Sayfa 271/367 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. halgın benkasına tevacüz ediyler...
    la heç mi Allahınız yok
    80 milyonun hakkı var
    nasıl eliniz gidiyor da alıyonuz...
    banganın yaptığı eşekliye heç girmiyom
    yok diyolar da
    adamlar twetar da ekran görüntüsünü koymuş
    la hiç mi uyumuyonuz
    savaş çıksa bunlar bizim evi de yağmalar...
    Narin'm yagma maksadiyla yapildigini sanmam. Halkbank'in bilisimcilerini gorevlerini yapmamislar, buyuk ihtimal yeterli gorevlileri de yoktur. Hack falan da oldugunu sanmam.

Ben sana bir hikaye anlatem. 18-19 yaslarindayim, bir taraftan cicek, bir taraftan kitap satiyon, 20.000 Alaman marki yaptin.
    Saracoglu'nun Merkez baskani oldugu donem. Tahtakaleye gittim, marklari bozdurceyn. Merkez bir mudahale etti, bizim ayakli borsa curcuna, ceyrek, papaz ceyrek oyle bir dusuyor ki. Millet oyle bir cigiriyor ki.

Ulla didim, fiyat dustu sinci bozdurmacen. Yuruye yuruye Eminonu'ne indim. Bir devlet pangasinin onunden gecerken bir baktin, markin fiyati mudahale oncesi fiyat. Ulla didim tabelayi degistirmeyi unutmusladir. Yine de bir sansimi deneyem didim, girdim pangaya. Mark bozdurceyn didim, kac pera. Ulla mudahale oncesi fiyati demezler mi...Hemman 20.000 marki virdim, TL leri aldin.
    Sonra dusundum acaba didim, fiyat yeniden mi yukseldi? Tekrar yukari Tahtakaleye gittim. Yok abi fiyat daha da dusmus.
    Abi markin fiyati sabahkine gore % 20 asagida.
    Ulla hemman elimdeki TLlerle 24.000 mark alivedim. Ulla yarim saat once 20.000 markim vardi, sinci 24.000 markim oluvemez mi...
    Ulla didim bu iyi bir ismis.
    Artik Ayvagubekli Tahtakalede dikelmektedir. Ne zaman bir mudahale oluyor, Ayvagubeli kostura kostura Eminonune gitmektedir.
    Abi adamlarin umurundacdegil, mudahale olmus, olmamis...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi toprak satilmaz. Ben konut satisini kastediyorum. Toprak satisina karsiyim...
    Vay devletperestler, vaay 18.yuzyılda saatleri durmuşlar vaaayyy....[emoji41]

Kuzu abem,
    ABD'de sistem nassı....?

Param olsun,
    ingilterede kont v.s. arazisi satın alıp lordlar kamarasına bile girebilirim.

bizim toprak sistemimizde toprağın üst kullanım hakkı senindir. toprak devletindir.
    Netekim, 1 metre altında ticari bir şey çıkarsa devlet el koyar. (bildirirsen sana ödül virir) ...bea...!
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

3.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Vay devletperestler, vaay 18.yuzyılda saatleri durmuşlar vaaayyy....[emoji41]

Kuzu abem,
    ABD'de sistem nassı....?

Param olsun,
    ingilterede kont v.s. arazisi satın alıp lordlar kamarasına bile girebilirim.

bizim toprak sistemimizde toprağın üst kullanım hakkı senindir. toprak devletindir.
    Netekim, 1 metre altında ticari bir şey çıkarsa devlet el koyar. (bildirirsen sana ödül virir) ...bea...!
    Ingiltere, Kuresellesmenin merkez ulkesiydi.Ingiltere toprak satabilir ama cok pahalidir. Bretix sonrasi toprak satisina da kisitlama getirebilirler.

Abd'de ise cfius diye bir kanun var. Abd'de herseyi satin alabilirsin; konut, toprak, sirket. Fakat sadece aldigini sanirsin. Cunku kanuna gore, Abd devleti gocmenlerin, yabanci sirketlerin, yabanci kisilerin satin aldigi tum tasinmazlari tekrar geri almaya ve bedelini de kendi belirledigi fiyatan odeme hakkina sahiptir. Abd'deki satis sozlesmeleri uzerinde, bu yazdiklarin ufacik yazilarla yazar. Abd devletinin herseye el koymaya ve kisileri de sinirdisi etmeye hakki vardir. Mahkemeye falan da basvuramazsin. Cunku, satis sozlesesini imzaadiginda bunlari kabul etmis oluyorsun.

Turkiya gibi bir ulkenin toprak satmasi cok yanlistir ulla...

Beaaaaaaaaaa...
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ingiltere, Kuresellesmenin merkez ulkesiydi.Ingiltere toprak satabilir ama cok pahalidir. Bretix sonrasi toprak satisina da kisitlama getirebilirler.

Abd'de ise cfius diye bir kanun var. Abd'de herseyi satin alabilirsin; konut, toprak, sirket. Fakat sadece aldigini sanirsin. Cunku kanuna gore, Abd devleti gocmenlerin, yabanci sirketlerin, yabanci kisilerin satin aldigi tum tasinmazlari tekrar geri almaya ve bedelini de kendi belirledigi fiyatan odeme hakkina sahiptir. Abd'deki satis sozlesmeleri uzerinde, bu yazdiklarin ufacik yazilarla yazar. Abd devletinin herseye el koymaya ve kisileri de sinirdisi etmeye hakki vardir. Mahkemeye falan da basvuramazsin. Cunku, satis sozlesesini imzaadiginda bunlari kabul etmis oluyorsun.

Turkiya gibi bir ulkenin toprak satmasi cok yanlistir ulla...

Beaaaaaaaaaa...
    aklın yolu birdir beaaa...!
    abd'liler bulmuslar işte....

abd bulmuş yolu
    hâlâ niye inattasın
    fatihin istanbulu
    fethettiği çağdasın.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

viop ile bist 30 arası + makas 3800 puan açıldı.
    pasta nasıl bilmiyorum.
    fakat...

tam şort zamanı. gibi...

bea...!

bilenler ne der?

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    pasta nasıl bilmiyorum.
    fakat...

tam şort zamanı. gibi...

bilenler ne der?
    Bu işin bileni yok
    Dene bakalım nasıl olcek bizide bilgilendir

evin afacan oğlu,
    kapıyı açar ve sevişirken anasını babasınınüstünde yakalar
    anasının açıklaması
    oğlum babanın göbegi çok şiş
    onu indirmek için üstüne çıktım der
    çocuk ta
    anne kardeşimin bakıcısına söyle
    babamı altan şişirmesin der...

bizim enflasyon sorunu böle
    kim şişiriyo bilmiyom

ejder suyuda çok çarpıyo
    sogansız menemen güzel olmuyo
    viopta kaldıraçı düşük tutun

herkeslere iyi geceler...

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    pasta nasıl bilmiyorum.
    fakat...

tam şort zamanı. gibi...

bea...!

bilenler ne der?
    Dünkü yargıtay başkanı ile yarsav başkanının konuşmalarını inceleyin sanki bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü gibi Abd ve Türk kamuoyuna duyurulur. rahip buronsonun 12 ekimde mahkemesi var. Türk yargısı bağımsızdır. Siyasiler ortalığı karıştırmasınlar. rahip suçsuzsa Türk yargısı gereğini yapar. T am long zamanı bekleyip görelim.......

Sayfa 271/367 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •