Sayfa 194/534 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 4270 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: Xu30 ve xu100 Hisseler ve Endeks

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ismini okuduğumuzda Viop 24 (Sadece Viop) ne alaka sayfaları çevir bir tane işe yarayan bilgi belge yok
    Bizim köy kahvesinde amacalarım hükümet kurar yıkar o hesap ekonomi bilgi alışveri zannedecekler ama alakası da yok neden se yan masada .... JAS gelirse bahsi geçen elliot C için rakam bu yapıdaki gi bi mi ki ....

Dostum dışarıdayım. Eve gidince çizip göndereyim ama bahsettiğim C, o değil. Senin grafta en sağdaki dip benim A dibi.

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Dostum dışarıdayım. Eve gidince çizip göndereyim ama bahsettiğim C, o değil. Senin grafta en sağdaki dip benim A dibi.

Senin A dediğin benim A-a. En sağdaki dip A-c yani A. U100 deki karşılığını çizerim akşama, kendi düşünceme göre tabi, doğru ise eğer.

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku

.
    DOSTUM benim gönderdiğim resim
    Teknik Analiz ve Yatırımcı Sorgulanıyor Yaşar ERDİNÇ in kitabında görüp fikir alışverişi ve benim de kavramama yardımcı olur düşüncesiyle paylaştığım bir grafikti

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    DOSTUM benim gönderdiğim resim
    Teknik Analiz ve Yatırımcı Sorgulanıyor Yaşar ERDİNÇ in kitabında görüp fikir alışverişi ve benim de kavramama yardımcı olur düşüncesiyle paylaştığım bir grafikti
    Onu anladım, sadece bahsettiğim A ve B farklı, onu anlatmak istedim.

5.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Onu anladım, sadece bahsettiğim A ve B farklı, onu anlatmak istedim. .
    teşekür ederim dostum

6. Son görünüm böyle. Bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. ferrdi hocam umutsarının mekandaki topiği bayramdan önce okudum
    Foruma tekrar girdiğimde hangi topikti bir türlü bulamadım kendi kendime kızıyorum nasıl olur da hafızana almazsın diye

8. Satış derinlesmedi bir türlü. Bekliyorum hâlen. Seans sonu 4.15 altına inemezse kapatırım shortlari. Cuma günü yeniden bakarım

Sayfa 194/534 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •