Sayfa 473/1024 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 3,777 - 3,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hala yerel para ile ödeme yapacağız palavrasını millete yutturmaya çalışıyorlar ya çüş diyorum başka bir şey demiyorum. Ulan o zaman KATAR büzükdaşından niye 15 milyar DOLAR borç alacam ! diyorsunda 40 milyar Tl ile borçlanacam ! demiyorsun dingil diye sormak isterim bunlara. Ha tabi birde Hindistana , Çine Tl ile ödeme yapacan ! ama YANDAŞ müteahhidine yaptığı köprüden geçmeyen araç parasını DEVLET yani bizim cebimizden DOLAR ile ödeyeceksin. Amk bu yalanları yiyen hoşaf beyinlerin.

2. Aman Allah ım
    Şu an elim ayağım titriyor....
    Gözbebeklerimin zeytin kadar büyüdüğüne emin olabilirsiniz...
    Neden mi?
    "TL" Ticari Krediler %30 a çıkmış....
    Benim haberim yoktu
    Biraz da ondan şok oldum...
    Kusura bakmayın...

saygılar/başarılar

"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bir bina örneği verdim. Bu örneği bile yorumlarken aynı aile fertleri ( umutabi, hakem, powerpc vb. ) bile bölünmüş. Oysa sizinle özellikle umutabi ve hakem ile aynı fikirdeyim. Sadece sakin düşününce olması gerekeni yazdım. Mücadele den kastım, muhalefet etmek kolay ama mücadele etmek zor diyenlere idi. Bu konuyu derinlemesine 30 sayfa yazarım ama en az 3 yıl godeste yatarım. Aslında hepimizin kafası aynı yöne çalışıyor lakin, bazılarımızın yaşadığı ortam güvenli, bazılarının ise her an daş düşebülür tadında.

Yine de yanlış anlamaya sebep olmuşsam özür dilerim. Benim dövizle zaten işim yok. Yaşayabildiğim kadar huzurlu yaşam istiyorum. Nakitim olmayınca derdim de olmuyor.
    Benim adıma sizden ben özür dilerim eğer yazınızı alıntılayıp sizi kast ediyormuşum gibi bir anlam çıktıysa.

4. Akp sözcüsü çelik millet bahçeleri projelerini hayata geçireceğiz diyor. Para bol gibi ya ondan. Millet eğlensin.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Akp sözcüsü çelik millet bahçeleri projelerini hayata geçireceğiz diyor. Para bol gibi ya ondan. Millet eğlensin.
    ben millet "genel evleri" bekliyorum.

6. TRY/INR --> Yılbaşında; 18,68 --> Şuanda; 10,97
    TRY/AED --> Yılbaşında; 1,04 --> Şuanda; 0,57
    TRY/CNY --> Yılbaşında; 1,72 --> Şuanda; 1,06

Oranları da siz hesaplayın, yerel para birimiyle ticaret yapacağımız ülkeler diye az önce bir arkadaş kastetmiş.

INR: Hindistan Rupisi
    AED: BAE Dirhemi
    CNY: Çin Yuanı

Ülkece fakirleşiyoruz dostlar bu bir gerçek kabullenin artık.

Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    TRY/INR --> Yılbaşında; 18,68 --> Şuanda; 10,97
    TRY/AED --> Yılbaşında; 1,04 --> Şuanda; 0,57
    TRY/CNY --> Yılbaşında; 1,72 --> Şuanda; 1,06

Oranları da siz hesaplayın, yerel para birimiyle ticaret yapacağımız ülkeler diye az önce bir arkadaş kastetmiş.

INR: Hindistan Rupisi
    AED: BAE Dirhemi
    CNY: Çin Yuanı

Ülkece fakirleşiyoruz dostlar bu bir gerçek kabullenin artık.
    fakirleşmiyoruz,gerçek hayatımıza dönüyoruz. 2003-2013 haramzade yılların son kalıntılarıda YIKILIYOR! halktaki haramzade davranışlar mecburen törpülenecek.görmemişliğin verdiği savurganlık ile yapılamayan sermaye birikimi eksikliğini çokkkk uzun yıllar çekeceğiz.eller parayı eğitime üretime yatırırken biz eve arabaya tok kapı sesine yatırdık! şimdi hesap ZAMANI

Yil sonuna muz 20 tl diyorlar dolarları bozup muza mı yatırsak

Sayfa 473/1024 İlkİlk ... 373423463471472473474475483523573973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •