Originally Posted by zaxxss Herhangi bir bankaya koy ya da koyma demem tabiki ama parayı bölüp farklı bankalara koysan daha iyi değil mi? En azından garantilemiş olursunuz? Bankaların durumunda pek sıkıntı görmüyorum ben..100 bin tl hibi komik bir rakam garantide..10 bankaya bölüp uğraşılacak iş değil
Originally Posted by Stajyer Bankaların durumunda pek sıkıntı görmüyorum ben..100 bin tl hibi komik bir rakam garantide..10 bankaya bölüp uğraşılacak iş değil Doğrudur ancak 2001 ve 2008 de bankaların battığını gördük. Haklı olabilirsiniz belkide ben paranoyak oldum... Hayırlı olsun diyelim
Originally Posted by zaxxss Doğrudur ancak 2001 ve 2008 de bankaların battığını gördük. Haklı olabilirsiniz belkide ben paranoyak oldum... Hayırlı olsun diyelim 2008de hangi banka battı?
Originally Posted by zaxxss Doğrudur ancak 2001 ve 2008 de bankaların battığını gördük. Haklı olabilirsiniz belkide ben paranoyak oldum... Hayırlı olsun diyelim Herhangi bir bankayı batıracak kadar kötü bir beklenti içindeyseniz, paranızı neden TL'de tutuyorsunuz ki
Originally Posted by yuji Herhangi bir bankayı batıracak kadar kötü bir beklenti içindeyseniz, paranızı neden TL'de tutuyorsunuz ki TL de değilim elimdeki dövizin karşılığı takribi 500k yapıyor faiz ve stopajlar mantıklı geldi ondan bu tür araştırmaya girdim
Forum Rules
Yer İmleri