Sayfa 537/1024 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,289 - 4,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Bu uzun bir konu ve burada uzunca anlatılmasının bence de gereği yok
    teknik vazgeçilmez diyen yok
    tekniği yok saymamak gerek diyen var

ilk dolara bulaşmam 2,28 lerde oldu
    ama saçma sapan al sattan bende kaçırdım
    sonra 2,78 ve 3 lerden
    ve ortalama 3 ün altında yola devam ediyorum
    hepimiz birbirimizi okuyoruz
    ama kendi aklımızla iş yapıyoruz

yani kantar belimizde
    Doğrudur, ben TEKNİĞE helede DOLAR `ın tekniğine itibar etmem, bu fikrimide söylerim ama teknik kaçınılmazdır diyen ve ona göre hareket eden de varsa ve onu savunuyorsa kendi seçimidir derim. Zaten benim hep haklıyım diye bir ısrarım olamaz ki sadece kendi inandıklarımı yaptıklarımı paylaşırım kafasına yatan aynı yolu takip eder yanlış bulan kendi doğrusunun ardından gider. Saygılar

7 yi gösterip 6 yı normalleştirdiler. Şimdi de 7 yi normalleştiriyorlar.
    Bir teknikçi 11 diyor. Çok mu uzak ? Bence düşündüğümüzden yakın

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bir arkadaş yukarıda değinmiş ;

''Gerçek'' enflasyonu açıklarlar ise, o zaman normalleşmeye başlayabiliriz ....

Bence; başımıza ne geldiyse , açıklanan '' hayali '' enflasyondan geldi..

Bunun sonucu olarak;

düşük kur,düşük faiz, düşük kredi faizi, tüketim patlaması, ithalat patlaması ....
    o zaman ona göre faiz vermeleri lazım ama, reis izin vermiyo onada

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Yakışır yakışır.Siz kesin çocukken haritaya bakıp bakıp onu da hayal etmişsinizdir.Sizin önünüze harita koymamak lazımmış,coğrafyacılar haritayı böyle herkesin kullanımına açınca kanal istanbul falan geliyor akla ,hocalar ne bilsin başka şeyler anlatmak istiyorlar onlar tabi.Neyse allahtan başkan falan olma niyetiniz yok,şükür.
    Bu trol red listemde olduğu için alıntı yapmadım.

Sn.Hakem memleket bunlara büyük geliyor.Yonetmekte zorlaniyorlar.

Önce kanal İstanbul ile deneme yapacaklar.

Olmadı Sinop'tan Anamur'a dikine bir kanal, Sağ tarafını fazla geliyor sat gitsin yapacaklar.

Oda bittimi.

İzmir'den Kars'a yatay bir kanal nasıl ama..

Türkiye, Arjantin`i geçti: TL, ağustos ayında yüzde 30.1 değer kaybetti
    http://www.patronlardunyasi.com/habe...aybetti/209617

`Yetmez ama EVET`, `Dolar çıkıyorsa bana ne !. ` O halde vur abalıya deh deh, beter olmadan yeter olmaz.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Başkasının yaptığı ve sınırlarını çizdiği bahçede oynayacağımıza, kendi bahçemizi yapmaya başlamak bence rasyonel bir karar.

10 sene anadol tarzı yerli bir arabaya binmek , yerli üretilen ama daha yavaş bir arm klonu mikroişlemcili cep telefonu kullanmak ve bunun gibi şeyler beni üzmez. Ben de temelciyim. Tekniğe inanmam. Temelin çok düzgün olduğu gelişmiş ülkelerde belki kullanılabilir. Ama inşaatın temel kolonları yıkık iken üstteki verandanın parkelerinin rengini tartışmak bir anlamda teknik analiz ile temel sorunları görmezden gelmeye benzer.
    Sizinle genel olarak aynı düşüncedeyim ancak öncelikle politikacıların böyle bir vizyonu var mı ona bakmak lazım, cevap maalesef yok. Politikacıları geçip toplumun genel yapısına bakınca onlar da böyle bir heves var mı diye bakarsak, maalesef o da yok. Seçim zamanları kullanılan yerli otomobil, yerli uçak gibi söylemler sadece oy kazanmak adına yapılan birkaç milyon lira yatırım yapılıp toplumun gazını almaya yönelik söylemler. Üretim eğitimle başlar, önce eğitimin düzeltilmesi lazım. Ardından ümit dolu, vizyoner, üretmeye hevesli gençlerin yetişmesi lazım. Bayramda köye gittiğim zaman üretim yok denecek kadar indirgenmiş artık emekli olan rahatına bakar olmuş. Köydeki akrabalarım önceden 20şer-30ar ineği varken şimdi 2-3 tane var. Çocukları desen köyden kaçıp memur ya da işçi olup kente yerleşme derdinde vs vs. Çok uzun yazardım da bu konu hakkında insanları baymaya gerek yok. Saygılar.

7. denizbank internet şubede makas 5 kuruş civarlarında gezerdi son zamanlarda.. şu an 20 kuruş.
    odea'da 30 kuruş, garantide 50.

Sayfa 537/1024 İlkİlk ... 37437487527535536537538539547587637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •