diyelimki 25 si sabah 2.20 elinde 10 bin lot var bedelliye girdin satarsin ama diger gelicek 10500 lotu sermaye tescillenince satariz max 3 ay
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
diyelimki 25 si sabah 2.20 elinde 10 bin lot var bedelliye girdin satarsin ama diger gelicek 10500 lotu sermaye tescillenince satariz max 3 ay
benim bildigim birlesme olmaz 25 nisan 2 tl lik hisse neyse odur.1 liralik ruchan tahtasi 18 nisana kadar satarsin sonra satamiyorsun 24 dune kadarda para yatircan bedelliye giriyorsan girmezsen 18 nisan satim icin son tarih yatirim tavsiyesi degildir
boyle temmuza kadar bunu beklicegime bakalim bi kac gun daha bekler satar giderim biktim su sacma bedelli olaylarindan
Rüçhan referans fiyatı 1.11 olmasına rağmen, rüçhan kuponları alım satım da 0,99 gördü. Bu durumda rüçhanları referans fiyat altında satanlar zarar etmiş olmuyor mu? Sonuçta bu referans bedel ana hisse fiyatından düştü.
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
ana hisse 2 liralik hisse ise evet 3 ay sonra onlar
Marbas rüçhandan alıp hisseye verdiği mallarıı sizin dediğiniz gibi açığa verse bile takas günü ödünç piyasasından alması gerekir. Ödünç piyasasından 3 ay boyunca hisse nasıl kiralayacak kiralasa bile o hisselere ödediği faiz kağıt üstündeki karı kurtarırmı?
Yer İmleri