Sayfa 1156/1252 İlkİlk ... 1566561056110611461154115511561157115811661206 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,241 - 9,248 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Uyanık olmak lazım bize verilecek oranın stopaj indirimi sonucu oluşan oran mı yoksa stopaj indirimi hariç oran mı olduğunu kontrol etmek lazım

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Amacı aşağılamak değil ,algı yaratmaya çalışıyor kamuoyunda .
    Bilinçli olarak 2-3 kişi sürekli aynı şeyleri yazmaktan bir süre sonra sıkılır .Bu 2-3 kişi ise emir almışlar biryerden görevlerini yapıyorlar .Bariz belli ediyorlar kendilerini ..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bosporos yurtdışında yaşayan tetikçinin teki. Türkiye ekonomisi ile ilgili negatif algı yaratmaya çalışıyor bu forumda. Forum moderatörü tarafından üyelikten men edilmeli. Sayın forumdaşlarım ne dersiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Palavra onu diyen ekran görüntüsü koysun.
    2 puan çıktı diyende ekran görüntüsü koysun o zaman .

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn bosporos.. sayın falan demeyeceğim sana artık.. b.kunu çoktan çıkarmıştın artık sıvıyorsun.

bak bosporos kardeşim.. sana kaç kere dedim. git sloganlarını, faydalı faydasız yazılarını istediğin başlıkta yaz.. istediğin masturbasyonu yap.

ama burası mevduat başlığı. ister beğen ister beğenme burası hala oran paylaşılan, mevduat hk muhabbet edilen, dertleşilen bir başlık.. 10 küsur yıldır olduğu gibi hala..

buraya gelip mevduat sahibi yine söğüşlenmiş deyip.. kahkaha atmanın ne alemi var? manyak mısın, sadist misin?

ben gidip x hisse başlığına.. ulan siz de ne kekoymuşsunuz desem insanlığa yakışır mı?

sanırım artık yok ama imarzedelerin başlığında kişileri rencide edecek laflar edip kahkaha atmış olsam??

üç kuruşluk vicdanın yok mu ?.. niye zevk alıyorsun buradakileri rencide etmekten?

bir sitemim de bu başlığın emektarlarına..

"che" avatarlı bu çakma halkçının bu başlıkta mevduatçıları aşağılamasına neden tepki göstermezsiniz ki?

anlayamıyorum.

bak ben bunu hergün doalr topiğinde yazıyorum kimse dinlemiyor elinde 3-5 hissesi olan 3 kuruşmevduatı olan adam geiyor doalr topiğine doalrdan bibok olmaz sizi fetöcüler doalr olan vatan hainidir 7 centlik kağıda tapıyorsunuz gibi ipe sapa gelmez ancak gerizekalı iktisattn bi haber hasis adamlarıun yazabileceği yazılar yazıyorlar. etmeyin eylemeyin herkes elinde ne varsa o topikte yazsın olmadı dolardan bi bok olmaz diye topik çın orada yazın diyorum. dinlemiyorlar. .iktirin gidin diyorum gene dinlemiyorlar
    sülalelerinin hatırını soruyorum anlamıyorlar
    sövüyorum gene anlamıyorlar
    sonra adımızı küfürcü çıkarıyorlar.
    bu işe yönetimin sağlam bir çözüm üretmesi lazım
    bir halt olacağı yok.

5. Bu ara ekstrelerinizi iyi kontrol edin !!!

İSKİ 2 fatura göndermiş ...

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    İlk iş pazartesi halkbankasında internet hesabı açayım..10-20 gün uykusuz kalmaya razıyım belki 3,50'den doları yakalarım...

Bu arada mutlaka okuyun...

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ab...ar-511118.html

Ben de bu dolar 2 yıldır neden çıkıyor diyordum...Böylece cevabını aldık.!!!!!!!!!
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Mahfi Eğilmez
    @mahfiegilmez
    Stopaj indirimi sonrasında bankalar mevduat faizlerini düşürüyor. Dolayısıyla bu indirim aslında mevduat sahibinin değil bankaların işine yarıyor.
    Cuma günü 1 önceki aya göre %2.6 yüksekti vakıfbank ta 32 günlük faiz.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

8.  Alıntı Originally Posted by shark Yazıyı Oku
    Bosporos yurtdışında yaşayan tetikçinin teki. Türkiye ekonomisi ile ilgili negatif algı yaratmaya çalışıyor bu forumda. Forum moderatörü tarafından üyelikten men edilmeli. Sayın forumdaşlarım ne dersiniz?
    moderator kim? buraya bakmiyorlar. baksalar bu sozu edilen 2 3 arkadas coktan men edilirdi. jon dowes twitterda kendi forumunda takiliyor espri kasiyor onu da yap ama arada da olsa buraya bak nacizane.

Sayfa 1156/1252 İlkİlk ... 1566561056110611461154115511561157115811661206 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •