Sayfa 1047/1252 İlkİlk ... 47547947997103710451046104710481049105710971147 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 8,369 - 8,376 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bloomda ovp show devam ediyor en 100 kez söylendi
    bahri bugün farkettim ki bu iki tipte kendi aldıkları pozisyona göre konuşuyor. Hele Tufanda hafif bir uyanık tüccar tipi seziyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2. Full Dolardayim Ancak
    Son Zamanlarda Bazıları Tuzu Kurular sürekli Siyaset Haberi, Türkiye Karşıtı Mesajlar Yazıyor Sürekli Ama Sonunda!! ANLADINIZ Kendileri Yurt dışında Yaşadığı İçin Zamlardan Etkilenmiyor
    Tamam Bizde Eleştiri Yapıyoruz Ancak İyi Olan Şeylerde Yazıyoruz

Resmen Kutuplaşma Var
    Bir Taraf Koyu TL
    Bir Taraf Koyu Usd

3.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    800k 42 günlük mevduatın 27. gününde 400k vade bozdum 5000 lira zararı sineye çektim Pazar-Pazartesi-Salı kademeli dolara girdim. 3 günde 18.500 lira prim yaptı. 5000 zararı düşsem 13.500 lira artıdayım. Dolar TL ne zaman nereye gider kimse bilemez ama ben kafamda bir plan yaptım belirli seviyelerden belirli oranlarda girip belirli seviyelerden belirli oranlarda çıkıp %25-%75 arası riski dağıtacağım. Bir daha %100 mevduat mı tövbe. Bu yıl %100 mevduatta durmaktan yediğim 200-300bin liralık tokatın acısı öyle hemen çıkmaz ama artık gözüm açıldı bundan sonra daha doğru adımlar atmaya çalışacağım.
    Kısmi bozma nasıl oluyor ben bilmiyorum da öğrenmiş olurum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

4.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kademeli Satış
    Örnek 6,10 dan Aldığınız 8k doları 5 kademeye bölün satış için
    6,30 da 2 k
    6,40 da 2k
    6,50 de 2k
    6,60 da 2k

Tam tersi düşüş olursa da kademeli çıkarsanız zararıniz azalır veya zarar olmaz birinin zararıni diğeri kara geçince karşılar.
    O değil 800 k mevduatın yarısını nasıl Bozduğu diğerine dokunmadan vadesine

Hayatları atmasyon.!!!
    Yalan dolan.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by GE90 Yazıyı Oku
    Geçenlerde MT daha düşük makasla işlem yapar bilgisi de verilmişti. Ben hala o yöntemi kullanmadım ancak yine bilgi için yazayım. Bankaların alım satım kurlarını ve makaslarını aşağıdaki siteden takip ediyorum. HSBC 1 kuruşlarda şu anda. Odeabank 2-4 kuruş arası değişiyor. Denizbank yine 4 kuruş civarı makas uyguluyor. Katılım bankalarında da makaslar yüksek değil. Piyasa açıkken de kapalıyken de bilgiler güncelleniyor. Faydalı bir kaynak.

https://finanswebde.com/doviz/USD
    Borsada hisse gibi işlem gören usdtrf fonu var. Makas çok az. Hisse senedi gibi alınıp satılabiliyor. Tek olumsuzluğu seans saatleri içerisinde islem yapabiliyorsunuz. Gece işlem yapma şansınız yok.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Kısmi bozma nasıl oluyor ben bilmiyorum da öğrenmiş olurum

Mevduatın tamamını aynı bankadan bağlamamıştım. Hepsi aynı tarihli aynı vadeliydi ama 3 bankaya bölmüştüm. Odea ve Burgan'ı bozdum, Vakıfbank devam ediyor.

Bozmadan önce Burgan'a sordum vadeliyi bozmadan 3 para birimliye çevirebilir misiniz diye ama olmaz dediler.

Hem Odea hem Burgan normalde günlük tutardım ilk kez bu ay vadeli bağlamıştım o da güme gitti.

8.  Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Öncelikle yanlış anlamaları önlemek için pozisyonumu belirteyim:
    %70 usd %30try deyim. Hatta usd nin %70i ni de bankacılık sisteminin dışında tutuyorum çünkü siyasetçilerin söylediği hiçbir şeye inanmıyorum. Sermaye kontrolü yapmayacağız vs de dahil. Sistemde olan hem usd hem de try yi o/n te tutup trade ediyorum.
    Her neyse bence su konuya dikkat edilmesi lazım;
    Şirketlerin geri ödemelerinin hepsi bugün vadeli değildi halbuki kur zararı ödemenin yapıldığı ya da kur değişiminin gerçekleştiğinde realize olur. Yani belki de yandaşlar diğer şirketleri ele geçirsin diye kasten kuru yükseltiyorlar. Yandaş şirketler stokladıkları dövizle batacak şirketleri kelepir ele geçirecek. Ya da belki de yandaşlar şu anda borç ödemiyorlar, bankalar da üzerine gitmiyor olabilir. Kuru belli bir süre böyle yüksek tutup sonra faizi arttırırlarsa da hiç şaşırmam. Baştakinin kendi çıkarından başka birşeyi düşündüğünü zannetmiyorum. Dini ve milliyetçiliği afyon olarak kullanıyorlar sadece. İdeolojisi faizle ilgili görüşü samimiyetsiz bence
    Sistem dışındakini nasıl koruyorsunuz? Ben mevduatın %5'ini Euro %5'ini Dolar olarak eve aldım ama büyük meblağı da evde tutmak çok içime sinmiyor. Aslında bir şey olacağı yok da bankada rahata alışmışız herhalde. Kiralık kasa olabilir ama o zaman da banka batarsa parayı alması mesele. Ayrıca hiç bilmediğim bir konu, sermaye kontrolü veya dövizlerin TL'ye çevrilmesi gibi bir yaptırım olursa kiralık kasalardaki dövizlere müdahale oluyor mu?

Sayfa 1047/1252 İlkİlk ... 47547947997103710451046104710481049105710971147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •