bir halt olacağı yok.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Döviz kuru ne olacak diyenlere cevabımız: BUDA GEÇER " dedi
https://www.youtube.com/watch?v=kR9i0yMK57g
ONLARIN DOLARLARI VARSA , BİZİM ALLAHIMIZ VAR..![]()
bana fırsatı vermediler bir türlü, foreks işine giricem nerdeyse
bu arada alış satış makasından bahsediyorum 12 kuruş diye, piyasadaki kur değil. o tam ortaya denk geliyor. 6 kuruş aşağı 6 kuruş yukarı. çok oynak oldumu 10'u buluyor yani makas 20 oluyor.
geceleri zaten işlem yapmak imkansız.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
sayın british burada çok "artniyetli" insan gördüm, sizin art niyetli olduğunuzu düşünmüyorum.. tekrar yazıyorum İMAR BANKASI HAZİNE BONOLARI İLE PİYASADAKİ HAZİNE BONOLARI ARASINDA NEREDEYSE FARK YOKTU... memorex bunu biliyor ona sorun.. akbank %65 imar bankası %66.5 tekrar yazdırmayın beni...
başka bir konu mesele imar bankasının yetkisiz,karşılıksız hazine bonosu satması değildir peki ya ne? aslında uzanlara olan düşmanlığın ve/veya uzanların dolandırıcı olduğu algısının TASARRUF SAHİPLERİNİN ÜSTÜNE DE YAPIŞTIRILMASI diyorlar.
ama ben gerçeğin bu olduğunu zannetmiyorum DEVLET VE/VEYA AKP DE ZİHNİYET BOZUKTU, BÖYLE BİR ALGININ ALTINA YATIP TASARRUFLARI GASP ETMEK NİYETİNDİYLER..
bununla bağlantılı olarak , geçmişte batan 24 bankanın hazine bonolarının tamamı karşılıksızdır (yani devletin kasasına bu para girmemiştir)
yine asıl sorun imar bankasının ve bankaların karşılıksız bono satmasının nedeni DEVLETİN HAZİNE BONOLARINDA ANAYASAL SUÇ İŞLEYEREK MÜLKİYET HAKKKI VERMEMESİ VE EN AZINDAN HİSSE SENETLERİNDE OLDUĞU GİBİ "KİŞİ ADINA SAKLAMA" OLMAMASIDIR.
devlet dolandırıcılık yaptığını zaten imar bankası olayından sonra merkezi kayıt kuruluşunda hazine bonolarını "kişi adına saklama" hesabı tutarak kabul etmiştir..
DAHASI UZANLARDA BU TASARRUFLARIN KARŞILIĞI VARDI DEVLET BU PARALARA EL KOYDU. ESASEN BU ŞİRKETLER , MALLAR VE PARALAR UZANLARIN DEĞİL, TASARRUF SAHİPLERİNİNDİ,,
YANİ DEVLET UZANLARIN DEĞİL TASARRUF SAHİPLERİNİN ŞİRKETLERİNİ GASP ETTİ..
saygılar,
*erdoğan: (derecelendirme kuruluşları) bırakın o sahtekarları, o düzenbazları, onlar bizim için çok şey söylediler, biz işimize bakalım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*erdoğan: Batı'nın ekonomik tehditleri bizi sindiremez
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri