Sayfa 1040/1252 İlkİlk ... 40540940990103010381039104010411042105010901140 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,313 - 8,320 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 26 eylül Fed toplantısı
    %90 faiz arttırma ihtimali,
    öncesi,

Tcmb 13 Eylül toplantısında önden yüklemeli faiz arttırmazsa
    arkadan yüklemeli yapar mı ?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    MT döviz alım/satımını yapmıyor mu, şube'de de mi varmış bu 50K limiti
    Geçenlerde MT daha düşük makasla işlem yapar bilgisi de verilmişti. Ben hala o yöntemi kullanmadım ancak yine bilgi için yazayım. Bankaların alım satım kurlarını ve makaslarını aşağıdaki siteden takip ediyorum. HSBC 1 kuruşlarda şu anda. Odeabank 2-4 kuruş arası değişiyor. Denizbank yine 4 kuruş civarı makas uyguluyor. Katılım bankalarında da makaslar yüksek değil. Piyasa açıkken de kapalıyken de bilgiler güncelleniyor. Faydalı bir kaynak.

https://finanswebde.com/doviz/USD

3.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Geçenlerde MT daha düşük makasla işlem yapar bilgisi de verilmişti. Ben hala o yöntemi kullanmadım ancak yine bilgi için yazayım. Bankaların alım satım kurlarını ve makaslarını aşağıdaki siteden takip ediyorum. HSBC 1 kuruşlarda şu anda. Odeabank 2-4 kuruş arası değişiyor. Denizbank yine 4 kuruş civarı makas uyguluyor. Katılım bankalarında da makaslar yüksek değil. Piyasa açıkken de kapalıyken de bilgiler güncelleniyor. Faydalı bir kaynak.

https://finanswebde.com/doviz/USD
    Evet site güzel
    Odea makası açtı biraz önce
    HSBC hala 0,0139 makas (kontrol ettim doğru) EDIT=> 18:15'te açtı makası
    TFX Target:0,0241

Döviz al/sat için adres HSBC o zaman

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    26 eylül Fed toplantısı
    %90 faiz arttırma ihtimali,
    öncesi,

Tcmb 13 Eylül toplantısında önden yüklemeli faiz arttırmazsa
    arkadan yüklemeli yapar mı ?
    https://youtu.be/kMGHd_YTut8

5. Değerli arkadaşlarım BONO ile vadeli hesap arasındaki fark nedir acaba? Bonoya devlet güvencesi verilmekte midir? Bildiğim kadarıyla vadeli hesabınızdaki 100.000 TL ye kadar devlet güvencesi var, bu durum bono için de geçerli midir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Evet site güzel
    Odea makası açtı biraz önce
    HSBC hala 0,0139 makas (kontrol ettim doğru) EDIT=> 18:15'te açtı makası
    TFX Target:0,0241

Döviz al/sat için adres HSBC o zaman
    Hsbc, TfxTatget

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlarım BONO ile vadeli hesap arasındaki fark nedir acaba? Bonoya devlet güvencesi verilmekte midir? Bildiğim kadarıyla vadeli hesabınızdaki 100.000 TL ye kadar devlet güvencesi var, bu durum bono için de geçerli midir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Devlet tahvili/bonosu alırsanız arkasında devlet var, mevduattaki 100K güvencesinden daha sağlam bence

Ama Özel şirket bonosu alırsanız bir güvencesi yok
    Bir sorun olursa alacaklılar sıralamasında sonlarda oluyorsunuz diye paylaşıldı

Ziraat portföy para piyasaları fonu bugünkü getirisi mevduat karşılığı %43.5.

Şaşırdım doğrusu.

iki günlük olma ihtimali var.
    Son düzenleme : balbatros; 29-08-2018 saat: 18:51. Sebep: düzeltme

Sayfa 1040/1252 İlkİlk ... 40540940990103010381039104010411042105010901140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •