Sayfa 807/964 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

  1. şu ana kadar KEZBN yatırımcıları benim bildiğim
    hiç mağduriyet yaşamadılar
    nerede ise 5 yıla yakın zamandır
    KEZBN yatırımcıları

    HEP ZİL TAKIP OYNAR DURUMDALAR




    BEN 5 YILA YAKIN ZAMANDIR
    bozuk plak gibi hep aynı şeyleri yazdım
    ve hepsi sırası ile ve daha da kötü olarak fazlası ile gerçekleşti
    KEŞKE YANILSAYDIM

    İsmi lazım birileride sürekli her durumda yeni bir UMUT HİKAYESİ yazıp yazıp duruyor

    insanlar 5 yıl yaşlandı
    paraları 5 yıldır zararda
    5 yıldır eridi paraları

    hala UMUT HİKAYESİ


    çok kez yazdım

    CUKEL
    KEPEZ
    SABAH
    EMSAN
    RAKSE
    EMPAS

    bu hisseler nerede ?
    borsa da yoklar ama halen faaller
    ama sahipleri değişti yada öyle gözüküyor
    ky ne aldı
    kocaman bir HİÇ

    AKILDA KALSIN


    KODDIŞI olunca ky hiçbirşey A L A M A Z
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

  2.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Koddisi ile fesihin ilişkisini açıklarsanız sevinirim.
    Bende davada yokum ama bencede ne alakası var bende anlamadım. Fesih davası açanlarin hakkı saklı kalır ve öylede böylede haklarını bir şekilde alırlar. Bizde sonra duruma bakarıź gerekirse bizde diğer yatirimcılar olarak davamızı açarız.

  3.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    şu ana kadar KEZBN yatırımcıları benim bildiğim
    hiç mağduriyet yaşamadılar
    nerede ise 5 yıla yakın zamandır
    KEZBN yatırımcıları

    HEP ZİL TAKIP OYNAR DURUMDALAR


    Yav Sayin VOLBOR hayirdir cevap veremeyince yine kivirmaya basladin...

    Sanane bizim 5 yilimizdan sanane bizim kazancimizdan sanane bizim kaybimizdan...

    Biz hukuki hakkimizi kullaniyoruz...

    Birak sen niye rahatsiz oluyorsun... Biz fesih davasini sana acmiyoruz. Muhataplari dusunsun...

    LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

  4. Zaten amaçlarına yarıyorsa bu iş dava işi yani. Duyduğuma görede önceki davayı geri çekin diye yırtinmış zeynep abla hatta videosu bile var dediler. Yoksa niye geri çekin desinki. Değilmi ama.

  5.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Kervansaray yatırımcısının yatırımları ile çıkılan son YAZ tatilinin itirafı. Yakında darısı KIŞ tatillerinin itiraflarına gelir. Ama sorun bakalım zeynep ablaya PARA VAR mı ? diye. PARAM YOKKİİİ 😀😀😀 der. Sonrada ALLAH Büyük. Elbetteki Allah büyük.
    Antalyada yalan kap haberleri ile gaspedilen kynin rızkı ile coluğu çocuğu rakı bardaklarını zevkle tokuşturuyorlar. Nasilsa para yok. Yersen. Allahdan yakinda belanızı bulacaksınızda. Bizde zevkle o zaman diyecezki. Etme bulma dünyası ey zeynep abla.Selim abey.Ertan baba.

  6. Bir haber sitesi derki Selim hapis cezasına çarptırılmış.

  7. Güvenilir bir haber sitesi fesihin haberinide yapmış.

  8. Finanstürk özel haberi.

    Yıllardır zarar eden, defalarca kandırılan ve sabrı taşan kervn hissedarları tekrar şirketin feshini istedi. İki yüze yakın yatırımcı bir araya gelerek Kervansaray Yatırım Holding in feshini istedi. Ayrıca Kayyum atanmasını, hem şirketin hem de ailenin mal varlıklarına tedbir getirilmesini talep eden yatırımcılar ortaklıktan ayrılma taleplerini yaptılar.



    Daha önce de Fesih davası yolunu deneyen fakat iyi niyet ile şirketin yeni yönetimine zaman vermek adına davayı geri çeken yatırımcılar verilen sözlerin bir kandırmaca olduğunu ve şirkette değişen bir şey olmadığını belirterek tekrar dava yoluna gitmekten başka çarelerinin kalmadığını belirttiler. Şirketin mal varlığının daha fazla azalmaması, daha fazla borçlandırılmaması ve içinin daha fazla boşaltılmaması amacıyla kayyum talebinde bulundular. Şirkete ve aile üyeleri Zeynep Tümer, Selim Sayılgan ve Ertan Sayılgan adına taşınmaz, araç, mal varlığı ve mevduat araştırması yapılarak ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir talebi ile avukatları Nail Çakır aracılığı ile İstanbul 16. asliye ticaret mahkemesinde 2018/807 no ile davalarını açtılar.



    TEDBİRLERİN UYGULANMASI VE KAYYUM ATANMASI İHTİMALİ YÜKSEK

    Şirkete açılan davada ilk duruşma ile tedbir işlemlerinin uygulamaya koyulmasının beklendiği uzmanlar tarafından belirtilirken Kayyum atanmasının da yüksek ihtimal olduğu söyleniyor. Dava dilekçesinde yer aldığı şekilde mal varlığının daha fazla azalmaması, daha fazla borçlandırılmaması ve içinin daha fazla boşaltılmaması amacıyla kayyum talebi mahkemeye iletildi. Ayrıca şirkete ve aile üyeleri Zeynep Tümer, Selim Sayılgan ve Ertan Sayılgan adına taşınmaz, araç, mal varlığı ve mevduat araştırması yapılarak ihtiyati haciz ve ihtiyati tedbir talebi dava dilekçesinde yer aldı.



    ZEYNEP TÜMER TARAFINDAN VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

    5 yılı aşkın süredir sürekli zarar eden yatırımcılar yaptıkları açıklamalarda şunları belirttiler; “Aile şirketi olan Kervansaray yatırım holdingin yönetimi aile fertleri tarafından değişmeli olarak yürütülüyor ve yönetimi ele alan aile ferdi tarafından benzer uygulamalar ile yatırımcıların zarar etmesi sağlanıyor. KAP ta yaptırdığı yalan haberler sonucu hapis cezasına çarptırılan Selim Sayılgan ın ardından yönetimin başına geçen Zeynep Tümer de bizlere verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı. Şirketin gelirlerinin başka şirketlere aktarılması ile içinin boşaltılması devam etti, Holding dışındaki diğer şirketlerine ve aile bireylerine aktarılan paralar ile şirket borçları sürekli yükseldi. Maalesef kandırıldık ve bir önceki fesih davasını geri çekmek ile hata yaptığımız anladık. Bu dava her ne olursa olsun geri çekilmeyecek ve sonuna kadar gidilecek”



    İşte dava dilekçesinin önemli kısımları;















    Not: Finanstürk özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Sayfa 807/964 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •