Uyanık olmak lazım bize verilecek oranın stopaj indirimi sonucu oluşan oran mı yoksa stopaj indirimi hariç oran mı olduğunu kontrol etmek lazım
Uyanık olmak lazım bize verilecek oranın stopaj indirimi sonucu oluşan oran mı yoksa stopaj indirimi hariç oran mı olduğunu kontrol etmek lazım
2 puan çıktı diyende ekran görüntüsü koysun o zaman .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bak ben bunu hergün doalr topiğinde yazıyorum kimse dinlemiyor elinde 3-5 hissesi olan 3 kuruşmevduatı olan adam geiyor doalr topiğine doalrdan bibok olmaz sizi fetöcüler doalr olan vatan hainidir 7 centlik kağıda tapıyorsunuz gibi ipe sapa gelmez ancak gerizekalı iktisattn bi haber hasis adamlarıun yazabileceği yazılar yazıyorlar. etmeyin eylemeyin herkes elinde ne varsa o topikte yazsın olmadı dolardan bi bok olmaz diye topik çın orada yazın diyorum. dinlemiyorlar. .iktirin gidin diyorum gene dinlemiyorlar
sülalelerinin hatırını soruyorum anlamıyorlar
sövüyorum gene anlamıyorlar
sonra adımızı küfürcü çıkarıyorlar.
bu işe yönetimin sağlam bir çözüm üretmesi lazım
bir halt olacağı yok.
Bu ara ekstrelerinizi iyi kontrol edin !!!
İSKİ 2 fatura göndermiş ...
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
İlk iş pazartesi halkbankasında internet hesabı açayım..10-20 gün uykusuz kalmaya razıyım belki 3,50'den doları yakalarım...
Bu arada mutlaka okuyun...
https://www.yeniakit.com.tr/haber/ab...ar-511118.html
Ben de bu dolar 2 yıldır neden çıkıyor diyordum...Böylece cevabını aldık.!!!!!!!!!![]()
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri