Artan

8,25 10 18:10
15,10 9.98 18:10
175,20 9.98 18:10
11,14 9.97 18:10
263,50 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 18:10
174,90 -9.98 18:10
11.090,00 -9.98 18:10
41,94 -9.96 18:10
336,75 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

17.494.899.237,93 18:10
12.002.781.238,46 18:10
8.369.000.909,50 18:10
7.898.029.669,40 18:10
6.371.144.929,11 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    100k civarı sattım 300k civarı duruyor. Kısa vadede düşerse yeniden alacağım. Uzun vadede zaten yükselmesini bekliyorum. Kendimce taban 5 tavan 7 gibi bir fiyat beklentisi oluşturdum buna göre % dağılımı al sat yaparak düzenliyorum.

Aslında 5'e inmesindense 7'ye çıkması çok daha kuvvetli bir ihtimal ama diğer taraftan da ne olur ne olmaz hükümet olmadık bir karar alır ters bir yaptırıma giderse diye Ahme kadar keskin karar alamadım. Kısa vadede örneğin Eylül'de biraz geri çekilirse daha yüksek oranlarda giriş yapacağım. Yine de %75'ten fazla girmeyip her ihtimale karşı %25 TL'de durmak istiyorum.

TL açısından da hep günlükte kalmaya çalışacağım. USD/TL arasında geçiş yapabilmek için ikisine de günlük faiz veren bankaları tercih edeceğim. Şimdilik Odeabank TEB Burgan bunları kullanıyorum günlüklerde.

Hesabım olan bankalar arasında en düşük makas Odeabank'ta olduğu için al sat işlemlerini Odeabank'tan yapıyorum ama günlük 50.000 TL alım ve satım limiti var. İşlemlerin yarısını kendi hesabımdan yarısını eşimin hesabından gerçekleştiriyorum. Limit artırmak için MT ile görüştüm ama genel müdürlük döviz işlemlerine kısıtlama getirmiş. Form doldurduk talepte bulunduk izin alabilirse artıracak ama 24 saat geçti henüz haber yok. Makasın düşüklüğü de bu kısıtlama sayesindedir belki.

Sorduğunuzdan fazlası cevap oldu ama genel bilgi vermek istedim birkaç gündür bunlarla uğraşıyorum.
    MT döviz alım/satımını yapmıyor mu, şube'de de mi varmış bu 50K limiti

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Onu hiç sormadım. Zaten arasam yarısında açmaz. WhatsApp'tan yazsam geç cevap yazar. Pek ulaşılabilir değil arkadaş. Diğer taraftan ben de internetten kendi işimi kendim görme taraftarı biriyim. Yine de büyük meblağlı tek seferlik işlem yapmak gerekirse aklımda bulunsun belirttiğiniz. Gerekirse arayıp sorarım.

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Geçenlerde MT daha düşük makasla işlem yapar bilgisi de verilmişti. Ben hala o yöntemi kullanmadım ancak yine bilgi için yazayım. Bankaların alım satım kurlarını ve makaslarını aşağıdaki siteden takip ediyorum. HSBC 1 kuruşlarda şu anda. Odeabank 2-4 kuruş arası değişiyor. Denizbank yine 4 kuruş civarı makas uyguluyor. Katılım bankalarında da makaslar yüksek değil. Piyasa açıkken de kapalıyken de bilgiler güncelleniyor. Faydalı bir kaynak.

https://finanswebde.com/doviz/USD

Geçenlerde MT daha düşük makasla işlem yapar bilgisi de verilmişti. Ben hala o yöntemi kullanmadım ancak yine bilgi için yazayım. Bankaların alım satım kurlarını ve makaslarını aşağıdaki siteden takip ediyorum. HSBC 1 kuruşlarda şu anda. Odeabank 2-4 kuruş arası değişiyor. Denizbank yine 4 kuruş civarı makas uyguluyor. Katılım bankalarında da makaslar yüksek değil. Piyasa açıkken de kapalıyken de bilgiler güncelleniyor. Faydalı bir kaynak.

https://finanswebde.com/doviz/USD
    Evet site güzel
    Odea makası açtı biraz önce
    HSBC hala 0,0139 makas (kontrol ettim doğru) EDIT=> 18:15'te açtı makası
    TFX Target:0,0241

Döviz al/sat için adres HSBC o zaman

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Evet site güzel
    Odea makası açtı biraz önce
    HSBC hala 0,0139 makas (kontrol ettim doğru) EDIT=> 18:15'te açtı makası
    TFX Target:0,0241

Döviz al/sat için adres HSBC o zaman
    Benim HSBC'de hesabım yok ama yakında şube var açtırabilirim kazançlı olabilir döviz alım satımı için. HSBC Türkiye'den çıkacak deniliyordu. Haberlerde çelişkili bilgiler var. Bir malumatınız var mı bu konuda?

Benim HSBC'de hesabım yok ama yakında şube var açtırabilirim kazançlı olabilir döviz alım satımı için. HSBC Türkiye'den çıkacak deniliyordu. Haberlerde çelişkili bilgiler var. Bir malumatınız var mı bu konuda?
    O yıllardır konuşuluyor
    net bilgim yok açıkçası

7. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    O yıllardır konuşuluyor
    net bilgim yok açıkçası
    Davadan dolayı kimse almaz onu

Zarrap ilgili değil konu

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bugün, tam da bu sebeple HSBC'de hesap ve internet bankacılığı açtım. Banka kartı hemen verilmiyor. EFT ve havale için en az 3 fatura talimatı istediler. Türkiye'den çıkma olayını bilmiyorum. Ayrıca dolar dışında gram altın yerine ons cinsinden altın alınabiliyormuş, daha denemedim.

Burganbank'ın 3 para birimli hesabına rakip var mı?
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •