Sayfa 467/1024 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,729 - 3,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    MB nin faiz arttırmama gibi bir durumu yok böyle bir forumda bile toto şekilde her mesajda kirlilik yaratmanın anlamı yok.

Pazartesi çıkacak enf oranına göre arttıracaktır, doları durdurmak için değil.
    faiz indirimi bekliyorum. faiz çok fazla,indir REİS. indir ki dolar şortçuları cortu çeksin

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gördüğüm en sağlam doalr teknik analizi
    Giriş=7
    Gelişme=15
    Sonuç=30

Beni görebildiğim olay şuna benziyor.......Borsada işlem gören şirketlerin çoğunda olduğu gibi yanlış ve kötü yönetim sonucu ,şirket geniş halk kitlesine temettü veremeyip sürekli zarar yazarken YK üyelerine ise keyifleri yerinde olsun yüklü miktarda huzur hakkı verilip rahat bir yaşam sürmeleri nasıl sağlanıyorsa Ülkede de aynı zihniyetle yönetiliyor ...Onlar ve çevreleri zenginleşirken sabit gelirliler ise sürekli fakirleştiriliyor....

Bu olaylar bilinçli mi iş bilmezlikten mi bilemiyorum ama maalesef ülkede borsada ki o şirketlere benzemeye başladı....
    Burada da altı çizilen Benim dikkatimi çeken başka bir konu ; orta ve üst düzey gelir grubu paraları yurtdışına zulaladı buna Man Island gibi örnekte olduğu gibi iktidardakiler de dahil....Bunun mutlaka ne anlama geldiğini bir gün öğreneceğiz.........

Ahmetg Guest
    isbankasi nin derecesini Caa1 yapmislar yani batmaya ramak var demek bu

Kafayi yiycem lan. Koskoca Isbankasi bu

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    isbankasi nin derecesini Caa1 yapmislar yani batmaya ramak var demek bu

Kafayi yiycem lan. Koskoca Isbankasi bu
    genel müdürüne bak bakalım ne diyor ! düşük faiz karı arttırıyormuş !

Albayrak: Türkiye gündelik dalgalanmalarla yıkılacak ülke değil

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by krossingover Yazıyı Oku
    500 puan mecbur yapılacak baska secenek yok

Hayırlısı..
    mumkun degil

boyle bir faiz artisi butun konut ve tuketici kredilerini oldurur, insaat piyasasi toptan iflas eder

8. Bu dalgalanma gündeliğe benzemiyor, sorun da orada.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 467/1024 İlkİlk ... 367417457465466467468469477517567967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •