Sayfa 1129/1252 İlkİlk ... 12962910291079111911271128112911301131113911791229 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,025 - 9,032 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by şirinbaba Yazıyı Oku
    CDS 560 a çıktı çıkacak,
    $ 6,6 yine.
    daha ne yahu ülkeyimi batıracan toptan herkes alıştı haftalık 1 TL artmasına. öyle olursa usdtry seneye 60 olmazmı,insaf yahu.ben haftalık 0,25 krş artmasına razıyım.

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    hahhahhah feryadımı duymuşlar sonunda
    Adamın bir bahriiiiii diye bağırmadığı kaldı yayında.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    tüketici kredilerinin vadesinin azaltılması gibi parasal genişlemeye darbe vuracak hamleler ardı ardına gelir ve stopaj hamlesi( gerekirse 1 yıl uzatılacağı da çıtlatılırsa) + mb faiz artışı ile yerlilerde gerçekten enflasyonla mücadele edecekler algısı oluşabilir en azından dth larda kuvvetli çözülme olmasa bile bizim gibi büyük oranda tl de olanların ek dolar talebinin önüne geçmiş olurlar ama senin dediğin gibi tim ash buna ikna olur mu orasını bilemem ingiltere ziyareti önem kazanıyor burada !
    Bahri geçen dakikalarda açıklanan tcmb'nin yerel swap piyasası haber Londra'ya rest olarak algılanırsa 300 baz puan yetmeyebilir. Dikkat edersen alınan önlemler hep iç piyasaya yönelik dış piyasa ihmal ediliyor. Bu bilinçli bir tercih midir bilemem ama yurt içindeki döviz likiditesi ile yapılabilecekler sınırlı. Dış kaynak girişi şart. Sıkıntılı nokta burası. Burada bir çelişki hissediyorum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    VAKIF ARI'ya geçiyorum. Yapacak birşey yok. Uğraşamayacağım.
    Mecburuz hocam baska turlu ezdiriyoruz paramizi. banka bonolariyla ilgili haftaya bilgi paylasicam burdan biset cikmazsa.

5. SON DAKİKA: Merkez Bankası'ndan döviz önlemi https://www.ntv.com.tr/ekonomi/son-d...j0mBvvdONML3Fw
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bahri geçen dakikalarda açıklanan tcmb'nin yerel swap piyasası haber Londra'ya rest olarak algılanırsa 300 baz puan yetmeyebilir. Dikkat edersen alınan önlemler hep iç piyasaya yönelik dış piyasa ihmal ediliyor. Bu bilinçli bir tercih midir bilemem ama yurt içindeki döviz likiditesi ile yapılabilecekler sınırlı. Dış kaynak girişi şart. Sıkıntılı nokta burası. Burada bir çelişki hissediyorum.
    üstad direk rest olsa ingiltereye gidilmezdi diye düşünüyorum bakalım ziyaret sonrası kurdaki hareket ve dış basının tepkisi biraz durumu belli edebilir

7.  Alıntı Originally Posted by Sportivo Yazıyı Oku
    VAKIF ARI'ya geçiyorum. Yapacak birşey yok. Uğraşamayacağım.
    Vakıf ari nedir?

8.  Alıntı Originally Posted by scobanx Yazıyı Oku
    Aktif 32 gun %25 bono orani...
    Mevduat karşılığı 23,68 sanırım.

Sayfa 1129/1252 İlkİlk ... 12962910291079111911271128112911301131113911791229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •