Sayfa 586/1024 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından, banka bünyesinde gerçekleştirilen TL uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinin yanı sıra Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası’nda (VİOP) da işlem gerçekleştirilebileceğini bildirdi.

TCMB’nin VİOP nezdinde Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz alım-satım işlemleri yapılmasına ilişkin duyurusu, bankanın resmi internet sitesinde yayımlandı.

Duyuruda, “Döviz piyasalarının etkin işleyişine katkı sağlamak amacıyla, bankamız bünyesinde gerçekleştirilen Türk lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerinin yanında, Borsa İstanbul AŞ (BİST) nezdinde faaliyet gösteren VİOP’ta da işlem gerçekleştirilebilecektir.†ifadesine yer verildi.

2.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    fiziki $ tutan, geçmeyi düşünen var mı?
    Ben sabah 30k çekme talebinde bulundum. 5k ödediler 25k öğleden sonra bölgeden getirecekler alacağım. Banka Garanti. 15k da geçen hafta çekmiştim TEB'den direk vermişlerdi. Garanti'deki bankada beklesin diyordum aslında ama dün yine hareket olunca rahatsız oldum sabah çekmeye karar verdim.

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    doğruyu söyledğiniz için teşekkür eder, saygılarımı sunarım sayın başkan
    konuyu bir dönem bizede yollamışlardı incelemek için
    bir halt olacağı yok.

bazı mevduatlard ise insanlara Türkiyede ki imar bankası üzerinden cüzdan verirlerken devlete bildirimi of shore hesabı oalrak yaptılar. adamlar paraları imar bankasında zannederken paralar bilmem ne adasındaki imar bankasının of shore bankasına uçmuştu bile
    bir halt olacağı yok.

hazine bonosu satma yetkisi olmamasına rağmen yıllarda hazine bonosuna en yüksek faiz imar bankasında diye reklam yapmışlardı. hazine müsteşarlığındaki izin yetkisinden haber dar olan yetkililerde yıllarca bu alçaklığı izlemişlerdi
    bir halt olacağı yok.

Ben faız artmayacak dıyorum...lısteye yazarmısınız.Syg

Alıntı Originally Posted by cankan Yazıyı Oku
    o adamlar bizi ilgilendirmez.. devletin ve akp nin aşalık bir zihniyetle gasp ettiği insanların tasarrufları bizi ilgilendirir..

t.c devleti teröristtir, gaspçıdır, hırsızdır.. insanların yani tasarruf sahiplerinin böyle olduğunu düşünmeleri KENDİ ZİHNİYET BOZUKLUKLARIDIR, KENDİLERİ HIRSIZDIR, ÜÇ KAĞITÇIDIR İNSANLARI DA ÖYLE SANIYORLAR.
    Burada parti önemli değil AKP de değil burada devlet demen lazım, AKP bu gün var yarın olmayabilir bunlara göz yumanları savunuyormusun?

YTD

enflasyon beklentim oyun yapmazlarsa %3 civarı böyle bir rakam geldiğinde doların ilk anda tepki verip yukarı doğru gideceğini ancak sonrasında enflasyon yüksek emrkez faiz arttıracak beklentisi ile düşeceğini düşünüyorum sonr amerkezin toplantısına kadar yukarı
    bakayım bugün yaptığım gibi bir daha sat al yapabilecekmiyim.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 586/1024 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •