En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Full Dolardayim Ancak
Son Zamanlarda Bazıları Tuzu Kurular sürekli Siyaset Haberi, Türkiye Karşıtı Mesajlar Yazıyor Sürekli Ama Sonunda!! ANLADINIZ Kendileri Yurt dışında Yaşadığı İçin Zamlardan Etkilenmiyor
Tamam Bizde Eleştiri Yapıyoruz Ancak İyi Olan Şeylerde Yazıyoruz
Resmen Kutuplaşma Var
Bir Taraf Koyu TL
Bir Taraf Koyu Usd
Hayatları atmasyon.!!!
Yalan dolan.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Borsada hisse gibi işlem gören usdtrf fonu var. Makas çok az. Hisse senedi gibi alınıp satılabiliyor. Tek olumsuzluğu seans saatleri içerisinde islem yapabiliyorsunuz. Gece işlem yapma şansınız yok.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mevduatın tamamını aynı bankadan bağlamamıştım. Hepsi aynı tarihli aynı vadeliydi ama 3 bankaya bölmüştüm. Odea ve Burgan'ı bozdum, Vakıfbank devam ediyor.
Bozmadan önce Burgan'a sordum vadeliyi bozmadan 3 para birimliye çevirebilir misiniz diye ama olmaz dediler.
Hem Odea hem Burgan normalde günlük tutardım ilk kez bu ay vadeli bağlamıştım o da güme gitti.
Sistem dışındakini nasıl koruyorsunuz? Ben mevduatın %5'ini Euro %5'ini Dolar olarak eve aldım ama büyük meblağı da evde tutmak çok içime sinmiyor. Aslında bir şey olacağı yok da bankada rahata alışmışız herhalde. Kiralık kasa olabilir ama o zaman da banka batarsa parayı alması mesele. Ayrıca hiç bilmediğim bir konu, sermaye kontrolü veya dövizlerin TL'ye çevrilmesi gibi bir yaptırım olursa kiralık kasalardaki dövizlere müdahale oluyor mu?
Yer İmleri