Sayfa 67/580 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 529 - 536 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Sn. Ualkya sanırım satıp 7.5 seviyesine inmesini bekledi ama olmayınca bir daha almak istemedi herhalde.
    muhtemelen dediğiniz gibi oldu. çünkü:
    şöyle forumu geriye doğru tarayınca, sn UAlkya 1 nisandaki yorumunda 7,50 beklentisini dile getirmiş. bkz forumun sayfa 55.
    yine aynı sayfada ben de absurt bir f/k teknik analizi ile 7,50ları artık beklemediği dile getirmişim. o gün verdiğim grafiğe hala hergün güncelleyip bakıyorum. f/k demişken, 9,80 kapanış ile yataş f/k sı 24 oldu.
    Son düzenleme : cok400; 11-04-2017 saat: 00:09.

2. Kısacası spek trader ları tokatladı diyebilriz. Bu seviyeye gelene kadar bir çok ky de aramızdan ayrıldı malum. Bu hissesinin duraksız yükselişi karşısında da yeni ky girşi zor gibi. Şu halde uzuncular ve spek ile yoluna devam edecek hisse. Bu yolda büyük düzeltmeler yapmaz ise hedefin çok daha büyük olduğu anlamı taşır. Yok eğer arada sert düzeltmeler yerse spek elinde çok kağıt istemediği anlamını çıkarabiliriz ki bu daha hedefin daha mütevazi olduğunu gösterir.

3.  Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın, belirsizlik ortadan kalkacağı için, piyasaya olumsuz bir etki olmaz diye düşünüyorum.
    hayır çıkarsa (ihtimal vermiyorum) bir erken seçim gündeme gelebilir.çünkü bürokrasi oligratları değişimin ve hızlı adımlarım önüne engeldir devletin daha hızlı karar alabilmesi için bir dönüşüm şart. evet çıkarsa ki tahminim bu yönde dönüşüm ve yeni devlet yapılanması hızlıca başlayacaktır. bu da ekonomimizi daha hızlı ve sürdürülebilirlik konusunda ivmeleyecektir. ayrıca da belirsizliği bitirecek bir sonraki seçime kadar (olağanüstü bir şey olmazsa 2019 sonu) bir rahatlama olacaktır diye düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by slm333 Yazıyı Oku
    hayır çıkarsa (ihtimal vermiyorum) bir erken seçim gündeme gelebilir.çünkü bürokrasi oligratları değişimin ve hızlı adımlarım önüne engeldir devletin daha hızlı karar alabilmesi için bir dönüşüm şart. evet çıkarsa ki tahminim bu yönde dönüşüm ve yeni devlet yapılanması hızlıca başlayacaktır. bu da ekonomimizi daha hızlı ve sürdürülebilirlik konusunda ivmeleyecektir. ayrıca da belirsizliği bitirecek bir sonraki seçime kadar (olağanüstü bir şey olmazsa 2019 sonu) bir rahatlama olacaktır diye düşünüyorum.
    Sn.slm333, ben her iki durumda da erken seçim olacağını düşünüyorum. Evet çıkarsa bu sefer eski yönetim şekline göre devam etmenin bir anlamı kalmayacağı toplumun her alanında düşünülecek ve ister istemez erken seçime gidilecektir. Bu konu biraz hassas konumuzun Yataş'tan sapıp siyasete girmemesi dileğiyle, bugün herkese bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Sn.slm333, ben her iki durumda da erken seçim olacağını düşünüyorum. Evet çıkarsa bu sefer eski yönetim şekline göre devam etmenin bir anlamı kalmayacağı toplumun her alanında düşünülecek ve ister istemez erken seçime gidilecektir. Bu konu biraz hassas konumuzun Yataş'tan sapıp siyasete girmemesi dileğiyle, bugün herkese bol kazançlar...
    şahsi kanaatim ve tahminim o ki, referandumdan evet de çıksa hayır da çıksa erken seçim olmayacak. oran tahminim ise,
    - %51 e %49
    - %52 e %48
    - %53 e %47
    şeklinde birbirine yakın olacağı şeklinde. %51-%52-%53 evet te olabilir hayır da olabilir. %49-%48-%47 evet te olabilir hayır da olabilir. yani galip taraf tahminim yok. oran olarak birbirine yakın olacağını düşünüyorum. şayet böyle olursa erken seçim bence olmaz. ama sadece şöyle bir durum olursa: hayır oyları evet oylarını ezici bir şekilde geçerse, o zaman erken seçim kaçınılmaz olur kesinlikle.

referanduma dair düşüncelerim ve tahminlerim böyle. adı üstünde "tahmin"... tutar-tutmaz veya hangi taraf kazanır bilemem; ama dileğim ve duam odur ki, kazanan güzel ülkemiz olur.
    Son düzenleme : cok400; 11-04-2017 saat: 15:05.

işyatırımın 11nisan tarihli raporuna göre yabancı payı birazcık daha artmış ve %60,91e ulaşmış. dünki raporda oran %60,69 idi.

9,92de 20.XXX lotluk bir satış var. bakalım bunu alan olacak mı...

Alıntı Originally Posted by cok400 Yazıyı Oku
    9,92de 20.XXX lotluk bir satış var. bakalım bunu alan olacak mı...
    alan olmadı ama, 9,92 bekleyen kim ise, dayanamadı sonunda ve 9,91alışta bekleyenlere verdi ve kurtuldu

Sayfa 67/580 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •