Sayfa 616/1024 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 4,921 - 4,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 3 görüntü var;

1. 3 dalgalık X ve arkasından 5 dalgada yıkılış. X bir türlü 3 dalga görüntüsünden çıkamadı.

2. 6.55 ile 6.69 arası a-b-c-d-e şeklinde genişleyen bir üçgen..e dalgasının 6.7X e giderek ters yüz olması beklenir. e=x olur.

3. 6.38 de 4 oluştu. Şu an 1 den sonra 2 oluşuyor..2 için aşağıya %618 sarkabilir.6.50 falan. Sonra 5 dalga yukarı..dünkü tablo..hedefler aynı, 1-2 ye göre en son hesaplamak lazım.

Şeytan azapta gerek...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Bursa/İzmir
    Gönderi
    5,730
    Dolarda ikili tepe formasyonu oluştu.
    Ben bu formasyona çift hörgüçlü deve formasyonu diyorum.

Bu formasyon elinde dolar tutanlar için iyi bir haber değil.

ALINTI:
    Çift Tepe Formasyonu (Double Top)

Güvenilirlik derecesi yüksek trend dönüş formasyonlarından biridir. Yükselen bir trendin sonunda oluşur. Çift tepe formasyonu ana trend değişim formasyonları olduğundan iki tepenin oluşması arasındaki süre 2-3 ay olabilir. Çift tepe formasyonunda iki tepenin yüksekliği aynı seviyede gerçekleşmek zorunda değildir. Tepeler arasında %3 yükseklik farkı olabilir. Çift tepe oluşurken, fiyatlar yükselen bir trendde hareket etmektedir. Fiyatlarla birlikte işlem hacmi de yükselir. Yükselen fiyatlar, ulaştığı tepe noktasından geri dönerek bir dip oluşturur. Oluşan bu dipten dönüşte bir önceki zirve noktası direnç olarak karşımıza çıkar. Bir önceki tepenin olduğu seviyeden gelen satışlarla ilk tepenin tamamlandığı destek seviyesi kırılır Formasyon ‘’M ‘’ harfine benzemektedir. Destek kırıldıktan sonra fiyatın H yüksekliği kadar düşmesi beklenir.

3.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    kaplumbağa kedi videosu geldi aklıma üstad ev sahibi kontrol etmese birbirlerine gireceklerdi
    İşte onun için hep diyoruz ki devlet ve ona bağlı kurumları piyasada birer oyuncu olmasın, sadece kural koyucu olsun. Yani ev sahibi olsun. Çünkü ev sahibinin kaybetme şansı yok. Ama diğer tüm oyuncuların kaybetme ve kazanma şansları %50.

Devlet ve kurumları kaybetme şansı olan bir oyuna girmemelidir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çoktan yanmış kömür olmuş leblebiyi ÇİFTE KAVURSAN ne olur kavurmasan ne olur allasen...
    .Alem adamsın abi
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Umut abi mantıklı birisine benziyorsunuz. Diyelim ki çağrınız topik sınırlarını aştı, forum sınırlarını, büyüdükçe büyüdü. Birikim yapma şansına sahip Türkiye'de ki tüm birikim sahibi insanlar dolar aldı ve dolarda çıktı 50 oldu sonuç ne ?

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teoriden bahsetmek benim işim değil, olmayacak isteselerde herkesin yapamayacağı işlerin muhasebesini yapmak ne bana ne bu forumdakilere bir şey kazandırmaz. Bu şekil işler manipülasyona girer. Ben realiteden bahsedip 2 yıl öncesinden, hatta 3 yıl, olacak olabilecekleri gördüm ve ne yapmak gerektiğini söyledim daha doğrusu kendi yaptıklarımı paylaştım. Boşuna hayali teorilerle kimseye yanlış yönlendirmeler yapmayalım, bu saate kadar Dolar almamış bir Tl ci ne kolayına Dolar alır ne Tl lerini çoktan Dolar yapmış Dolarcıda Tl ye geçer.

6.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Devletin yapacağı en büyük hata Faiz lobisi ile Döviz lobisi birbirleri ile çarpışırken , sadece bir tarafa yardım ederek güç dengesini bozmaktır. Zira bu iki büyük güç birbirlerine denktir ve her birinin müstakil güçleri devletten fazladır.
    Ancak devlet birine yardım ettiğinde diğeri üstün gelmeye başlar.

Peki bir taraf üstün gelmeye başlarsa ne olur ?. Tabii ki bu sefer de devletin üstüne gelmeye başlar. Hangi taraf olursa olsun bu güçlerden biri diğeri pasifleştirilmişken devletin üzerine gelirse devleti mağlup edebilir.

O nedenle devlet her daim bu iki gücün birbirleri ile dalaşmalarını ve devletin üzerine gelecek ekstra kapasite kalmayacak şekilde eş güçlerde dengelenmelerini sağlamalıdır.

Bu aslında devletin kendi güvenliği açısından önemlidir.

Şu anda gördüğümüz devletin faiz lobisi lehine hamleleri de bu bağlamda değerlendirilmelidir.
    üst seviyede güç dengesini abd'ye karşı rusya+çin+iran şeklinde kurmaya çalışabiliriz. ama bu durumda şu risk var: abd bize kendini aldatan karısı gibi davranabilir, ki belki de öyle davranmaktadır...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. Trump'a hakaret ettikleri gerekçe siyle Trump tarafından bloklanan muhalifler Trump'ı mahkemeye şikayet ettiler. Mahkeme, ABD Anayasasına göre bir kamu görevlisinin kendisine yönelik eleştiri ve hakaretleri engellemeye hakkı olmadığını karar verdi ve engelleri kaldırttı.

https://twitter.com/jules_su/status/1034590832672759809
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by strongarm Yazıyı Oku
    endeks 0,9 cent olmadan 1krş para sokmam o kenefe!
    Bir şey kalmadı zaten %15 biri düşse %15 biri artsa kafa kafaya gelecekler.

Sayfa 616/1024 İlkİlk ... 116516566606614615616617618626666716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •