Sayfa 692/1024 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. California'da 1983 yılında banka soyguncuları 43.6 milyon $'ı çalıp sırra kadem bastılar ve hiç bulunamadılar ancak polis soyguncuların kaçarken düşürdüğü 300.000 $'a yakın parayı toplayan 38 kişiyi yakalamıştı.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

2. KGF ler buna benzer sahterkarlara verilmiyordur umarım! Denetim var mı KGF lerde? Kim parayı aldı ne yaptı? Nasıl harcadı? Detaylı takip var mı?

'Yerli anakart' Çin malı çıktı
    'Yerli imkanlarla elektronik anakart üretti' başlıklı haberdeki anakartın Çinli Dianjitek firmasının ITX-K37X67 V1.4 model ürünü olduğu ortaya çıktı.
    "Yerli imkanlarla elektronik ana kart üretti" başlığıyla pek çok sitede yayınlanan haberde, Bursa'da yaşayan 18 yaşındaki 'genç girişimci' Ferit Borku'nun yaklaşık 1 milyon liralık yatırım yaparak yerli imkanlarla elektronik anakart üretmeyi başardığını öne sürüldü.

Evrensel gazetesinin haberine göre, Borku'nun ürettiği söylenen anakartın Çin merkezli anakart üreticisi Dianjitek firmasının 'ITX-K37X67 V1.4' model anakartıyla birebir aynı tasarıma sahip olduğu ortaya çıktı.

Haberde, "yazılımsal ve teknolojik çalışmalar yapan" Borku'nun kurduğu şirketle " yerli anakart" üretmeye karar verdiği ve bunun üzerine kendine kaynak oluşturup yaklaşık 2 yılda kurduğu ekibiyle anakart ürettiği iddia ediliyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/amp/hab...ali_cikti.html

3. Arkadaşlar 1200 dolar borcum var...
    4ün altına ne zaman iner lütfen yardım...

Politbüro yetkilileri bir yardım edin...
    Zor durumdayım...

Bankalarda 6,5 diyor kur bu ne iş hani çöp olacaktı dolar...

Yazık değil mi bana? Ben şimdi ne yapayım kime gideyim trumpa oy verdim birde yazıklar olsun sana trump...

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4. Olayı hala kavrayamamışlar !

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    "akpli değilim ama... " deyip ardından iktidarı öven
    "muharrem inceye oy vermiştim ama ... " deyip ardından muhalefeti gömen tiplerden ne zaman kurtulacağız çok merak ediyorum.
    Dolarda düşüş kaçınılmaz topiğinde derlerki TL stopaj oranlarındaki düşüş ardından mb faiz artırınca Doların belini kıracaklarmışşşşş, lakin Dolar 7 Tl olduğu halde birileri hala Doları pazarlıyormuş bunların amacı ne araştırılması lazımmış. Satsınlar o zaman Doları ellerinde yoksa shortlasınlar biz alırız belki 7 Tl bizi kesmiyor biz gerzeğiz kazıklanmak istiyoruz. Ama yok illa biz satacağız , AK ÇOMARLAR bizden ucuza Dolar kapacak tüm dertleri bu yaptıramayıncada sinir oluyorlar , REİS Dolar bu GEÇER dedikçe ve bunlara GEÇTİKÇE azgınlıkları , saldırıları dahada artıyor.

6. Seçimden 6 gün önce Bakan: "Yazın Yurt ücreti alınmayacak;kışın da arttırım yapmayacağız.Her şey öğrenci lehine olacak" diyeli 2.5 ay, yüzde 15.8 zam yapılalı bir gün oldu

https://twitter.com/kacsaatoldu1881/...48526227877888

İşimize bakalım ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye’de yaşayan kimse doların yükselmesinden mutlu olmaz . Burada da insanların doların yükselmesini istiyormuş gibi göstermeyin .. Sürekli insanları böyle itham ediyorsunuz ama yapmayın . Kimse doların yükselmesini istemiyor ama ülkenin icinde olduğu durumda ortada .. Koru körüne herşey yolundaymış gibi davranmak asıl ülkeye zarar verir .

Yemek vakti ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 692/1024 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •