Þimdi soyle bir sey var ben aracý fulluyorum..8 çentik var ..ilk çentige düþünce 130 km yol yapmýþ oluyor .ben hemen 130 ile 8 çarpýyorum ...ohh diyorum bir depo ile 1040 km yol yapacaðým .. sonra diðer çentikte 110 km yapýyor ...(uzun yol bu arada )..falan filan derken 850 km gidiyor bir depo ...) sonra bunu mühendis bir abime danýþtým yani muhabbet arasýnda ...iþte bana öyle dedi fullken az yakar diye ..Þimdi her çentikte fulluyorum 1.040 yaptýrýyorum ..
Genleþme-basýnç vs olabilir bende de 96 W140 kasa S320 vardý atiker tüple uzun yolda 27-30 kuruþ falan yakýyordu, þehir içinde de maksimum 50 kuruþ, geçenlerde 95 model S500 alacaktým, Lpg 4'e dayanýnca vazgeçtim, þimdi yürüyerek idare ediyorum, göbek eridi gitti bu arada![]()
Bora abi boþken buharlaþýyor 1 -2 litre ..fullken buharlaþmaya yer bulamaz ..dedi o mühendis arkadaþ ..bu arada neden mühendis derseniz daha iyi anlýyor ..kimya vs den bileþik kaplar yasasi genleþme falan filan ..belkide maytap geçti ama ben aracýma bakarým..ilk çentik 130 km) sonrasý oransal olarak düþüyor ..yada benim ki tamamen psikolojik ilk doldurduðum zaman bitmesini istemiyorum ..az basýyorum ..benzin azaldikca zaten bitecek diye gaza fazla basýyorum ....neyse uzatmayayim full depoda 1- 2 litre az yanýyor ...o da 30 km yapar ..2 litre 15 lira ...Reha bey her seferinde araba yýkatiyor dýþ yýkama 10 lira olsa yine o kârlý fullememekte ....benim arabam golf 1
2 tsý duz. Ondan biraz az yakar sizinkine göre..
Yer Ýmleri