Narin'm yagma maksadiyla yapildigini sanmam. Halkbank'in bilisimcilerini gorevlerini yapmamislar, buyuk ihtimal yeterli gorevlileri de yoktur. Hack falan da oldugunu sanmam.halgın benkasına tevacüz ediyler...
la heç mi Allahınız yok
80 milyonun hakkı var
nasıl eliniz gidiyor da alıyonuz...
banganın yaptığı eşekliye heç girmiyom
yok diyolar da
adamlar twetar da ekran görüntüsünü koymuş
la hiç mi uyumuyonuz
savaş çıksa bunlar bizim evi de yağmalar...
Ben sana bir hikaye anlatem. 18-19 yaslarindayim, bir taraftan cicek, bir taraftan kitap satiyon, 20.000 Alaman marki yaptin.
Saracoglu'nun Merkez baskani oldugu donem. Tahtakaleye gittim, marklari bozdurceyn. Merkez bir mudahale etti, bizim ayakli borsa curcuna, ceyrek, papaz ceyrek oyle bir dusuyor ki. Millet oyle bir cigiriyor ki.
Ulla didim, fiyat dustu sinci bozdurmacen. Yuruye yuruye Eminonu'ne indim. Bir devlet pangasinin onunden gecerken bir baktin, markin fiyati mudahale oncesi fiyat. Ulla didim tabelayi degistirmeyi unutmusladir. Yine de bir sansimi deneyem didim, girdim pangaya. Mark bozdurceyn didim, kac pera. Ulla mudahale oncesi fiyati demezler mi...Hemman 20.000 marki virdim, TL leri aldin.
Sonra dusundum acaba didim, fiyat yeniden mi yukseldi? Tekrar yukari Tahtakaleye gittim. Yok abi fiyat daha da dusmus.
Abi markin fiyati sabahkine gore % 20 asagida.
Ulla hemman elimdeki TLlerle 24.000 mark alivedim. Ulla yarim saat once 20.000 markim vardi, sinci 24.000 markim oluvemez mi...
Ulla didim bu iyi bir ismis.
Artik Ayvagubekli Tahtakalede dikelmektedir. Ne zaman bir mudahale oluyor, Ayvagubeli kostura kostura Eminonune gitmektedir.
Abi adamlarin umurundacdegil, mudahale olmus, olmamis...
Yer İmleri