Tamam yazmayacaðým ama gelirinin %95'i dolar cinsi olan egeen gibi bir þirkete TL varlýk diyorsun.
Mesela Tüpraþ sadece Bist'te olduðu için þu an y.dýþýndaki rafinerilere göre %50 daha düþük fiyatlanýyor. Kasasýnda 50 milyon$ fazlasý var, cirosu dolar stoðu petrol, bunun neresi TL varlýk?
Þu an eski fiyatlardan ve hazýr stoklardan üretilen eski anlaþmalar teslim ediliyor. Bu teslimatlarýn sonrasýnda keskin duruþlar baþlayabilir. Sanayinin içinden bildiriyorum ses ciddi anlamda azalmaya baþladý. En son 2009 yýlýnda buna benzer bir sessizlik hatýrlýyorum. Nihai resmi görmek için acele etmeyin þu anki hareketliliðe aldanmayýn 1-2 ay sonra daha etraflýca deðerlendirin derim.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Buradakilerin hoþuna gitmiyor uzatmayayým ama yazdýðým þirketler aldýklarý borçlarla yavuz sultan selim köprüsü gibi geri dönüþü olmayan iþler yapan þirketler deðil. Tüpraþýn borcu uzun vadeli ve döviz açýðý yok. O borcun karþýsýnda 1,2 milyar dolardan fazla petrol stoðu var. net döviz pozisyonu artýda. Tüpraþý kaldýrýp fransaya koysak, ederi 40$. Bunu bistte 18$a alabiliyorsun. Tüpraþ olmaz sise olur, soda olur. Sonuçta ihracat geliri olan þirketleri almak cazip diyorum. Ýç piyasanýn çökeceðine, TL'nin dayak yiyeceðine ben de katýlýyorum. Gidip EKGYO dan bahsetmiyorum. Umarým fikrim anlaþýlmýþtýr.
Yer Ýmleri