daxta çıkışta gelecek ay kopar gider.
daxta çıkışta gelecek ay kopar gider.
biz daha dip arıyoruz
Bunlar yeni zirveyi (5. dalga) yaparken biz de B düzeltmesini yaparız.
Sonrası sakat işte. Onlar düzeltmeye başladığında biz de C için ineriz herhalde.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar halen kesikli çizgi geçilmedi ama geçerse sistem de mavi hedefe gidecek.
Krdmd ise haftalık kırdığı trende kadar yaklaştı.4.42 diirencine gelmeden de trump twete ile piyasa dönecek gibi.Yarın gemide olan arkadaşlar dikkatli olsun.4.25 civarı açılışta gelip gün boyu bekletebilir ama öğledn sonra piyasa çakılabilir.
Dış mihraklar ezan ve bayrağa saldırmaya devam ediyor. Dolar 6.31 oldu sabah sabah.
Yerli ve millî papia tuvalet kagidimiz bile 40 TL olmuş. Ah bu dış mihraklar ahhhh ahhh
Son düzenleme : hpy; 29-08-2018 saat: 09:26.
KRDMD AYLIK
Ay kapanışına iki iş günü kaldı.Yarın 30 Ağustos resmi tatil olacak.
Aylık grafiğe bakınca 4.05 altındaki aylık kapanışlar sarı kesikli çizgi hedefini gündeme getirecektir zaman içinde.Bu aklımızın bir köşesinde dursun.
bayram öncesi 6 gün düştük ve arefe dahil 6 günü yeşil yorumu yapmıştım.Dün ise geceye short ile girdim.+.42-43 yukarıdaki en yakın hedef dediğim halde oraya gitmeden shorta daldık ve ayu ruhlu bir bakış yapmak gerekliydi.
Bu aylık ve dün gece yolladığım haftalık grafikler bana der ki 4.43 yukarı geçilmezse ( aşağı gelirken de haftalığı kırdığı nokta 4.32 idi hatırlarsanız) eylül ayı kanlı geçebilir.
Sistem çizmiş olduğum sarı kama alt banda hızla gelebilir.
Bugün için ortam tüm bu dediklerim için elverişli.Kısa devam.
Yer İmleri