Originally Posted by
gk1986
Þu an için bankalardan oran almaya, banka banka dolaþmaya ya da çekerim tehditini savurmaya imkaným yok. Düþük verdiklerinde çekerim deyip çekmemezlik yapmam. Ama son 15 günde burada paylaþýlan oranlara gün geçtikçe þaþýrýyorum.
Bayramdan hemen önce aktifbanktaki MT'yle konuþtuðumda mevduat eþleniði 23.5% oranlar alabileceðini söylemiþti 250k üstüne. Daha yüksek bir oran da duymadým. Ama halkbank'tan 20 temmuz'da 19.75 almýþtým kýsmý hesap için (50k vadeye baðlanan miktar, þubedeki tüm miktar 250k civarý).
Burada ilginç faiz oranlarý duyuyorum ve inanmakta güçlük çekiyorum. Zaten TL'deki her kuruþ için kazýðýn büyüðünü yiyoruz bir kazýðý da bankalar atýyorsa alnýmda kocaman enayi yazýyor ama gözlerim baðlý olduðu için görmüyorum sanýrým.
Bu hafta faizlerde ciddi artýþ var.Burgan bayram öncesi 19,50 vermiþti bugün bana da 22 üzerine çýkarýz dediler...Nurol bayram öncesi 23,50 vermiþti bugün 24,88 pazarlýksýz verdiler.Bir akrabam bayram öncesi milyon üstüne zar zor 19,80 almýþtý halkbankasýndan bugün birkaç kiþi halkbankasýndan 22-23 arasý oranlar almýþ...
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
Yer Ýmleri