldýklarýnýz fiziki deðil ise ara sýra kar al yapmak iyidir. Rusya ve Ýran'ýn altýn stokladýðý bir dönemde Abd, onlar için bir güzellik düþünüyordur mutlaka! TL'ye bulaþmadan Usd ile Ons alma þansým da var ama bu düþünceden dolayý cesaret edemiyorum. Saygýlar.

Alýntý Originally Posted by enfarktus Yazýyý Oku
    Sayýn Hakem, aldýklarýnýz fiziki deðil ise ara sýra kar al yapmak iyidir. Rusya ve Ýran'ýn altýn stokladýðý bir dönemde Abd, onlar için bir güzellik düþünüyordur mutlaka! TL'ye bulaþmadan Usd ile Ons alma þansým da var ama bu düþünceden dolayý cesaret edemiyorum. Saygýlar.
    Valla dünyada en büyük rezerv amerikada benim bildiðim,üstelik iraný bilmem de rusya ile amerika iyi polis kötü polis rolü yapan kardeþ ülkeler bence,arkalarýndaki güç ayný.Öyle olmasa koca avrupayý 2. dünya savaþýndan sonra kardeþ kardeþ hiç ihtilafa düþmeden bölmeleri mümkün olabilirmiydi hiç.Ayný merkeze baðlý iyi polis kötü polis onlar bence, altýna hadi dense uçar gider.Gelecek yýl da hadi denecek gibi )))))))

Alýntý Originally Posted by HAKEM Yazýyý Oku
    Valla dünyada en büyük rezerv amerikada benim bildiðim,üstelik iraný bilmem de rusya ile amerika iyi polis kötü polis rolü yapan kardeþ ülkeler bence,arkalarýndaki güç ayný.Öyle olmasa koca avrupayý 2. dünya savaþýndan sonra kardeþ kardeþ hiç ihtilafa düþmeden bölmeleri mümkün olabilirmiydi hiç.Ayný merkeze baðlý iyi polis kötü polis onlar bence, altýna hadi dense uçar gider.Gelecek yýl da hadi denecek gibi )))))))
    Benim þöyle bir düþüncem var hocam fiziki olarak rus Çin altýn sahibi ama amerika deðil yada iddia ettiði ölçekte deðil
    Bu realitede de böyleyse altýnla fazla oynayamacak amerika
    Zaten altýn üstün saðýn solun hikaye
    Us denen superpower in Rus Çin Ýran a ulaþmasi için coðrafyada berbat bi lokasyondasin
    Sende iki tarafada yaranamiyon bu durumda
    Bi tarafta kaba kuvvet öte tarafta para
    Seç beðen al
    En üstte yazdýðým hipotez yüzde 99 doðru
    Yoksa eli kolu baðlanmýþ olmazdý amerikanyaninda
    ÝKi bileþen yanyanaysa altýn arti kaba kuvvet. Kimse tutamaz adamý ya
    Yoksa Vol striyt felan hikaye hersey kaðýt üstü dijital ortam hisseler yanýp sönüyo felan pek kýymeti yok

Alýntý Originally Posted by Moruk Yazýyý Oku
    Benim þöyle bir düþüncem var hocam fiziki olarak rus Çin altýn sahibi ama amerika deðil yada iddia ettiði ölçekte deðil
    Rus Çin Ýran a ulaþma için coðrafyada berbat bi lokasyondasin
    Seç beðen al
    Yoksa Vol striyt felan hikaye hersey kaðýt üstü dijital ortam hisseler yanýp sönüyo felan pek kýymeti yok
    Altýn rezervlerinde ABD açýk ara önde 8000 ton üzeri , 2. Almanya 3000 ton üzeri. Çin sanýrým 5.sýrada.

https://www.ntv.com.tr/galeri/ekonom...3E-7VFPF_-r1JQ
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Altýn rezervlerinde ABD açýk ara önde 8000 ton üzeri , 2. Almanya 3000 ton üzeri. Çin sanýrým 5.sýrada.

https://www.ntv.com.tr/galeri/ekonom...3E-7VFPF_-r1JQ
    Geç onu geç o amerikanýn iddiasý
    Madem öyle altýný yukseltip dolarý dusursun gorelim yada ikisini beraberde roketletebilir(di) o durumda

Alýntý Originally Posted by Moruk Yazýyý Oku
    Rus Çin Ýran a ulaþma için coðrafyada berbat bi lokasyondasin
    Seç beðen al
    Valla eðer asýl paranýn sahipleri finansal ve finansal olmayan armegeddona hazýrlanýyorlarsa ki ben hazýrlanýldýðýný düþünüyorum,orda altýn artar ,artar da o kaosta ne kadar ve ne iþe yarar bilemem tabi.Ülkeleri boþverin bence, asýl paranýn ve gücün sahipleri ne planlýyor o önemli.Altýný 2010 da 1900 dolardan 2018 de 1200 dolara düþüren güç gene oralara çeker istediði an.Nasýl ki dolar nerelerden nerelere geldi,amerika o kadar para basýyor dolar düþmeli dendi dendi bak gene o kadar paçavra denilen þey bizi ne hale getirdi.Paranýn asýl sahipleri ne yapacak onu bulmak ve bilmek önemli gibi geliyor bana.2013 de emlak bu hallere düþecek denseydi millet gülerdi,o kadar dolar var dolar iþe yaramaz,tokyoda londrada fiyatlar þöyle ,istanbulda emlak da öyle olacak laflarýndan geçilmiyordu di mi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •