Sayfa 833/1223 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,657 - 6,664 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evet. Ben hala asagi diyorum. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bende 1.23 diyorum halen.
    yada 1.2250

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Eksi sozlukte gordum simdi

Yarin benzine 60 krs luk bir zam beklentisi varmis. Siz yine ne olur ne olmaz bugun fulleyin

Ohaaa cusss yeter boku cikmaya basladi zamlarin

3. Hocam seni ütmeseler, beni ütmeseler, nereden gelecek bu Starex meyvesinin Ejder suyunun parası?

Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    MB faiz artışı yapmaya veya pas geçmeye karar verip buna uygun Viop da poz açarsa bu inseder olmuyor mu?

4. Altyapıdaki değişiklikler davranış biçimlerine (üst yapıya) hemen yansımaz. Üst yapının kısmi özerkliği de vardır ayrıca.
    Alt yapıdaki ekonomik kriz insan davranışlarına Bir iki ay içinde yavaş yavaş yansıyacaktır. hatta yansımaya başladı bile (ithalattaki düşüş) Bu nedenle AVM lere bakıp kriz yok dememmek gerek..

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    bende 1.23 diyorum halen.
    yada 1.2250
    Sende mi brutus.

Saka bir yana olabilir elbet. 1.15 altinda ayi tuzagi yapti ama bu bize gosterdi ki turkiyenin olasi bir iflasinda eurusd paritesi ciddi sekilde deger kaybedebilir. Ben hasta adamin oldugu bir yerde paritede de yukari icin pozisyon almazdim.

karanlık odadan gümmmm diye bir ses geldi

7.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Altyapıdaki değişiklikler davranış biçimlerine (üst yapıya) hemen yansımaz. Üst yapının kısmi özerkliği de vardır ayrıca.
    Alt yapıdaki ekonomik kriz insan davranışlarına Bir iki ay içinde yavaş yavaş yansıyacaktır. hatta yansımaya başladı bile (ithalattaki düşüş) Bu nedenle AVM lere bakıp kriz yok dememmek gerek..
    İflaslar haciz başlamış durumda. genişleyerek tamda dediğiniz gibi olcek.hatta asgari ücretliler açlık çekecek. çekmeye başladılar. ne o 220 usd falan.

8.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abd ara secimlerinden sonra siddetli bir euro rallisi bekliyorum ama sonuclari gorup poz alcam
    Tramp ın topal ördek haline gelmesi Dolar a yarayabilir. Bunu da hesaba katmanı öneririm.

Sayfa 833/1223 İlkİlk ... 333733783823831832833834835843883933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •